ta neseniai kur gavot, tai su kodu?
nes letternetas keicia savo svetaine ir visiem issiuntinejo kodus, kad prisiregistruoti.

QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 22, 20:00)
ta neseniai kur gavot, tai su kodu?
nes letternetas keicia savo svetaine ir visiem issiuntinejo kodus, kad prisiregistruoti.

jo.. prisiregitravau...:]
Kai gyvenau ne LT visiems rašydavau laiškus tik ranka. Labai patinka tiek rašyti, tiek gauti. Mama sakydavo, kad vis eina į pašto dėžutę, tai net širdis dreba, kaip senais laikais. Dabar viena draugė gyvena Airijoje, tai su ja irgi internetu nebendraujame, tik rašytais laiškais. Arba kaip smagu gauti sveikinimus ne internetinius, paštu.
QUOTE(Chr. @ 2010 01 22, 22:02)
jo.. prisiregitravau...:]
tai ten yra toje svetaineje nemazai norinciu susirasineti

QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 23, 15:42)
tai ten yra toje svetaineje nemazai norinciu susirasineti
ten nuejus i SEARCH galima pazymeti kokio susirasinejimo draugo pageidauji ( pagal pomegius, kalba ir lyti) ir pateikiami galimi variantai
as gavau laiska neseniai is vokietes, kuri mane susirado per ta paieska 

bet ten tik vokiecius surast imanoma? ar ir is kitu saliu.. ?

Aš susirašinėju su dviem draugėm, būtent ir surastom tuo tikslu, kad susirašinėtume tikrais laiškais
Anksčiau susirašinėjimo draugių turėjau nemažai, tačiau laikui bėgant ryšys kažkaip nutrūkdavo, galbūt joms tiesiog pabodo toks bendravimas.. O ieškodavau ir rasdavau susirašinėjimo draugių "Panelės" žurnale, ten buvo kažkada tokie skelbimai ir daaaug žmogelių norinčių bendraut.. Dabar jau nebėr.. Tai va, smagu tuos laiškus rašyt, rašydama visad jaučiu tam tikrą, pakilią nuotaiką..

QUOTE(Chr. @ 2010 01 23, 18:31)
Aha, tiksliai, kad tik vokiečiai ten

Papildyta:
QUOTE(Aistika @ 2010 01 23, 20:03)
Aš susirašinėju su dviem draugėm, būtent ir surastom tuo tikslu, kad susirašinėtume tikrais laiškais
Anksčiau susirašinėjimo draugių turėjau nemažai, tačiau laikui bėgant ryšys kažkaip nutrūkdavo, galbūt joms tiesiog pabodo toks bendravimas.. O ieškodavau ir rasdavau susirašinėjimo draugių "Panelės" žurnale, ten buvo kažkada tokie skelbimai ir daaaug žmogelių norinčių bendraut.. Dabar jau nebėr.. Tai va, smagu tuos laiškus rašyt, rašydama visad jaučiu tam tikrą, pakilią nuotaiką..

aš irgi buvau iš ten kelis susirašinėjimo draugus radus. Bet liko tik viena mergina su kuria iki šiol bendraujam, tik ji dabar irgi Kauniete patapo, tai bendraujam "gyvai", o ne laiškais

QUOTE(Kshatrija @ 2010 01 23, 19:04)
Aha, tiksliai, kad tik vokiečiai ten
įdomu kodėl... Parašysiu užklausą letternetui kaip čia yra 

parasykit, kai atsakyma gausit

Kazkaip nelabai idomu kai vien tik vokieciai...

Neatsimenu ar rasiau cia, bet visai fainas puslapiukas yra interpals.net. ten galima draugu is viso pasaulio susirast

Aciu, tuoj paziuresiu kas cia per puslapis

As taip pat visai neseniai susidomejau susirasinejimu. Jau issiunciau pirmaji laiska bet anas kazko ilgai keliauja, nors siunciau ne taip ir toli - i Rusija. O drauge susiradau siame puslapyje:
www.interpals.net
Cia tikrai daug bendraminciu is viso pasaulio ir jokiu katalogu nereik
Viskas viename ir susirasinejimas emeilu ir laiskais ir kalbu mokymasis ir siaip bendravimas......
www.interpals.net

QUOTE(Akra @ 2010 01 24, 13:15)
As taip pat visai neseniai susidomejau susirasinejimu. Jau issiunciau pirmaji laiska bet anas kazko ilgai keliauja, nors siunciau ne taip ir toli - i Rusija. O drauge susiradau siame puslapyje:
www.interpals.net
Viskas viename ir susirasinejimas emeilu ir laiskais ir kalbu mokymasis ir siaip bendravimas......
www.interpals.net

jo.. labai faina, kad kalbu pasimokyt is ju galima

as pagrindus jau kokiu 7 kalbu zinau

QUOTE(Chr. @ 2010 01 24, 16:03)
jo.. labai faina, kad kalbu pasimokyt is ju galima 

Oho, kad man taip bent 3 kokias pramokt