Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
viena karta pazastis jau depiliavausi cukriuku, tai plaukeliu ataugo maziau ir jie silpnesni. nenoriu pradeti skusti, kad vel neataugtu tokie patys... doh.gif kokia depiliacija patartumet naudoti toliau - vaska, pleistrus ar epiliatoriu? gal kas esate jau panasiai bande? ax.gif su cukriuku viskas buvo gerai, tik tiek, kad nuolatinei depiliacijai tai siek tiek per brangus malonumas doh.gif
Atsakyti
Prabalsavau uz vaska, nes vasku depiliuojant trumpiau skauda ir plaukeliai neiauga smile.gif Bet naudoju ir epiliatoriu.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 18, 16:42)
Prabalsavau uz vaska, nes vasku depiliuojant trumpiau skauda ir plaukeliai neiauga  smile.gif  Bet naudoju ir epiliatoriu.

pazastims irgi vaska naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 19, 15:05)
pazastims irgi vaska naudoji?  ax.gif

Pazastis pas kosmetologe depiliuoju smile.gif
Atsakyti
Prabalsavau už vašką, man jis geriau nei epiliatorius, nes nuo jo man siaubingai plaukeliai įauginėdavo doh.gif nuo vaško taip pat, bet ne tiek daug, bet dabar nusprendžiau vėl skusti doh.gif nes atsibosta laukti kol visi plaukeliai įaugę išlenda doh.gif geriausi rezultatai buvo su cukrum thumbup.gif čia problemos su kojų plaukeliais, o va bikini depiliuoju vašku, jokių nusiskundimų thumbup.gif
Atsakyti
as balsavau us epiliatoriu...
su vasku esu susidurus viena vieninteli ir tikiuos paskutini karta gyvenime
kada uzklijavus ant kojos tik puse sugebejau nuplest likusia puse teko ten nukrapstyt,, lotuliukas.gif lotuliukas.gif skausmas buvo siaubingas,, nzn bent jau man ten mazochizmu kvepia.. tiesa sian pirma karta naudojau epiliatoriu kojytem .. buvo dilgciojimas ne skausmas.. de iaugusiu plaukeliu dar nzn kaip bus 4u.gif
Atsakyti
Mano atveju tiek vaskas tiek epiliatorius niekuo nesiskiria,gal tik finansine prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 18, 11:01)
viena karta pazastis jau depiliavausi cukriuku, tai plaukeliu ataugo maziau ir jie silpnesni. nenoriu pradeti skusti, kad vel neataugtu tokie patys...  doh.gif  kokia depiliacija patartumet naudoti toliau - vaska, pleistrus ar epiliatoriu? gal kas esate jau panasiai bande? ax.gif su cukriuku viskas buvo gerai, tik tiek, kad nuolatinei depiliacijai tai siek tiek per brangus malonumas  doh.gif

Kas tas cukriukas? unsure.gif Aš tai pešu kojas epiliatorium, bet nervuoja, kad įauginėja doh.gif
Atsakyti
O epiliatoriui kokio ilgio plaukų reikia, kad gerai užkabintų ir išrautų?
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2008 06 16, 11:48)
O epiliatoriui kokio ilgio plaukų reikia, kad gerai užkabintų ir išrautų?

Kuo ilgesni buna, tuo lengviau issirauna, bet israuna ir labai mazus plaukelius mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka, noreciau suzinoti nuomone apie elektrinius depiliatorius..girdejau, kad naudojant juos gali plaukeliai iaugti i oda ir atsiranda spuogeliai..kokios jusu patirtys?
Atsakyti
Apie epiliatorius ir apskritai depiliacijos priemones ir budus gana issamiai apkalbeta temoje "depiliacija" smile.gif
Atsakyti