Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(cipa007 @ 2010 09 17, 22:11)
Gal yra kieno vaikai norėtų susirašinėti popieriniais laiškais?  ax.gif Mano dukra ieško susirašinėjimo draugų... Jai 13mt. Jei atsirastų norinčių mes laukiam adresiuko...  4u.gif

O kazin dar yra zurnalas "Naminukas" Lietuvoj? g.gif ten kai buvau kokiu 14 metu kruva susirasinedavo draugu radau drinks_cheers.gif saunus hobis buvo thumbup.gif o jau dziaugsmo kiek pasto dezutej laiska radus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
mano vardas Aurelija, noreciau susirasineti popieriniais laiskais. man 13m. esu is kauno.
tikiuosi surasti bendraamzi arba siek tiek vyresni susirasinejimo drauga ar drauge. smile.gif
Aurelija Musteikaitė, Marvelės 25a Kaunas 46209. labai lauksiu! mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikos,
Mano vardas Ugnė. Seniai svajoju susirasti laiškų draugą-ę. Man 12 metų, norėčiau susirasti bendraamžių žmogų, kuris taip pat norėtu susirašinėti laiškais. blush2.gif
Ugnė Liaudanskaitė. Marvelės 5, Kaunas 46209. smile.gif
Atsakyti
Laba diena as noreciau suzinoti kaip per letternet.de reikia patvirtinti adresa nes kiek vedu neteisingai bandziau pirma ir parasyti Lt ir beto gal galite padeti buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
oi kaip megau laiskus ranka rasyti, daug susirasinejimo draugu ir draugiu turejau. kokiu tik nesamoniu neprigalvodavome : ir vokus patys lankstydavome ir pasto zenklus n kartu naudodavom tuos pacius hihihi.gif Kai pagalvoji dar visai nesenai gi juos rasiau g.gif kompiuteriu jau, ne ranka, ale vistiek. Ir tuo metu buvo siuntinejamos tokios paciu pasidarytos knygutes, kur parasai savo adresa ir siusdamas laiska, ta knygute issiunti kitam zmogui. Uzpildyta sugrazinama savininkui. Taip visa pasauli knygele apkeliauti gali, daug adresu prirenki ir gali susirasineti. bet manoji knygele ir po siai dienai negrizo. gal kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo sūnui papasakojau, kaip mokykloj susirašinėdavom su vaikais iš viso pasaulio, buvo super užsiėmimas. Jį sudominau, bet va iš kur gauti adresą tokio pat vaiko, kuris norėtų susirašinėti paprastais laiškais.Būtų įdomu susirašinėt su užsienyje gyvenančiais lietuvių vaikais,kol nemokam kitos kalbos, be to, juk skiriasi gyvenimai: pomėgiai, kasdienybė, laisvalaikis ir t.t.- bus temų susirašinėjimams smile.gif
Laukiam adresiuko iš Airijos, Anglijos ar Amerikos ar kt. Paskatinkit savo vaikus thumbup.gif
Papildyta:
Mūsų skelbimukas: berniukas beveik 8m., antrokas, lanko sportinius šokius, mėgsta žaisti kompiuteriu.
Atsakyti
QUOTE(Aporta22 @ 2011 01 09, 19:27)
Laba diena as noreciau suzinoti kaip per letternet.de reikia patvirtinti adresa nes kiek vedu neteisingai bandziau pirma ir parasyti Lt ir beto gal galite padeti buciau dekinga smile.gif

Sveiki, nelabai supratau kas jums ten nepavyksta? Užsiregistruoti ar suvest patvirtinimo kodą? Adresą reikia rašyti be lietuviškų raidžių.
Atsakyti
Aš savo susirašinėjimo draugus susiradau http://www.interpals.net/ 4u.gif
Nėra nieko geriau už rytą, kai pašto dėžutėje randi laišką smile.gif
arba kai po kelių metų susirašinėjimo susitinki su tuo žmogumi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ach, myliu laiškus wub.gif
Atsakyti
OO kaip smagu! Pamenu mokykloj su vienu berniuku keisdavomes laiskais: )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Užklydau ir aš čia bigsmile.gif Kadangi dar nesu labai jau sena, dar studijuoju, tai prieš kokius 6-7 metus buvau stovykloje, ir po jos ilgokai susirašinėjom su viena mergyte pašto laiškais, bet kažkaip nutrūko ryšys.. verysad.gif Labai norėčiau vėl susirašinėti su kuom nors laiškais bigsmile.gif Jau užsiregistravau interpals.net, gal rasiu kokių užsieniečių, norinčių bendrauti bigsmile.gif Taip pat būtų smagu ir su lietuvaičiais pasirašinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redžiuus @ 2011 01 25, 12:44)
Sveikos  4u.gif  Užklydau ir aš čia  bigsmile.gif  Kadangi dar nesu labai jau sena, dar studijuoju, tai prieš kokius 6-7 metus buvau stovykloje, ir po jos ilgokai susirašinėjom su viena mergyte pašto laiškais, bet kažkaip nutrūko ryšys..  verysad.gif  Labai norėčiau vėl susirašinėti su kuom nors laiškais  bigsmile.gif  Jau užsiregistravau interpals.net, gal rasiu kokių užsieniečių, norinčių bendrauti bigsmile.gif  Taip pat būtų smagu ir su lietuvaičiais pasirašinėti ax.gif

aš niekaip neradau lietuvaičių, su kuriais galėčiau rašinėtis verysad.gif

http://forum.postcro...play.php?fid=71 - štai čia susiradau dvi užsienietes, su kuriomis bendraujam laiškais smile.gif malonumas nerealus rasti laišką pašto dėžutėje wub.gif
Atsakyti
Keliam tema biggrin.gif Dabar labai mazai kas noretu rasinetis tikrais laiskas,as turiu keturias drauges su kuriomis dar iki siol rasinejuos 4u.gif ,labai smagu gauti tikra laiska pasto dezuteje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2011 02 16, 13:14)
Keliam tema biggrin.gif Dabar labai mazai kas noretu rasinetis tikrais laiskas,as turiu keturias drauges su kuriomis dar iki siol rasinejuos 4u.gif ,labai smagu gauti tikra laiska pasto dezuteje wub.gif

kiti tiesiog pasako, kad va, koks smagus užsiėmimas, aš irgi norėčiau gaut laišką ar jį parašyt, BET patys nei ieško tų susirašinėjimo draugų nei ką biggrin.gif
Atsakyti