Įkraunama...
Įkraunama...

Susirašinėjimas tikrais laiškais

QUOTE(drafe @ 2009 01 16, 13:25)
zinoma dabar daug kas laiskus raso per kompiuteri,bet vistiek yra smagiau gauti i pasto dezute imesta laiska smile.gif

tikrai:)
smagu gauti atvirutes pasto dezuteje, nes lasiku jau net nesitikiu:)
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2009 01 16, 13:48)
tikrai:)
smagu gauti atvirutes pasto dezuteje, nes lasiku jau net nesitikiu:)

kodel nebesitiki laisku gauti,o ne vien tik atvirutes?ka su niekuo nebesusirasineji laiskais? blink.gif smile.gif
Atsakyti
O kaip aš senai rašiau laiškus ranka,turėjau daug susirašinėjimo draugų,bet jau nelabai atsimenu apie ką ir rašydavom blush2.gif Ir tokia nostalgija apėmė ax.gif
Jau užsiregistravau ir aš kambliuko pasiųlytam puslapiuke thumbup.gif Ačiū. O kaži ką reikia rašyti pirmam laiške,tipo noriu draugauti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 04 15, 20:51)
O kaip aš senai rašiau laiškus ranka,turėjau daug susirašinėjimo draugų,bet jau nelabai atsimenu apie ką ir rašydavom blush2.gif Ir tokia nostalgija apėmė ax.gif
Jau užsiregistravau ir aš kambliuko pasiųlytam puslapiuke thumbup.gif Ačiū. O kaži ką reikia rašyti pirmam laiške,tipo noriu draugauti? lotuliukas.gif

kokiam tu Darling puslapyje uzsiregistravai?butu idomu suzinoti ax.gif unsure.gif na as tai dar ir po siol susirasineju popieriniais laiskais ax.gif
na pirmame laiske gali parasyti apie save,kuo domiesi,ka megsti veikti ir panasiai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 12 06, 21:00)
https://www.letternet.de/ 4u.gif
Užseregistruokit ir jums pasiūlys keletą adresų vokiečių, gausite žunaliuką kas ketvirtį iš pasaulio... Sėkmės bigsmile.gif

Čia tas puslapiukas,kur užsiregistravau mirksiukas.gif
QUOTE(drafe @ 2009 04 16, 09:25)
kokiam tu Darling puslapyje uzsiregistravai?butu idomu suzinoti ax.gif  unsure.gif na as tai dar ir po siol susirasineju popieriniais laiskais ax.gif
na pirmame laiske gali parasyti apie save,kuo domiesi,ka megsti veikti ir panasiai ax.gif  rolleyes.gif

Lauksiu dabar žinių iš to puslapio,ale nedrąsu kažkaip rašyti,jau ne 16m. esu blush2.gif Bet tuo pačiu ir norisi ax.gif
Atsakyti
o kokiam psl registruojates, kad atvirlaiskius gautmet?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 04 16, 10:41)
Lauksiu dabar žinių iš to puslapio,ale nedrąsu kažkaip rašyti,jau ne 16m. esu blush2.gif Bet tuo pačiu ir norisi ax.gif

na as tam puslapyje nesusigaudau,nes ten vokieciu kalba yra ir as ten nieko nesuprantu blink.gif na as irgi ne 16 metu esu,na as tik su lietuvaitemis susirasineju...niekada nesu bandziusi su uzsienietemis susirasineti... rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 16, 13:06)
na as tam puslapyje nesusigaudau,nes ten vokieciu kalba yra ir as ten nieko nesuprantu blink.gif  na as irgi ne 16 metu esu,na as tik su lietuvaitemis susirasineju...niekada nesu bandziusi su uzsienietemis susirasineti... rolleyes.gif  blush2.gif

Virsuj kaireje puseje galima pasirinkti anglu k.
Reikia uzpildyti registracijos forma, ir jei gerai pamenu, tave itraukia i savo duomenu baze ir kai isleidzia nauja zurnaliuka, tau ji atsiuncia. Ten buna surasytu zmoniu, kurie nori susirasineti, adresu smile.gif Kazkada seniai seniai, dar mokydamasi mokykloj, buvau uzsiregistravus, susirasinejau su keliais uzsienieciais, tuo paciu metu ir su keliais zmonem is Lietuvos rolleyes.gif O dabar jau nebeatsimenu, kas per jausmas gauti tikra laiska, simta metu man niekas nerase doh.gif Gal reikes uzsiregistruoti ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 04 16, 14:48)
Virsuj kaireje puseje galima pasirinkti anglu k.
Reikia uzpildyti registracijos forma, ir jei gerai pamenu, tave itraukia i savo duomenu baze ir kai isleidzia nauja zurnaliuka, tau ji atsiuncia. Ten buna surasytu zmoniu, kurie nori susirasineti, adresu smile.gif Kazkada seniai seniai, dar mokydamasi mokykloj, buvau uzsiregistravus, susirasinejau su keliais uzsienieciais, tuo paciu metu ir su keliais zmonem is Lietuvos rolleyes.gif O dabar jau nebeatsimenu, kas per jausmas gauti tikra laiska, simta metu man niekas nerase doh.gif Gal reikes uzsiregistruoti ir man blush2.gif

Tai vat ir aš taip kažkada susirašinėjau su keliais užsieniečiais,bet viskas galima sakyti mokykliniais laikais. O dabar radau šią temą ir nostalgija apėmė blush2.gif
Jo,aš irgi užsiregistravau anglų kalba.
Atsakyti
NA VA ATRODO UZSIREGISTRAVAU AS TAME LETTERNET
Atsakyti
Dabar jau nerasau laisku,bet pries daug metu man taip patikdavo rasyti laiskus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 22:45)
Dabar jau nerasau laisku,bet pries daug metu man taip patikdavo rasyti laiskus. ax.gif

tai ko nustojai rasyti laiskus? ax.gif
Atsakyti