Sesuo kazkada turejo epiliatoriu,tai ji visur dzir dzir
na pamaniau kaip naujoke ir as pabandysiu
pabandziau tik kojas
vaizdelis nekoks
bandydavau tik peiliuku ir tik koja
bet nuo td daugiau nebandziau
o db jau praejo kokie 4metai turbut,sugalvojau kazkaip atsisviezint
plaukai pas mane blankus,ju nedaug.bet va bikini zona
kaip pas bezdzione
kaip patartumete pirma karta ir kuom depiliuoti?
Aš turbūt už abu.
kojas kaip kada šeip, bet dažniau epiliatorium. Bikinio epiliatorium nebebandysiu tvarkytis niekada, begalo skauda.
kojas kaip kada šeip, bet dažniau epiliatorium. Bikinio epiliatorium nebebandysiu tvarkytis niekada, begalo skauda.
QUOTE(veziuke85 @ 2011 08 09, 13:36)
Sesuo kazkada turejo epiliatoriu,tai ji visur dzir dzir
na pamaniau kaip naujoke ir as pabandysiu
pabandziau tik kojas
vaizdelis nekoks
bandydavau tik peiliuku ir tik koja
bet nuo td daugiau nebandziau
o db jau praejo kokie 4metai turbut,sugalvojau kazkaip atsisviezint
plaukai pas mane blankus,ju nedaug.bet va bikini zona
kaip pas bezdzione
kaip patartumete pirma karta ir kuom depiliuoti? 
Vasku. Bent jau pradzioje tai vienareiksmiskai.
Epiliatorius gerai tik kojoms
Visur kitur tai vaškas.....
Visur kitur tai vaškas.....
QUOTE(taigra @ 2011 08 19, 21:50)
Pritariu. Bet net ir kojoms, labai skiriasi oda tu, kuiros vasku, o kurios epiliatoriumi. Nuo apiliatoriais atrodo visos poros ir plaukelio rovimo vieta matosi..
Aš epiliatorių. Išrauna daug trumpesnius plaukelius, galima darytis, kada reikia, nereikia nieko iš anksto planuotis (pvz. registruotis ėjimui į saloną, augintis "kasų" prieš rovimą). Vos įjungus galima ir epiliuotis, nereikia šildyti, teplioti... Daug pigiau. Be to, nuo karšto vaško galima nusideginti (aš labai jautri karščiui, net salone darant buvau nudegus).
Oda pirmas dienas tik pradėjus epiliuotis atrodo labai nekaip, plius plaukeliai gali įaugti, bet aš naudoju specialų losjoną su salicilo rūgštim (perku per amazon.com) ir jau po poros kartų nesimato nė dėmelės, vos nusiepiliavus galima nuogom kojom eiti.
Tiesa, pažąstų ar pan vietų niekad neepiliuočiau, bet kojom, bikini net labai gerai.
Oda pirmas dienas tik pradėjus epiliuotis atrodo labai nekaip, plius plaukeliai gali įaugti, bet aš naudoju specialų losjoną su salicilo rūgštim (perku per amazon.com) ir jau po poros kartų nesimato nė dėmelės, vos nusiepiliavus galima nuogom kojom eiti.
Tiesa, pažąstų ar pan vietų niekad neepiliuočiau, bet kojom, bikini net labai gerai.
aš už vašką, kažkaip labiau jis prie širdies man
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 05, 21:25)
Tiesa, bikinio su epiliatorium tai nežinau ar kada išdrįsiu, o va su vašku nei baisu nei labai skauda.. 
O kokį vašką bikiniui naudoji?
Epiliatorium pešiau kojas kokius 4metus. Pilvą, kojas, bikini. (aš labai kantri)
Bet pastaruoju metu labai pradėjo įauginėti plaukeliai. Kokį pusemtį kovojau, kol baigėsi kantrybė ir nusipirkau fotoepiliatoriu silkn Pro.
Panaudojau jau 3 kartus.
Kadangi mano sesuo studijuoja kosmetologija, ji paprase jos kursiniam padaryt eksperimenta: puse kuno skust, kita puse daryt su fotoepiliatorium.
Rezultatas mane labai nudziugino - galiu atsiusti nuotraukas i maila ka domina
Kiek laiko trunka nudepiliuoti kojas, rankas, pažastis ir pilvą: tiek pat kiek pešant su elektriniu epiliatorium, bet skausmo ir kančios nepalyginamai mažiau.
Skausmas: kaip užlašinus karšto vaško lašelį: man neskauda, jautresnėm - gali ir labai nepatikti.
Dabar manau kad visokie lazerinės ar fotoepiliacija day]ug daug geriau, efektyviau, aišku ir brangiau... Bet verta. Tik manau kad reiktu ne aparata pirkt, o ji issinuomot - butu pigiau, Kaunietėm galėčiau savo....
Bet pastaruoju metu labai pradėjo įauginėti plaukeliai. Kokį pusemtį kovojau, kol baigėsi kantrybė ir nusipirkau fotoepiliatoriu silkn Pro.
Panaudojau jau 3 kartus.
Kadangi mano sesuo studijuoja kosmetologija, ji paprase jos kursiniam padaryt eksperimenta: puse kuno skust, kita puse daryt su fotoepiliatorium.
Rezultatas mane labai nudziugino - galiu atsiusti nuotraukas i maila ka domina
Kiek laiko trunka nudepiliuoti kojas, rankas, pažastis ir pilvą: tiek pat kiek pešant su elektriniu epiliatorium, bet skausmo ir kančios nepalyginamai mažiau.
Skausmas: kaip užlašinus karšto vaško lašelį: man neskauda, jautresnėm - gali ir labai nepatikti.
Dabar manau kad visokie lazerinės ar fotoepiliacija day]ug daug geriau, efektyviau, aišku ir brangiau... Bet verta. Tik manau kad reiktu ne aparata pirkt, o ji issinuomot - butu pigiau, Kaunietėm galėčiau savo....
QUOTE(Stirniukai @ 2011 09 04, 22:07)
Aš epiliatorių. Išrauna daug trumpesnius plaukelius, galima darytis, kada reikia, nereikia nieko iš anksto planuotis (pvz. registruotis ėjimui į saloną, augintis "kasų" prieš rovimą). Vos įjungus galima ir epiliuotis, nereikia šildyti, teplioti... Daug pigiau. Be to, nuo karšto vaško galima nusideginti (aš labai jautri karščiui, net salone darant buvau nudegus).
Atitaikius vaska (cia kalbu apie namuose asmeniniskai sau darantis) galima israuti ir labai mazus plaukelius. Kasas reikai auginti tokias kaip ir epiliatoriui, plius epiliatorius megsta nukandineti plaukelius. Kas liecia iauginejimus, tai epiliatoriumi daugiau iauga, daugiau sudirgsta oda, nes ji bruzinama kelis kartus, o vasku uztanka 1, na, max2 kartu. O jei salone apdegino, nesvarbu, kad ir labai jautri, tai cia jau virsune
Papildyta:
P.S. paziurekite, i apklausu rezultatus virsuje
Epiliatoriu namuose naudoti patogiau, nieko nereikia ruosti, bet depiliuojant vasku maziau skauda, nes atveriamos odos poros. Cia viskas nuo plaukuotumo priklauso, jeigu trys plaukai butu tikrai rinkciausi epiliatoriu, jeigu stipresni ir daugiau - tikrai vaska.