viena karta pazastis jau depiliavausi cukriuku, tai plaukeliu ataugo maziau ir jie silpnesni. nenoriu pradeti skusti, kad vel neataugtu tokie patys...
kokia depiliacija patartumet naudoti toliau - vaska, pleistrus ar epiliatoriu? gal kas esate jau panasiai bande?
su cukriuku viskas buvo gerai, tik tiek, kad nuolatinei depiliacijai tai siek tiek per brangus malonumas
Prabalsavau uz vaska, nes vasku depiliuojant trumpiau skauda ir plaukeliai neiauga
Bet naudoju ir epiliatoriu.
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 18, 16:42)
Prabalsavau uz vaska, nes vasku depiliuojant trumpiau skauda ir plaukeliai neiauga
Bet naudoju ir epiliatoriu.
pazastims irgi vaska naudoji?
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 19, 15:05)
Pazastis pas kosmetologe depiliuoju
Prabalsavau už vašką, man jis geriau nei epiliatorius, nes nuo jo man siaubingai plaukeliai įauginėdavo
nuo vaško taip pat, bet ne tiek daug, bet dabar nusprendžiau vėl skusti
nes atsibosta laukti kol visi plaukeliai įaugę išlenda
geriausi rezultatai buvo su cukrum
čia problemos su kojų plaukeliais, o va bikini depiliuoju vašku, jokių nusiskundimų
as balsavau us epiliatoriu...
su vasku esu susidurus viena vieninteli ir tikiuos paskutini karta gyvenime
kada uzklijavus ant kojos tik puse sugebejau nuplest likusia puse teko ten nukrapstyt,,
skausmas buvo siaubingas,, nzn bent jau man ten mazochizmu kvepia.. tiesa sian pirma karta naudojau epiliatoriu kojytem .. buvo dilgciojimas ne skausmas.. de iaugusiu plaukeliu dar nzn kaip bus
su vasku esu susidurus viena vieninteli ir tikiuos paskutini karta gyvenime
kada uzklijavus ant kojos tik puse sugebejau nuplest likusia puse teko ten nukrapstyt,,
Mano atveju tiek vaskas tiek epiliatorius niekuo nesiskiria,gal tik finansine prasme
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 18, 11:01)
viena karta pazastis jau depiliavausi cukriuku, tai plaukeliu ataugo maziau ir jie silpnesni. nenoriu pradeti skusti, kad vel neataugtu tokie patys...
kokia depiliacija patartumet naudoti toliau - vaska, pleistrus ar epiliatoriu? gal kas esate jau panasiai bande?
su cukriuku viskas buvo gerai, tik tiek, kad nuolatinei depiliacijai tai siek tiek per brangus malonumas 
Kas tas cukriukas?
O epiliatoriui kokio ilgio plaukų reikia, kad gerai užkabintų ir išrautų?
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2008 06 16, 11:48)
O epiliatoriui kokio ilgio plaukų reikia, kad gerai užkabintų ir išrautų?
Kuo ilgesni buna, tuo lengviau issirauna, bet israuna ir labai mazus plaukelius
Apie epiliatorius ir apskritai depiliacijos priemones ir budus gana issamiai apkalbeta temoje "depiliacija"