as taip pat dedu visus laiskucius i dezute,nes miela buna paskaityti po kokiu poros metu:)
Sveiki,
Aš 13 metų su puse mergaitė, bet taip pat labai mėgstu rašyti, bei rasti laiškučius, tad ieškau mergaičių/berniukų taip pat mėgstančių rašyt laiškučius. Gal kas toks esat? Nelabai norėčiau susirašinėt su vyresniu. Jausčiaus mažytė
Tad gal galit kokių adresiukų parašyt?
Būčiau labai dėkinga
Laukiu
Aš 13 metų su puse mergaitė, bet taip pat labai mėgstu rašyti, bei rasti laiškučius, tad ieškau mergaičių/berniukų taip pat mėgstančių rašyt laiškučius. Gal kas toks esat? Nelabai norėčiau susirašinėt su vyresniu. Jausčiaus mažytė

Tad gal galit kokių adresiukų parašyt?

Būčiau labai dėkinga

Laukiu
Gal zinot kur galima gaut popieriaus spec laiskams rasyti? ankciau budavo tokiu, komplektuose net su vokais, o dabar niekur nerandu

Aš irgi saugau visus laiškus, bet jaučiu, kad reiks perdėt į kitą dėžutę, su kuriais nebesusirašinėju, ir kur nors padėt saugiau.
O laiškų popieriaus galima pasidaryt
so word'u pasidarai kaip patinka, o paskui atsispausdini
O laiškų popieriaus galima pasidaryt

QUOTE(bonza @ 2011 05 28, 00:24)
Gal zinot kur galima gaut popieriaus spec laiskams rasyti? ankciau budavo tokiu, komplektuose net su vokais, o dabar niekur nerandu 

Anksčiau teko matyti Office 1

QUOTE(bonza @ 2011 05 28, 00:24)

Yra va čia
My Webpage
Bet nepigūs, zarazos... O ką darysi...
Dar va čia yra poros rūšių, prie prekių paaugliams berods
My Webpage
Visai padori kaina...
uzsiregistravau interpal, man atrodo, bus visai smagu

Man irgi prisireikė popieriaus laiškams, bet irgi niekur nerandu. Office 1 žiūrėjau, bet nieko neradau...Gal kas matė ar nusipirko kažką pigaus, gražaus ir tinkamo laiškams. Gal kokie plėšomi blonknotai vaikams yra, kuriuos ir čia panaudot būtų galima....
Kazkada ir as susirasinejau, fainai buvo, is tiesu daug idomiau nei inetrnetu

QUOTE(Akra @ 2011 08 04, 19:50)
Man irgi prisireikė popieriaus laiškams, bet irgi niekur nerandu. Office 1 žiūrėjau, bet nieko neradau...Gal kas matė ar nusipirko kažką pigaus, gražaus ir tinkamo laiškams. Gal kokie plėšomi blonknotai vaikams yra, kuriuos ir čia panaudot būtų galima....
www.knyguklubas.lt yra grazus bloknotai uz 3,99 LT
Dėkui tikrai gražūs ir puslapių daug.