Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(Cukraus-pudra @ 2005 11 04, 09:48)
o kur čia galima įsigyti kosmetikos? kur gauti tą nuolaidų kortelę ir pan. Ar Jakšto gatvėje gyvas dar tas salonas?  ax.gif

Del Jaksto gatves nezinau, bet pati prekes perku Seskines gatveje, ten kur Norfa yra.
Atsakyti
Aš perku viską Jakšto gatvėj,db sužinojau,kad ir mano rajone yra,tai bandysiu ten užsukti ir žiūrėti ką turi,dar mačiau kad ir ibrahime yra apačioj..
Atsakyti
Tai va, sugalvojau, kad noriu tapti Mirra konsultante, bet Kaune neturiu jokiu koordinaciu. Man jokiu knygeliu nereikia, nes kazkokia viena turiu lietuviu kalba (tai senesnio leidimo), o ir informacijos internete radau nemazai ax.gif
Kadangi kosmetika ketinu tik sau retkarciais pabandyt ir nebent kas susidometu atsitiktinai pamates, tai kitai konsultantei "navaro" nedaug uzdirbciau wink.gif

Gal kuri galetumet truputeli papasakot, kaip ja tapt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 11 07, 21:55)
Tai va, sugalvojau, kad noriu tapti Mirra konsultante, bet Kaune neturiu jokiu koordinaciu. Man jokiu knygeliu nereikia, nes kazkokia viena turiu lietuviu kalba (tai senesnio leidimo), o ir informacijos internete radau nemazai  ax.gif
Kadangi kosmetika ketinu tik sau retkarciais pabandyt ir nebent kas susidometu atsitiktinai pamates, tai kitai konsultantei "navaro" nedaug uzdirbciau wink.gif

Gal kuri galetumet truputeli papasakot, kaip ja tapt?  4u.gif

Is www.mirra.lt puslapio suzinojau, kad Kaune yra maziausiai du centrai: Varpo g. 29, tel. 43 55 74 ir Savanorių pr. 222, tel. 79 66 23. Pirmas centras dirba nuo 10 iki 18 val darbo dienomis, o antras nuo 10 iki 19 val darbo dienomis ir nuo 10 iki 14 val. sestadieniais.

Sutarties pasirasymui reikia tureti savo paso kopija arba tiesiog pasa (ir padaryti jo kopija salone) ir 2 litus. Daugiau nieko nereikia, bent jau taip visada buvo kiek zinau. Pasirasius sutarti tau priskirs konsultanto numeri, su kuriuo galesi pirkti prekes pagal konsultanto kainas. Kadangi mirra dirba tinklinio marketingo principu, tai virs taves bus viena is jau esamu mirra konsultanciu, su kuria galesi konsultuotis jei reikia ir kuriai firma taip pat mokes maza procenta nuo tavo pirktu prekiu sumos. Beje, pasirasydama sutarti galesi ir pati nurodyti kokia konsultante nori matyti virs saves. Patariu rinktis tarp pastoviu, patirusiu konsultanciu, nes jos ir zino apie produkcija daugiau ir laiku pranes apie organizuojamus seminarus ir siaip rupinsis tavimi daugiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katia @ 2005 11 08, 09:09)
Sutarties pasirasymui reikia tureti savo paso kopija arba tiesiog pasa (ir padaryti jo kopija salone) ir 2 litus. Daugiau nieko nereikia, bent jau taip visada buvo kiek zinau. Pasirasius sutarti tau priskirs konsultanto numeri, su kuriuo galesi pirkti prekes pagal konsultanto kainas. Kadangi mirra dirba tinklinio marketingo principu, tai virs taves bus viena is jau esamu mirra konsultanciu, su kuria galesi konsultuotis jei reikia ir kuriai firma taip pat mokes maza procenta nuo tavo pirktu prekiu sumos. Beje, pasirasydama sutarti galesi ir pati nurodyti kokia konsultante nori matyti virs saves. Patariu rinktis tarp pastoviu, patirusiu konsultanciu, nes jos ir zino apie produkcija daugiau ir laiku pranes apie organizuojamus seminarus ir siaip rupinsis tavimi daugiau.  smile.gif

Labai labai aciu, kuria diena apsilankysiu kuriam is Mirra salonu thumbup.gif
Atsakyti
Savanorių pr. Kaune ir aš buvau mirksiukas.gif Va ten ir įsigijau viską už 20 litų mirksiukas.gif ax.gif Pasikartosiu, kaip tas mirralgino tepals, jei kuri nors bandėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2005 11 08, 19:58)
Savanorių pr. Kaune ir aš buvau mirksiukas.gif Va ten ir įsigijau viską už 20 litų mirksiukas.gif  ax.gif Pasikartosiu, kaip tas mirralgino tepals, jei kuri nors bandėt rolleyes.gif

Pati miralgina nebandziau, bet girdejau is kitu zmoniu, kad jis labai gerai veikia ir turi platu naudojimo spektra. Pvz. padeda gydant tokias lygas kaip osteochandroze, reumatizmas, migrena, stenokardija ir t.t. Juo patepus sumusimo vieta, greitai praeina patinimas ir hematomos taip pat pasalinamos sutrenkimo priezastys. Jeigu skaitai rusiskai, tai sitame straipsnyje http://www.mirra.ru/g_article388.php3 yra labai daug informacijos butent apie si krema. Tikiuosi pades ax.gif
Atsakyti
As turejau krema paakiams- thumbup.gif ,net mano vyriskis liko suzavetas,nes pabudo uztinusiomis akimis,o as patepiau tuo kremuku ir po 5min ,akytes buvo tvarkoje.
Turiu nuo knarkimo LORIOL,tai neblogai veikia,jei vartoji kasdien.
Esu patenkinta tuo,ka turejau,o dabar,kadangi perskaiciau,kur galima isigyti Kaune-keliausiu pirkti dar ko nors!!!
Atsakyti
o kas ten nuo knarkimo?
Atsakyti
Nusipikau pabadyti MIRTA plaukų stiprintoją. Na ir smirdukas verysad.gif
Atsakyti
As noreciau putas pabandyti. Zinau, platintojoms cia skelbtis negalima, tai gal galetu kuri klaipediete tuo uzsiimant i az parasyti? Uzsisakyciau
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 11, 22:53)
Nusipikau pabadyti MIRTA plaukų stiprintoją. Na ir smirdukas  verysad.gif

O poveikis atsiranda? 4u.gif
Atsakyti