QUOTE(mexica @ 2005 10 12, 16:07)
Ir kokia viso sio stebuklo kaina? Siaip mielai ka uzsisakyciau raustanciai odai,jei suteiktumet kas nors kokia nuolaidele 

Maisto papildai yra nebrangus, kainos svyruoja apie 30 Lt menesiniam kursui, taigi gaunasi beveik tas pats, jeigu pirktumet vaistineje kokiu vitaminu, bet efektas daug geresnis. Kremu kainos svyruoja apie 20 Lt.
Ju kremai, emulsijos ir viskas, kas tepasi issiskyria tuo, kad kremo dalele yra 500 kartu mazesne, negu odos lastele, todel kremai greitai isigeria ir gydo lastele is vydaus. Kiti kremai, net ir brangus, taip gyliai nepraeina, daznai tiesiog padaro plevele ant odos ir viskas. Mirros produkcijos sudetyje naudojami tik naturalus komponentai, jokiu garmonu ar panasiai. O toks produkcijos veiksmingumas yra dar ir todel, kad jie naudoja specialu gamybos metoda (метод холодного эмульгирования), todel produkto komponentai nepraranda savo vertingu savybiu.
Siaip visiems norintiems pirkti mirra lux su nuolaida rekomenduociau tiesiog tapti mirra lux konsultantemis, nes tada gausite prekiu pagal mazesne kaina. Tapti konsultante kainuoja 2 Lt, sutarciui pasirasyti jums reikia tureti paso kopija. Jums priskirs registracijos numeri, su kuriuo ir pirksite pagal mazesne kaina. Sutartis jus neipareigoja pardavineti ar net pirkti sau, tiesiog jeigu norite islikti konsultantemis, reikia ka nors pirkti karta i 6 men.
Gal kam reikia Uma balzamo? man netinka-o pabandziau gal tik pora kartu. Jei kam idomu-rasykit i az.
Šios firmos gaminiu galima rasti ir Šeškineje,NORFOJE toje kuri netoli LNK pastato.
O kam patinka naturalus produktai tai toje NORFOJE galima paragaut ir kviečiu želmenu sulčiu.Mano vaikams labai patiko ir kai tik nueiname i ta parduotuve vaikai iskart lekia prie ju,tiesa jas ten vietoje spaudžia .

QUOTE(Juodaplauke @ 2005 10 18, 11:48)
Kokiu principu šį balzamą reikia naudoti?
Kokia jo kaina?
Gal kas bandėte kazkoki žolelių losijoną plaukų stiprinimui?
Jis apie 40 lt kainuoja.

Jis apie 40 lt kainuoja.
QUOTE(bonza @ 2005 09 15, 09:47)
Vartojau cinko kapsules, nagai pastiprėjo, gal ir plaukai kiek mažiau slinkti pradėjo, plius, jos veikia truputį kaip vidurius laisvinatys vaistai.
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 02, 22:29)
Balzamas tepamas aplink akis, mano sesuo irgi naudoja, sakė, kad patenkinta

Bandžiau kažkokį losijoną plaukams, tik nežinau, ar apie tą patį kalbam, gal kiek ir pagerėjo, bet reiktų viską pagal rekomendacijas daryti, aš tai kaip balzamą naudojau, tai gal ir nebuvo tokio gero poveikio, kokio tikėjausi