Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

Ir vėl pamiršau. Dar gerai veikia šampūnas nuo pleiskanų. Mano vienas vaikinas (vaikas) nuo vaikystės pleiskanotas, tai šitas šampūnas sutvarko galvą tikrai gerai (geriau nei visi maximiniai reklaminiai iš serijos - grąžinsim pinigus jei pleiskanos neišnyks). Tik žinoma nustojus ir jį naudoti, pleiskanos ir vėl sugrįžta.
Atsakyti
Na va, prisiklausiau, prisiskaičiau apie šią kosmetiką, tai net nutariau pabandyti platintojos darbą. g.gif Žadu šiandien eit pabendrauti, sakau, gal tikrai susigundysiu. Va tada galėsiu jums daugiau apie šią kosmetiką papasakoti. tongue.gif Tikiuosi, kad čia ne komercinė reklama? Jei ką, tai sorry doh.gif Čia, kad baudos taškų negaučiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, kaip ir minėjau, pasidomėjau ir aš minėta kosmetika. Manau, kad tikrai yra neblogų dalykų, jei ką dpmina rašykit į AŽ 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot prausimosi putas veidui? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Kažkuri forumietė truputį rašė apie tą kosmetiką. Susidomėjau, paskaičiau internete www.mirra.lt . Kainos normalios, t.y. iki 50 Lt. Dar mano draugė jau kelis metus naudoja, o jos oda fantasttiška. Ji niekada nesidažo (nu tik per šventes ax.gif ), jokių pudrų nenaudoja, o visa tiesiog švyti, kad visi į ją spokso biggrin.gif
Ir tikrai ji nepaveldėjo nuostabios odos 4u.gif
Atsakyti
Apie šią kosmetiką paskaityk yra šiame forume jau tokia tema. Ją rasi maždaug 7 puslapį. 4u.gif
Atsakyti
apziurejau as ta produkcija g.gif gal atsirastu mamyte, kuri uz savikaina parduotu? arba bent kaip i konsultantus papulti?
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 05 06, 14:46)
apziurejau as ta produkcija g.gif gal atsirastu mamyte, kuri uz savikaina parduotu? arba bent kaip i konsultantus papulti?

man atrodo Jakšto gatvėje reikia nueiti į tą saloną ir gali patapti konsultante. Paskaityk puslapį.
Aš gundausi nueiti pas jų kosmetologę, kad pasakytų kokias priemones naudoti šios firmos. Vis tiek nebrangūs. Tik va veido valymas 50 Lt, o be jo konsultacija bus prasta - nes tik valydama veidą kosmetologė matys kokia oda ir ką naudoti g.gif O pati eksperimentuoti nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 04 20, 11:29)
Gal kuri naudojot prausimosi putas veidui? Kokie atsiliepimai?

aš pernai vasarą jas išbandžiau. normali priemonė, kažkokių ypatingų stebuklų nepastebėjau. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, teko susidurti su Mirra Liuks produkcija ir likau patenkinta (naudoju putas veidui, gelį- toniką plaukams stiprinti). Tačiau labai noriu sužinoti, ar kuri nors naudojote šios firmos maisto papildus, jei taip, gal kuri nors vartojote cinko tabletes, kurios padeda plaukams, nagams, odai. Pasidalinkit, nes labai pradėjo slinkti plaukai cry.gif Įdomu, ką dar naudojate iš šios produkcijos?
Atsakyti
tai kad lygtais jau yra si tema.. ax.gif pasiskaityk ten gal rasi sau idomiu patarimu.. tongue.gif o seip nepazystu as konsultantu sios kosmetikos taip kad niieko ir negaliu apie ja pasakyt nes nebandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojat Mirra Liuks produkciją? Pasidalinkit savo patirtimi, ką naudojat ir kokie rezultatai. Ačiū smile.gif
Atsakyti