Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

Sveikos besigrazinancios smile.gif
Buvau ir as nusipirkusi sios kosmetikos: krema krutinei ir krema aplink lupas (mimikos raukslems mazinti). Krema krutinei sutepiau, bent maloniai kvepejo, o krema lupoms teko sutepti bet kur, nes po savaites tepimo aplink lupas atsirado labai daug poodiniu spuogu, dar dabar turiu darbo juos naikindama... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 05 09, 14:03)
Sveikos, teko susidurti su Mirra Liuks produkcija ir likau patenkinta (naudoju putas veidui, gelį- toniką plaukams stiprinti). Tačiau labai noriu sužinoti, ar kuri nors naudojote šios firmos maisto papildus, jei taip, gal kuri nors vartojote cinko tabletes, kurios padeda plaukams, nagams, odai. Pasidalinkit, nes labai pradėjo slinkti plaukai cry.gif Įdomu, ką dar naudojate iš šios produkcijos?

Na, ir kaip tos putos veidui. Paskaicius internetiniame puslapyje, tai jos bene nuo visu veido bedu, zodziu turetu but stebuklelis. Bet neparasyta kokiam odos tipui jos tinka. Taigi, jei dar jas naudoji, noreciau suzinot ar patenkinta jomis, o gal ilgiau panaudojus nusivylei ir kitoms pirkt nepatartum? Ir dar gal zinai ar tinka jos jautriai odai??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fela @ 2005 06 14, 02:51)
Na, ir kaip tos putos veidui. Paskaicius internetiniame puslapyje, tai jos bene nuo visu veido bedu, zodziu turetu but stebuklelis. Bet neparasyta kokiam odos tipui jos tinka. Taigi, jei dar jas naudoji, noreciau suzinot ar patenkinta jomis, o gal ilgiau panaudojus nusivylei ir kitoms pirkt nepatartum? Ir dar gal zinai ar tinka jos jautriai odai???  4u.gif

as naudoju tas putas veidui. Nu tikrai liuks thumbup.gif Buvau gavusi dovanu Lancome putas, bet teko atsiprasyt savo mirros;) Kremai irgi geresni uz lankomus, bent jau man... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mane labai sudomino ta kosmetika, aišku jų internetiniame puslapyje apie ją rašo labai gražiai. O aš norėčiau iš jūsų sužinoti. Rašykite ir diskutuokime ax.gif
Atsakyti
man labai liuks buvoo mirros pylingas veidui miltukai tokie. 1. labai taupu 2. visa lasteliu kapinyna nuimdavo. tik persistengt nereik smile.gif vienas minusas, kad jausdavau odos tempima, bet jei normalus drekinamasis kremas tai paskui viskas ok.
Atsakyti
as sau perku ir naudoju miros produkcija, kaip ir platintoja, bet klien tu neieskau smile.gif Lankiau paskaiteles l. idomias, ne tik apie ju produkcija, bet apskritai apie sveikata ir pan.

Man ju produkcija patinka, nes ju sudety yra daug naturaliu augalu ekstraktu, eteriniu alieju. Bet minusas, kad kvapai buna ir nelabai malonus. .. Tai va jautriosiosm nesiulau.
o siaip tikrai verta pabandyt smile.gif . Papildu nebandziau, nes maitinant vaika atsargiai reikia, bet atsiliepimai l. geri. Kainos ner l. mazos, bet tikrai verta moket smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai ši kosmetika nepatiko g.gif draugė buvo prikalbinus pabandyti, priemones nuo spuogų (tiksliai neatsimenu, nes praėjo porą metų), bet žinau, kad rezultatų kokių tikėjausi nesulaukiau... g.gif
Atsakyti
kol kas geresnės kosmetikos kokybės ir kainos santykio atžvilgiu nesu radusi thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi Mirra patinka smile.gif o dabar kai lyg ir Klp zada atsidaryti, tai tikrai busiu nuolatine ju kliente ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 08 22, 14:25)
Man irgi Mirra patinka smile.gif o dabar kai lyg ir Klp zada atsidaryti, tai tikrai busiu nuolatine ju kliente ax.gif

drinks_cheers.gif

susirask platintoją - jie gauna nuolaidas dideles, o parduotuvėse baisiniai antkainiai...
Atsakyti
Na buvau pas juos Jakšto g. 6dienį,tai prisipirkau visko,galiu pavardinti : kaukę-kremą veidui (toks kaip ir pylingas su grūdeliais, man ta kita kaukė netinka,nes oda jautri,taip pasitaikė,kad kosmetologė buvo neužsiėmusi,tai apžiūrėjo mano veidą biggrin.gif ), na bandžiau jau-kol kas nieko, po to balzamą reparuojamąjį (jei gerai pamenu),man patiko,tepu jį ir vietoj kremo rytais, po to balzamą lūpoms,na kol kas nežinau,jo kvapas toks aštrus labai.. g.gif dar krūtinei balzamą ir tokį mažą buteliuką aliejuko,tai dar irgi neaišku kol kas..
Šiaip bendrai galiu pasakyti,kad kvapai tikrai yra intensyvūs jų priemonių,bet man patinka tokie natūralūs,o nei kai būna kai kokios kosmetikos toks a la kvepalų kvapas,nu negaliu pakęsti,o čia tai pasitepus jaučias,bet po to nieko visai..
dar galvoju pabandysiu gal nueiti pas jų kosmetologę,pažiūrėsim ar ką ji gero padarys..

ai dar prisiminau,kad kažkada seniai turėjau jų kremą kojom,tai pamenu kad buvo super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna: 22 rugpjūčio 2005 - 14:23
QUOTE(wild @ 2005 08 22, 14:44)
drinks_cheers.gif

susirask platintoją - jie gauna nuolaidas dideles, o parduotuvėse baisiniai antkainiai...

Kad mes su mama Alytuj ju nuolatines klientes, tai ir taip gaunam nuolaidas, uz kremus daugiau 22lt neduodu tongue.gif
Atsakyti