Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

Labas vakaras 4u.gif
Aš kažkada labai buvau užsidegusi susirasti kokį susirašinėjimo draugą/draugę, bet nepavyko. Na, kurį laiką turėjau pora merginų, bet kažkaip neįdomu su jomis buvo - aš nusiunčiu visą puslapį, o man ateina kokie penki sakiniai. Tiesiog neradom bendros kalbos ax.gif
Tai va - jei kas norite susirašinėti lietuviškai, tai aš taip pat noriu smile.gif Galim apsikeisti adresais per AŽ ax.gif
Atsakyti
Na va - turiu vieną pasiūlymą, o pati tai jau net nežinau, kiek žmonių "pakibinau". Žiūrėsim, kaip čia bus ax.gif
Atsakyti
laiskuciai yra smagus reikalas.. labai geras jausmas kai pasto dezuteje randi nauja laiska su savo vardu ir pavarde thumbup.gif wub.gif seniai berasiau laiskiuka.. siuo metu labiau rasau trupus laiskelius i atvirutes vidu.. gal kokia grazia diena prisirysiu parasyt ir tikra laiska blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kas turi profili Letternet gal padėtų?
Patvirtinau savo adresą, bet man ten keistai, ar nerandu ar nėra ten tokios galimybės pasirašyti profilį ar nuotrauką įdėti? Nes siulyti tiesiog susirašinėt, pagal tuos foto pasirinkimus tai nesamonė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 03 28, 17:33)
Patvirtinau savo adresą, bet man ten keistai, ar nerandu ar nėra ten tokios galimybės pasirašyti profilį ar nuotrauką įdėti? Nes siulyti tiesiog susirašinėt, pagal tuos foto pasirinkimus tai nesamonė.  unsure.gif

Nėr ten tokios funkcijos, man rodos... iš vis, užknisa tas saitas.. biggrin.gif pasinaudok geriau interpals.net arba penpalsnow.com
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 03 28, 19:33)
Patvirtinau savo adresą, bet man ten keistai, ar nerandu ar nėra ten tokios galimybės pasirašyti profilį ar nuotrauką įdėti? Nes siulyti tiesiog susirašinėt, pagal tuos foto pasirinkimus tai nesamonė.  unsure.gif

Yra. Rašyk moderatoriams ir tavo skelbimą su nuotrauka patalpins viešai. Cituoju: If you'd like to publish your profile too, contact Club Management. O šiaip tai yra galimybė atsakyt į klausimus kokią muziką mėgsti ir pan. tai bus rodoma tavo anketoje ir pagal savo pomėgius galėsi ieškoti žmonių su tokiais pat pomėgiais. Beto kodėl nesamonė jei ir nebūtų galimybės patalpint tos nuotraukos? Ar pagal išvaizdą renkatės su kuo susirašinėti? Seniau būdavo tiesiog skelbimai laikraštyje/žurnaluose ir visiem atrodydavo sąmonė smile.gif tiesiog man atrodo net įdomiau taip. Juk norintiems bendraut su nuotraukom ir t.t. yra socialiniai puslapiai arba interpals mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū už info, na interpals tai man nepatiko ax.gif
O bendrauju ne dėl foto, nereikia į kraštutinumus, bet kai žmogus pasirašo prifili tada geriau galima suprasti koks jis, kas jam patinka smile.gif Na reiks apsispręst, dėl to profilio.
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 03 29, 18:10)
Yra. Rašyk moderatoriams ir tavo skelbimą su nuotrauka patalpins viešai. Cituoju: If you'd like to publish your profile too, contact Club Management. O šiaip tai yra galimybė atsakyt į klausimus kokią muziką mėgsti ir pan. tai bus rodoma tavo anketoje ir pagal savo pomėgius galėsi ieškoti žmonių su tokiais pat pomėgiais. Beto kodėl nesamonė jei ir nebūtų galimybės patalpint tos nuotraukos? Ar pagal išvaizdą renkatės su kuo susirašinėti? Seniau būdavo tiesiog skelbimai laikraštyje/žurnaluose ir visiem atrodydavo sąmonė smile.gif tiesiog man atrodo net įdomiau taip. Juk norintiems bendraut su nuotraukom ir t.t. yra socialiniai puslapiai arba interpals  mirksiukas.gif

hmm... nežinojau... biggrin.gif anyways, nieks ten tų nuotraukų nededa... biggrin.gif nei vieno nemačiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 03 29, 20:17)
Ačiū už info, na interpals tai man nepatiko  ax.gif
O bendrauju ne dėl foto, nereikia į kraštutinumus, bet kai žmogus pasirašo prifili tada geriau galima suprasti koks jis, kas jam patinka  smile.gif Na reiks apsispręst, dėl to profilio.

na tai dėl tokių dalykų,tai pačiam profilyje yra. Prisijunkit ir nueikit į savo profilį,ten galima nurodyti kuo šiuo metu užsiimi (dirbi/mokaisi), mėgstamos muzikos stilių ir hobius, kokiomis kalbomis nori susirašinėti, ir pasirinkti paveiksliukus atsakant į klausimus: kas tau yra draugystė? koks tavo humoro jausmas? kas tau yra stresas? smile.gif manau visai nemažai informacijos
Atsakyti
Na čia turbūt kiekvienam asmeniškai vis kitaip smile.gif man tai tiek informacijos yra permažai rolleyes.gif
Atsakyti
gavau laišką į el.paštą:
Hello Laura

you got a new contact request on www.letternet.de

Have a lot of fun in Letternet!

Kind regards

Your Letternet-Team

įėjau į letternet. prisijungiau. ir ką ten spausti? g.gif

edit: žiopla aš, peržiūrėjau dar kartą ir iš karto pamačiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reggae: 01 balandžio 2011 - 20:15
smagu butu gauti nuo bendraamzes merginos laiskuti... niekada nesu gaves laisku ir nesu rases mielai parasyciau bet net neisivaizduoju kaip tuos laiskus pacius parasyt ir kaip ant voko uzrasyt biggrin.gif
Atsakyti