Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas per prievartą

svytejimas ezero dugne, truksta zodziu jums, labai matau knietejo pakomentuot mano nuomone apie sia situacija biggrin.gif O kiek galeciau ir apie jus komentuot... bet cia tam ne vieta, cia pasisakomos tik nuomones apie Rasos beda.... mano nuomone bereikalo varginotes tiek rasyt, bent as tai neskaiciau biggrin.gif O jei jus mano nuomone erzina, tai cia jau jusu bedos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukraa: 19 gruodžio 2008 - 09:06
QUOTE(jukraa @ 2008 12 19, 11:04)
svytejimas ezero dugne, truksta zodziu jums, labai matau knietejo pakomentuot mano nuomone apie sia situacija  biggrin.gif O kiek galeciau ir apie jus komentuot... bet cia tam ne vieta, cia pasisakomos tik nuomones apie Rasos beda.... mano nuomone bereikalo varginotes tiek rasyt, bent as tai neskaiciau  biggrin.gif O jei jus mano nuomone erzina, tai cia jau jusu bedos  cool.gif

nu nesutinku su jumis.man patiko svytejomo ezero dugne mintys.prievartos auka galima tapt ne tik einant pas kazka i namus,vulgariau rengiantis.laimingo atsituktinumo deka netapau prievrtos auka.kazkaip pavyko pasprukt.nelinkiu nei blogiausiam priesui.svarbiausia,kad tai buvo mano giminaitis....va taip.paliko pedaskus visam gyvenimui.taigi galu gale ar ji kalta ar nekalta del to,kad ja isprievartavo pievartauti neturi teises niekas.posakis,kad jei moteris sako ne reiskia taip cia netinka.
Atsakyti
Mano sesę išprievartavo josios vaikinas. Tą anksytvą rytą, kuomet ji grįžo į namus, pamačiusi netikėjau savo akimis, kad čia ji...Neišgąsdino manęs jos išdrakyti ilgi plaukai, praskelta, krauojuojanti lūpa...Negalėjau atlaikyti jos akių žvilgsnio. Ne tas žmogus grįžo namo, nu ne tas..Nuėjome į kambarį. Ji susirangė į kamputį ir pradėjo verkti...verkė, verkė ir verkė..Supratau, kad kažkas nutiko, bet tik po kažkurio laiko jos paklausiau...Bijojau atsakymo, bet paklausiau "gal tave išprievartavo?" Ji linktelėjo galva ir toliau verkė...Kai šiek tiek apsiramino, ji pradėjo po truputį pasakoti viską...Kaip ir tuomet, taip ir dabar prisimindama visas detales, jaučiuosi taip, lyg tai man būtų viskas nutikę....

Antrą kartą ją išprievartavo tuometinė milicija..Paklausite kaip? Ogi taip pat, kaip ir tos, kurios čia rašo, kad taip negalėjo būti, nes jie draugavo, kad ji pati kalta, kad ėjo su juo į vakarėlį, kad ji pati, o ne per prievartą gėrė alkoholį, kad galu gale nieko ir nebuvo, o ji pati tiesiog viską išsigalvojo ir pan....

Niekaip negaliu suprasti ko nori žmogus parašydamas, kad autorė meluoja? Galu gale koks turi būti toks žmogus...Juk kuomet taip yra parašoma, autorei pasakyti, kad „ne aš nemeluoju“, tikrai nepakas. Vadinasi ji turi mintimis grįti į įvykį, vėl viską išgyventi ir dargi viską su detalėmis aprašyti....Ką norite, kad ji parašytų? Reikalaujate pasakojimo su smulkmenomis? Aš galėčiau jums smulkiai papasakoti, bet negaliu...Negaliu prievartauti išprievartauto...

Auginu panelę...Mes kalbamės, atrodo, kad esmae draugės, turėčiau būti rami ir manyti, jog jeigu jai nutiktų kas panašaus (ne duok dieve žinoma) aš būčiau pirma, kuriai ji atsivertų...bet nesu tikra. Nesu tikra, nes žmogus patyręs tokius dalykus toli gražu nevisada gali blaiviai mąstyti ir adekvačiai elgtis...O jei ji nekalbėtų su manimi? Jei elgtųsi, kaip autorė ir eitų į forumą ieškoti panašių istorijų, bandytų tokiu būdu save dėlioti? Ką ji čia rastų? Bijau net pagalvoti, kokius sprendimus ji priimtų perskaičiusi komentarus, kuriuose yra rašoma, kad tai ji išprovokavo situaciją, kad ji pati kalta dėl to kas įvyko, kad ji yra blogietė, one nusikaltėlis...Baisu...

