Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 14:25)
kiti tiesiog pasako, kad va, koks smagus užsiėmimas, aš irgi norėčiau gaut laišką ar jį parašyt, BET patys nei ieško tų susirašinėjimo draugų nei ką  biggrin.gif

cia tai gryna teisybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 13:25)
kiti tiesiog pasako, kad va, koks smagus užsiėmimas, aš irgi norėčiau gaut laišką ar jį parašyt, BET patys nei ieško tų susirašinėjimo draugų nei ką  biggrin.gif

Tiesa drinks_cheers.gif Yra ir tokiu kuriu pora laisku parase pasako,nusibodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2011 02 16, 17:07)
Tiesa drinks_cheers.gif Yra ir tokiu kuriu pora laisku parase pasako,nusibodo blink.gif

tai tokius tik žavi pati teorinė idėja biggrin.gif
jei tik kada rastumėte kokį tinklalapį ar pan., kur būtų galima rasti susirašinėjimo draugų - parašykite čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reggae @ 2011 02 16, 20:30)
tai tokius tik žavi pati teorinė idėja  biggrin.gif 
jei tik kada rastumėte kokį tinklalapį ar pan., kur būtų galima rasti susirašinėjimo draugų - parašykite čia  smile.gif

pvz. www.interpals.net
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2011 02 17, 20:04)
pvz. www.interpals.net

Šitas gerulis yra drinks_cheers.gif labai daug fainų žmogiukų sutikau, su kai kuriais net realybėje ax.gif pats pačiausias iš visų penpal`ų saitų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, užsiregistravau http://www.interpals.net , gal galite apšviesti kaip ten kas, kaip pradėti susirašinėti, ko vengti ir pan. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
postcrossingo forume yra tema 4u.gif interpals'as manęs nežavi doh.gif
Atsakyti
Man interpalas irgi nepatinka schmoll.gif aš naudojuos letternetu. smile.gif
Atsakyti
interpals tai daugiausia parašo arabai, tai tokiems adreso nesinori duot, dar atpuls čia blink.gif tai tik emailu ar per pm rašinėjamės.
o letternet tai man atėjo laiškas su kodu, viską suvedžiau ir po to tyla verysad.gif
Atsakyti
Tai va, man ir nekoks įspūdis susidarė, kai arabai pradėjo rašinėti per visur schmoll.gif . Jau ir bėgt iš ten noris. Gal yra kokių kokybiškesnių tokių saitų?
Atsakyti
Būtų be proto malonu gauti ranka rašytą laišką, šiais elektronikos laikais.
Atsakyti
QUOTE(Reggae @ 2011 03 13, 14:09)
interpals tai daugiausia parašo arabai, tai tokiems adreso nesinori duot, dar atpuls čia  blink.gif tai tik emailu ar per pm rašinėjamės.
o letternet tai man atėjo laiškas su kodu, viską suvedžiau ir po to tyla  verysad.gif

parašykit administratoriam letternet.de smile.gif man viskas kuo puikiausiai veikia.
Atsakyti