Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

Anksciau tikrai buvo tema apie Mirra kosmetika, bet dabar nerandu 4u.gif

noreciau isgirsti nuomones apie Mirra liuks produktus, ypac dekoratyvine kosmetika.
Galiu konsultuoti del kremu, maisto papildu.

Isbandziau vaikiskus kremukus thumbup.gif geli odai po sauskelnemis ir vaiku kremuka Miroska, taip pat labai gerai vaikuti maudyti su duso zele Zelionyj shum. Mano vaikucio odele labai jautri (ne alergiska) --tai jam labai thumbup.gif

Dar labai patinka purskaliukas Dentonik---ypac dabar gripu sezono metu galima purksti i nosi bei burna, einant is namu--stiprina burnos ertmes imuniteta, uzmusa bakterijastaip pat gaivina. Zodziu liuks purskaliukas.
drinks_cheers.gif

Papildyta:
http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles

apie ja galima pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
Siuo metu turiu tusa Mira liux 3 in 1 tai man jis lb thumbup.gif paiilgina, uzriecia graziai ir nesulipinai 100% tikrai 4u.gif kiek naudojau tusu(o ju buvo nemazai g.gif )tai sitas man lb patinka wub.gif
Atsakyti
Delta, Klaipedoje Mirra liuks prekiaujama IKI parduotuveje debreceno gatveje. Ten reiketu pasiteirauti del tapimo konsultante.
O siaip labai geros yra prausimosi putos.
Kaip tik tusas pasibaige, mastau ar pirkti sios firmos, nes mano akys labai alergiskos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 01 01, 15:53)
labai susidomejau sia kompanija... tai planuoju nusipirkti prausimosi puta ir maisto papildus "mirra cink"... apie puta jau daug girdejau, bet labai domintu sitie papildai? gal kas bandet?

Bandžiau ir tą, ir tą smile.gif Ir galiu užsakyti smile.gif
Atsakyti
Įsigijau krūtinės balzamą. Ale ir kvapas... Kaži, ar veido kremai irgi turi tokį specifinį kvapą? Bo svarstau įsigyt, bet baisu, kad pati sau kiaurą dieną taip kvepėsiu...
Atsakyti
Gal kas nors bandėte šios firmos stangrinamąjį kūno kremą? Kažin, ar jis vertas savo kainos?
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 03 06, 07:55)
Įsigijau krūtinės balzamą. Ale ir kvapas... Kaži, ar veido kremai irgi turi tokį specifinį kvapą? Bo svarstau įsigyt, bet baisu, kad pati sau kiaurą dieną taip kvepėsiu...

Turiu veido kremą ir kūno losjoną, tai jie tikrai pasižymi specifiniu kvapu. doh.gif Bet po kurio laiko tas kvapas pranyksta, nes užsitepus kremas įsigeria tuoj pat. Aplinkiniai nieko keisto nepastebėjo... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2007 01 25, 12:23)
O koks drekinamasis kremas tiktu normaliai- misriai odai? Ir ar tikrai ten naturalios sudeties produktai? nes pvz weledoj merginos sampune jau rado kazkokio brudo, nors skelbiasi naturalistais...

4u.gif

Ne tik žolelės, jei tu to klausi. Žinoma, yra chemijos, bet reikia manyti, kad ne toks brudas kaip kitų kosmetikos firmų.
Atsakyti
QUOTE(yavanna @ 2007 05 03, 14:34)
Turiu veido kremą ir kūno losjoną, tai jie tikrai pasižymi specifiniu kvapu.  doh.gif 

A poveikis kūno losjono kaip smile.gif ? Ir veido kremo? Kurį ten kremą turite? Prašom viską smulkiai išdėstyt bigsmile.gif
Atsakyti
Man tap pat būtų reikalinga konsultantė Klaipėdoje, kad galėtų patarti, nes jau pribrendo reikalas kai ką įsigyti 4u.gif
Laukiu kontaktų į az
Atsakyti
Man patiko regeneruojamasis uma balzamas veidui. thumbup.gif
Atsakyti
gera kosmetika 4u.gif ,ypac patiko veido kremas "Mnogocelevoi".Ne tik pati nebeturiu problemu del spuogu, bet ir dukrai patepu veida,o vyras naudoja po skutimosi-oda nuramina thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit pigiau pasiulyti Mirros produkcijos 4u.gif
Atsakyti