Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

as taip pat dedu visus laiskucius i dezute,nes miela buna paskaityti po kokiu poros metu:)
Atsakyti
Sveiki,

Aš 13 metų su puse mergaitė, bet taip pat labai mėgstu rašyti, bei rasti laiškučius, tad ieškau mergaičių/berniukų taip pat mėgstančių rašyt laiškučius. Gal kas toks esat? Nelabai norėčiau susirašinėt su vyresniu. Jausčiaus mažytė blush2.gif
Tad gal galit kokių adresiukų parašyt? rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Laukiu
Atsakyti
Gal zinot kur galima gaut popieriaus spec laiskams rasyti? ankciau budavo tokiu, komplektuose net su vokais, o dabar niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Aš irgi saugau visus laiškus, bet jaučiu, kad reiks perdėt į kitą dėžutę, su kuriais nebesusirašinėju, ir kur nors padėt saugiau.

O laiškų popieriaus galima pasidaryt biggrin.gif so word'u pasidarai kaip patinka, o paskui atsispausdini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 05 28, 00:24)
Gal zinot kur galima gaut popieriaus spec laiskams rasyti? ankciau budavo tokiu, komplektuose net su vokais, o dabar niekur nerandu  doh.gif

Anksčiau teko matyti Office 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 05 28, 00:24)
Gal zinot kur galima gaut popieriaus spec laiskams rasyti? ankciau budavo tokiu, komplektuose net su vokais, o dabar niekur nerandu  doh.gif

Yra va čia
My Webpage
Bet nepigūs, zarazos... O ką darysi...

Dar va čia yra poros rūšių, prie prekių paaugliams berods
My Webpage
Visai padori kaina...
Atsakyti
http://www.popierius...p...=1&Itemid=1

dar cia galima labai graziu popieriu laiskams nusipirkti:)
Atsakyti
uzsiregistravau interpal, man atrodo, bus visai smagu biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi prisireikė popieriaus laiškams, bet irgi niekur nerandu. Office 1 žiūrėjau, bet nieko neradau...Gal kas matė ar nusipirko kažką pigaus, gražaus ir tinkamo laiškams. Gal kokie plėšomi blonknotai vaikams yra, kuriuos ir čia panaudot būtų galima....
Atsakyti
Kazkada ir as susirasinejau, fainai buvo, is tiesu daug idomiau nei inetrnetu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 04 rugpjūčio 2011 - 18:53
QUOTE(Akra @ 2011 08 04, 19:50)
Man irgi prisireikė popieriaus laiškams, bet irgi niekur nerandu. Office 1 žiūrėjau, bet nieko neradau...Gal kas matė ar nusipirko kažką pigaus, gražaus ir tinkamo laiškams. Gal kokie plėšomi blonknotai vaikams yra, kuriuos ir čia panaudot būtų galima....

www.knyguklubas.lt yra grazus bloknotai uz 3,99 LT
Atsakyti
Dėkui tikrai gražūs ir puslapių daug. smile.gif
Atsakyti