vaskas

Kiek skaitineja forume, tai padariau isvada, kad nuo epiliatoriu labai daug kam iaugineja plaueliai, kas po to tampa rimta problema
QUOTE(pukyte @ 2008 07 14, 22:21)
labuka, noreciau suzinoti nuomone apie elektrinius depiliatorius..girdejau, kad naudojant juos gali plaukeliai iaugti i oda ir atsiranda spuogeliai..kokios jusu patirtys?
O man tai skauda ziauriai

Man epiliatorius liux pazastims, kojoms, nors virs keliu jau nebegaliu kentet

QUOTE(vitilda @ 2009 03 24, 22:33)
Kas tokius kankinimo aparaciukus sugalvoja? As viena koja nusidepiliavusi, antrosios skausmo jau negaliu iskest

QUOTE(naura14 @ 2009 03 24, 23:34)
Kas tokius kankinimo aparaciukus sugalvoja? As viena koja nusidepiliavusi, antrosios skausmo jau negaliu iskest 

Sadizmo seansas ne kitaip

Mergaites, o gal kuri naudojat epiliatorių su bikini zonos antgaliu-ar verta pirkti?
Ar labai skauda?ir ar pasiteisina?
Ar labai skauda?ir ar pasiteisina?
vaskas viskam

Vaskas

Kadangi pati su vasku nesusitvarkiau, man geriau epiliatorius

QUOTE(maya @ 2005 07 12, 20:04)
tu karstoje vonioje pasedek pries depiliacija ir pamatysi kaip neskauda su epiliatorium 

o tai cia bet ka depiliuojant taip maziau skauda? nes jau pradeda uzknisti kaip kai kada skauda, ka jau kalbet apie slaunis...

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 10:37)
pati philips violetini turiu, jau antri metai kaip naudojuos. is tiesu geras, mokejau 200, brangesni bv dar tipo saldantys, bet kad pasiklausiau nuomoniu, daug kam tai tik psihologinis saldymas. ;]]