Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
vaskas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek skaitineja forume, tai padariau isvada, kad nuo epiliatoriu labai daug kam iaugineja plaueliai, kas po to tampa rimta problema
Atsakyti
QUOTE(pukyte @ 2008 07 14, 22:21)
labuka, noreciau suzinoti nuomone apie elektrinius depiliatorius..girdejau, kad naudojant juos gali plaukeliai iaugti i oda ir atsiranda spuogeliai..kokios jusu patirtys?

O man tai skauda ziauriai verysad.gif
Atsakyti
Man epiliatorius liux pazastims, kojoms, nors virs keliu jau nebegaliu kentet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2009 03 24, 22:33)
Man epiliatorius liux pazastims, kojoms, nors virs keliu jau nebegaliu kentet  doh.gif

Kas tokius kankinimo aparaciukus sugalvoja? As viena koja nusidepiliavusi, antrosios skausmo jau negaliu iskest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 24, 23:34)
Kas tokius kankinimo aparaciukus sugalvoja? As viena koja nusidepiliavusi, antrosios skausmo jau negaliu iskest biggrin.gif

Sadizmo seansas ne kitaip doh.gif su vasku greiciau, tai ne tiek ilgai ir kankintis reikia blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal kuri naudojat epiliatorių su bikini zonos antgaliu-ar verta pirkti?
Ar labai skauda?ir ar pasiteisina?
Atsakyti
kojom epiliatorius, o kitkam vaskas thumbup.gif
Atsakyti
vaskas viskam ax.gif
Atsakyti
Vaskas thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi pati su vasku nesusitvarkiau, man geriau epiliatorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2005 07 12, 20:04)
tu karstoje vonioje pasedek pries depiliacija ir pamatysi kaip neskauda su epiliatorium  mirksiukas.gif

o tai cia bet ka depiliuojant taip maziau skauda? nes jau pradeda uzknisti kaip kai kada skauda, ka jau kalbet apie slaunis... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 10:37)
koks yra geras epiliatorius?  4u.gif

pati philips violetini turiu, jau antri metai kaip naudojuos. is tiesu geras, mokejau 200, brangesni bv dar tipo saldantys, bet kad pasiklausiau nuomoniu, daug kam tai tik psihologinis saldymas. ;]]
Atsakyti