Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(gitancikas @ 2007 06 22, 21:22)
ypac patiko veido kremas "Mnogocelevoi"

Kaži, ar juo pasitepus veidas neblizga?
Galvoju įsigyt, tik iki Jakšto g. niekaip nenusigaunu...
Atsakyti
Man labai patinka Mirra Liuks, esu juos įsimylėjusi wub.gif wub.gif wub.gif
Intensyviai naudojau paauglystės laikais, kadangi turėjau probleminę veido odą. Efektyviai gydė visus spuogus ir inkštirus (aišku dar reikėjo ir veido valymus daryti prie to). Tikrai paaugliams patarčiau "Tineidžer" "Serebriannyi" ir kt.
Dabar po nemažo laiko tarpo vėl prisiminiau savo seną meilę rolleyes.gif heart.gif ir kad sau imti būtų pigiau (ir dar draugėms pavaryčiau) prisirašiau į platintojus. Naudoju drėkinantį "Madona", odą lyginantį ir minkštinantį "Bifiron", akių vokams kremuką (šis ypač atgaivina akis, net nustebau, kai iškart pajutau poveikį smile.gif O kvapai jų kokie!!!! thumbup.gif. Kažkada bandžiau kvepalus Dekadans, dabar turiu aliejuką Femina, kurį galima tiesiog uostyti, įšukuoti į plaukus, labai ramina, gerina savijautą.
Žodžiu Mirra Liuks galėčiau girti ir girti, jie tikrai yra LIUKS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyniuke: 27 birželio 2007 - 11:45
Merginos, pasakykite, o kaip ten prisiregistruoti, kad imti sau pigiau? Kokios salygos?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 27, 12:45)
Merginos, pasakykite, o kaip ten prisiregistruoti, kad imti sau pigiau? Kokios salygos?

ir man smalsu būtų gauti tokią info... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 27, 13:45)

QUOTE(dirty_kiss @ 2007 06 27, 18:41)
ir man smalsu būtų gauti tokią info... mirksiukas.gif

Paprastai, turbūt kaip ir visur kitur - nueini ir užsirašai. Per mėnesį reikia surinkti tam tikrą skaičių taškų - jie ten nuo paimtų prekių skaičiuojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvyniuke: 28 birželio 2007 - 23:26
QUOTE(tas kur upelyje gyvena @ 2007 02 22, 00:38)
Siuo metu turiu tusa Mira liux 3 in 1 tai man jis lb thumbup.gif  paiilgina, uzriecia graziai ir nesulipinai 100% tikrai  4u.gif  kiek naudojau tusu(o ju buvo nemazai g.gif )tai sitas man lb patinka wub.gif

pasiskaičius šitą komentarą nusipirkau doh.gif tai ką galiu pasakyti, tik tiek kad juodai nudažo ir nesulipina, manęs toks tušas netenkina schmoll.gif

dar turiu prausimosi putas, šitos labai geras daiktas thumbup.gif
reparuojamąjį gelį - nematau jokio poveikio (ta prasme spuogelių T zonoj neapmažėjo, o nusausėjusius skruostus, tai net šiek tiek erzina) g.gif mano oda mišri, naudoju apie mėn.
šampūną riebiems (mano plaukų šaknys riebios, galai sausi) ir balzamą. Plaukai mažiau slenka ir išsiplovus storesni atrodo, bet vis tiek kitą dieną jau pasiriebaluoja prie šaknų g.gif
norėčiau išsirinkti veidui kokią gerą priemonę ir įdomu kas tiktų mažam vaikui plauti galvai, gal tas "žaliasis gausmas"?

Atsakyti
QUOTE(Dvyniuke @ 2007 06 29, 00:26)
Paprastai, turbūt kaip ir visur kitur - nueini ir užsirašai. Per mėnesį reikia surinkti tam tikrą skaičių taškų - jie ten nuo paimtų prekių skaičiuojasi.

Aciu 4u.gif
O jei tasku nesurenki, kita menesi gali imti su nuolaida? Ar tas tasku surinkimas kas menesi butinas?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 29, 13:20)
O jei tasku nesurenki, kita menesi gali imti su nuolaida? Ar tas tasku surinkimas kas menesi butinas?

bent jau man sakė, kad būtinas mirksiukas.gif aš supratau, kad kas mėn. reikia pirkt kažkur už 200 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 06 29, 17:10)
bent jau man sakė, kad būtinas mirksiukas.gif aš supratau, kad kas mėn. reikia pirkt kažkur už 200 Lt g.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
sveikutes:) as noreciau uzsisakyti kai ka is mirra lux, anksciau pirkdavau pas mamos drauge, ji platino, o dabar kitur gyvenu ...
pati platintoja buti nenoriu, uztenka kad su oriflame pazaidziu... taigi, jei kuri nors is jusu platina ir yra kaune, gal galetumem susisiekti?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 06 29, 16:10)

doh.gif doh.gif doh.gif
Tada tikrai neapsimoka registruotis, kad pirkti tik sau...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 29, 19:00)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tada tikrai neapsimoka registruotis, kad pirkti tik sau...

yra dar kita nuolaidų sistema - vartotojo. Tik aš nelabai įkirtau doh.gif pirkau pirmąkart ir pritaikė nuolaidą kažkokią, tada sakė sekantį kartą, kai pirksiu, atsinešt čekį, tada dar didesnę nuolaidą padarys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 30 birželio 2007 - 11:26