Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(anna @ 2005 10 19, 08:46)
O tai kokio dydžio tos nuolaidos konsultantėms?nes aš turiu tokią nuolaidų kortelę,kur davė kai pirkau prekių,bet ten turbūt tą kortelę visoms duoda.. g.gif

Nuolaidos gaunasi kazkur apie 6 Lt uz kiekviena pirkini, o pasirasyt tiktai 2 Lt, taigi tikrai apsimoka.
Atsakyti
o kas naudoję esate apsauginį kremą nuo šalčio? Mano kosmetologė pasiūlė išbandyti... Kokie jūsų komentarai?
Atsakyti
QUOTE(Katia @ 2005 11 03, 08:21)
Nuolaidos gaunasi kazkur apie 6 Lt uz kiekviena pirkini, o pasirasyt tiktai 2 Lt, taigi tikrai apsimoka.

Kiek aš žinau, tai pasirašymas 20 kainuoja, nes duoda visą mežiagą ir prekių katalogus ax.gif
Atsakyti
Anna, dėl papildų, galiu pasakyti, kas mirra liuks papildai juk buvo taikyti kosmaonautams, tai manau, kad jie gerai ištirti ax.gif Kaip minėjau, aš poveikį jaučiau, bet kiekvieną dalyką reikia išbandyti pačiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katia @ 2005 11 03, 08:21)

Jei tik 2 lt, tai mielai istociau i Mirra konsultanciu gretas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 11 03, 17:12)
Jei tik 2 lt, tai mielai istociau i Mirra konsultanciu gretas  biggrin.gif

Na, nežinau, kur du ax.gif
Atsakyti
Na man užteka ir tos nuolaidos, kur su kortele duoda g.gif nu juk nebrangi ta kosmetika, na bent jau man 20-30 lt už kremą negaila tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
naudoju mirra liux prausikli veidui bei krema, kremas patiko tik kad kvapas toks keistokas.
Atsakyti
o kur čia galima įsigyti kosmetikos? kur gauti tą nuolaidų kortelę ir pan. Ar Jakšto gatvėje gyvas dar tas salonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2005 11 04, 09:42)
naudoju  mirra liux prausikli veidui bei krema, kremas patiko tik kad kvapas toks keistokas.

Kvapas keistokas, nes tai iš natūralių medžiagų gaminami produktai mirksiukas.gif Man prausiklis irgi labai patinka drinks_cheers.gif Aš irgi jį naudoju mirksiukas.gif
Cukraus - dudra, žinau, kur Kaune galima gauti šių priemonių mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kuri nors bandėt mirralgin tepalą, sako, kad jis veiksmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 11 03, 10:51)
Kiek aš žinau, tai pasirašymas 20 kainuoja, nes duoda visą mežiagą ir prekių katalogus ax.gif

Istojimui siaip uztenka ir tiesiog sutarti pasirasyt, kuris tuos 2 Lt kainuoja. O visa kita tai neprivaloma isigyti, ypac jeigu nesiruosi aktyviai pardavineti, o tik pirkti sau. Ta kataloga ir kita informacija galima rasti ir mirra lux puslapyje, taigi galima visai puikiai apsieiti be katalogo.
Atsakyti