Įkraunama...
Įkraunama...

Kas geriau- vaškas ar epiliatorius?

Apklausa: Kas geriau- vaškas ar epiliatorius? (419 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(naura14 @ 2011 02 16, 19:46)
Pati nebandziau, bet sako, kad nelabai istraukia plaukelius. O kaip is tikro? Gerai depiliuoja? nes klabai patogu, jei tikrai svariai depilioja..

gerai ištraukia jei gerai sušildyta, pasinaudojau pasiūlymu - sušildyti tarp žnyplių ir super bigsmile.gif karšto vaško juostelė gavosi 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif

aš tik už vašką 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. ;] Man 13 metu todel atejau cia su tokiu kvailu klausimu blush2.gif

Zodziu arteja vasara ir jau juodai igriso kojas depiliuotis peiliuku.. Nesenai mamos paklausiau : o kodel mes nenusiperkam epiliatoriaus? Gi paprasciau butu o ji man atsako?: Kaskada labai senai esu bandziusi bet skauda labai .
as sakau bet gi vistiek geriau su juo
ji: bet skauda nepatiko man

ir tuom musu pokalbis baiges rolleyes.gif Kaip man ja itikinti kad nusipirktume? verysad.gif Vistiek zadu vaziuoti vasara i stovykla gi nebus kur kas dvi dienas su peiliuku lakstyt bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Babubla @ 2011 05 06, 20:51)
Sveiki. ;] Man 13 metu todel atejau cia su tokiu kvailu klausimu  blush2.gif

Zodziu arteja vasara ir jau juodai igriso kojas depiliuotis peiliuku.. Nesenai mamos paklausiau : o kodel mes nenusiperkam epiliatoriaus? Gi paprasciau butu o ji man atsako?: Kaskada labai senai esu bandziusi bet skauda labai .
as sakau bet gi vistiek geriau su juo
ji: bet skauda nepatiko man

ir tuom musu pokalbis baiges rolleyes.gif  Kaip man ja itikinti kad nusipirktume? verysad.gif  Vistiek zadu vaziuoti vasara i stovykla gi nebus kur kas dvi dienas su peiliuku lakstyt  bijau.gif

na tai paprašyk tiesiog kaip gimtadienio dovanos, ar šiaip sakyk kad tarkim nepirksiu kokio drabužio, man geriau epiliatorius ir pan mirksiukas.gif (aišku, jei finansai leidžia, o gal mamytė dabar pinigėlių neturi? g.gif )
iš bėdos gali nusipirkti vaško, jo pigaus būna tarkim Norfoj, Tanita (lygtai pavadinimas) apie 6lt kainuoja, kojom reiks dviejų pakučių, pasižiūrėk youtube kaip taisyklingai reikia depiliuotis, pasiskaitinėk forume rekomendacija ir kt. 4u.gif sekmės 4u.gif
Atsakyti
As uz vaska ir, kad profas depiliuotu, nes kazkada bandziau pati su vasku ir su epiliatorium, as negaliu saves taip "zaloti", man per daug skauda, o kai nueini i kirpykla jau nera kur detis ir kenti biggrin.gif PS. bijau skausmo, bet del grozio ko tik nepadarysi
Atsakyti
As uz vaska, nes maziau sudirgsta oda, neiaugineja plaukeliai..
Buvo gerai is pradziu su epiliatoriumi kokius 10 metu smile.gif bet paskui prasidejo iauginejimo problemos.. tai perejau prie vasko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassytte @ 2011 07 02, 16:35)
As uz vaska, nes maziau sudirgsta oda, neiaugineja plaukeliai..
Buvo gerai is pradziu su epiliatoriumi kokius 10 metu smile.gif bet paskui prasidejo iauginejimo problemos.. tai perejau prie vasko  rolleyes.gif

Tai labai ilgai nekankino iauginejimai, buna, kad po pirmo karto siaubo filmas prasideda.. doh.gif
Atsakyti
As uz vaska wink.gif Uzsisakiau siandien vasko rinkinuka, tai kita savaite bandysiu pati wink.gif Nes iki tol tik pas kosmetologe buvau. Bet liuks thumbup.gif isejus niekaip nesupratau kodel negalejau anksciau as tokio stebuklo atrast doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as uz vaska kojytems,nes neiaugineja plaukai,o bikini zonai ir pazastims, epiliatoriu,is pradziu skaudedavo,bet ko nepadarysi del grozio... notworthy.gif
Atsakyti
Naudoju epiliatoriu jau apie 8metus.
Taciau neseniai uzsisakiau visu taip irgirsta MOOM cukraus vaska, su juo bandysiu tvarkyti antakius kai prireiks. Pirkau is cia : http://www.iherb.com...=2&rcode=ZIV778
I paieska iveskite MOOM ir ismes tiek rinkinukus, tiek vasko papildymo pakuotes, tiek vaskui naudojamas juosteles 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau visokių nuomonių ax.gif ,bet taip ir nepadėjo apsispręst kas geriau biggrin.gif visgi žadu surizikuoti ir nusipirkt epiliatorių...vaškas man per brangi procedūra biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Philips epiliatorių,be jokių pribumbasų,nes nuolaida Aviteloj buvo laaaaabai viliojanti,va tokį:

user posted image

Ir jau spėjau išbandyti bigsmile.gif viskas super,net kaip pirmam kartui nei ten skaudėjo nežmoniškai nei ką biggrin.gif žodžiu super thumbup.gif dar kai prisikaupsiu drąsos reiks pabandyti bikinio zoną praravėti blush2.gif
Atsakyti
Iš pradžių, kol dar labai skauda depiliuotis ir epiliuotis tai aš tik už vašką, bet vėliau, kai plaukelių svogūnėliai silpni, labai gerai ir epiliatorius.. bent aš taip darau ir netenka labai stresuot prieš kiekvieną kartą kai jau reikia šalint plaukelius. Tiesa, bikinio su epiliatorium tai nežinau ar kada išdrįsiu, o va su vašku nei baisu nei labai skauda.. smile.gif
Atsakyti