Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(Akra @ 2012 02 26, 13:07)
Nors mano rankos ir ne auksinės, bandysiu pabeždžioniaut, gal pavyks smile.gif

Jeigu labai norėsi tai būtinai viskas pavyks:)
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2012 02 26, 12:02)
i2kas, wow, kiek daug turi susirašinėjimo draugų bigsmile.gif thumbup.gif  Ar jau seniai susirašinėji? Beje, kur galima rasti tą parduotuvę Lietuvoje "Pas Stanislovą"?  4u.gif

Ir viskas prasidėjo nuo to, kad užsinorėjau "šnekamąją" anglų kalbą išmokti... baigias tuom, kad ir ispanų per vieną "penpalą" išmokti baigiu 4u.gif Susirašinėju nuo tada kai rašyti išmokau ( ~7metus) po to gimnazijos laikais palaikiau e.mail bendravimą, mat laiko per labiausiai nelikdavo nuo mokslų. Vėl grįžau į susirašinėjimą kai buvau 19 ... šįkart sustoti nebeketinu 4u.gif
"Pas Stanislovą" tikrai būdavo parduotuvės Šilutėje ir Klaipėdoje 4u.gif

QUOTE(drafe @ 2012 02 26, 12:29)
kazkada as ir tiek turejau,bet laikui einant gretos vis mazejo unsure.gif

Pas mane tai mažėja tai daugėja... žmonės keičiasi, keičiasi visų prioritetai bei norai 4u.gif
QUOTE(Akra @ 2012 02 26, 13:07)
Labai gražūs vokai. Tas su miegančiu meškiuku tai ir labai paprastas atrodo. Ir iš kur tiek pas žmones fantazijos smile.gif Nors mano rankos ir ne auksinės, bandysiu pabeždžioniaut, gal pavyks smile.gif

Įdėjau ir kaip pačiom pasidaryti vokus : gera proga senus žurnalus sunaudoti thumbup.gif O ir kokia ten fantazija tą meškiną papiešti... biggrin.gif miegantį beje patį pirmą piešiau kai pati miego norėjau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žinot ką, pasiterliojau ir..... gavos biggrin.gif Dabar sėdžiu ir galvoju kam aš tų vokų prisipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 02 26, 15:11)

Pas mane tai mažėja tai daugėja... žmonės keičiasi, keičiasi visų prioritetai bei norai  4u.gif

niu taip tik kelios bera kurios jau metai is metu susirasineju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akra @ 2012 02 26, 17:54)
Žinot ką, pasiterliojau ir..... gavos  biggrin.gif Dabar sėdžiu ir galvoju kam aš tų vokų prisipirkau smile.gif

Šaunuolė 4u.gif
Galėtum įmesti ir gaminimo rezultatus blush2.gif
Atsakyti
Labai smagu ant paprastų baltų vokų panaudoti iškarpas iš žurnalų. Visokių sugalvoju variacijų. :]
Atsakyti
QUOTE(mistico @ 2012 03 01, 23:51)
Labai smagu ant paprastų baltų vokų panaudoti iškarpas iš žurnalų. Visokių sugalvoju variacijų. :]

thumbup.gif aš ir kai netingiu žurnalus prakarpau blush2.gif tik man klijavimai nelabai prie širdies unsure.gif
Atsakyti
Aha, parodykit, jeigu negaila, kokius ten vokus gaminates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 03, 00:11)
Aha, parodykit, jeigu negaila, kokius ten vokus gaminates  4u.gif

Maniškis gali peržiūrėti mano paraše nuorodoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 03 04, 15:35)
Maniškis gali peržiūrėti mano paraše nuorodoje 4u.gif

aciu, labai faina, tikrai pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal zinot koki puslapi, kur butu galima suzinot kiek markuciu, t.y. uz kokia kaina reikia klijuot ant voko siunciant i uzsieni? ax.gif
Atsakyti
Dar paieskojau ir radau pati thumbup.gif
Atsakyti