Autore, gal pakalbėkite su mama? Na, man, kaip mamai skaudėtų, jei taip nutiktų mano dukrai, bet mintis, jog ji nuspręstu neleisti man būti šalia jos tokiu metu, apskritai sunkiai pakeliama...Pasikalbėkite su mama...
Atsakyti
Visa laika buvo ir bus davatku....Bet kaip zinia, niekas ju nemgsta, todel jos tampa dar labiau pagiezingesnes.
Atsakyti
Jus geriau moksliskai paaiskinkit cia apie 4 menesiu nestumo nutraukima,juk apie tai tema.O kitu nuomones reikia gerbti,o ne cituoti ir tyciotis.
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 12 19, 12:19)
color=red]O kitu nuomones reikia gerbti,o ne cituoti ir tyciotis.[/color]

Labai teisingai padarėte, kad ryškiai sau parašėte, kaip turėtumėt pati elgtis.
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 18, 19:27)
1.Gal neatsigule pati,bet link to pati nuejo  rolleyes.gif

Būtent dėl tokių kaip JŪS merginos ir nesikreipia į policiją. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu... ,

Gal palinkėti, kad Jums nuėjus į svečius kas nors panašiai pasielgtų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 19 gruodžio 2008 - 12:54
Salve123, hihihi.gif tu taip pat galejai pasiryskinti savo zodzius,taip ramiai parasiau,nedesciau savo nuomones ir vistiek prisikabinote doh.gif .Nu kam taip reikia elgtis doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 12 19, 13:06)
Salve123, hihihi.gif tu taip pat galejai pasiryskinti savo zodzius,taip ramiai parasiau,nedesciau savo nuomones ir vistiek prisikabinote  doh.gif .Nu kam taip reikia elgtis  doh.gif ?

Jo, jūs teisi. Supainiojau jūs su kita dalyve. Atsiprašau, buvau neatidi ir jums skirtą postą šį kartą peradresuoju sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 19 gruodžio 2008 - 13:17
QUOTE(jukraa @ 2008 12 19, 10:04)
svytejimas ezero dugne, truksta zodziu jums, labai matau knietejo pakomentuot mano nuomone apie sia situacija  biggrin.gif O kiek galeciau ir apie jus komentuot... bet cia tam ne vieta, cia pasisakomos tik nuomones apie Rasos beda.... mano nuomone bereikalo varginotes tiek rasyt, bent as tai neskaiciau  biggrin.gif O jei jus mano nuomone erzina, tai cia jau jusu bedos  cool.gif

ocho alia jūs man patikot bigsmile.gif
taip tik drykst pyst ir pavasaris ania bigsmile.gif

šaunuolė ir toliau taip, mačiau profilyje sūnus įrašytas, įdomu kai paaugs iki to amželiaus kai panom domėtis pradės, kaip jį auklėsit bigsmile.gif
ar nebus iš serijos, pamatei, patiko, imi, nesvarbu vakarėlis, gatvė, verti ant nugaros, nes ji ir pati nori, aišku atsiras tokių kurios laužysis, alia nekreipk dėmesio sūnau, čia vaikų žaidimai, degtinė padės bigsmile.gif
nes tos kurios bernų nenori, tai sėdi namie į šokius nevaikšto įvakrėlius nevaikšto į parduotuvę batono eina pirkt tik šviesiu paros metu ir tai ne viena, o su mama bigsmile.gif
Atsakyti
Salve123, irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
ne viena mes neapsaugota nuo prievartavimo.ir nereikia cia sakyti,kad ji pati kalta.kalti tie kurie nesupranta ,kad ne tai reiskia ne.ka daryt autorei manau gimdyt,ne todel,kad zudyti negalima,o todel,kad jau velu.tada ir nuspresi ka daryt su tuo vaiku.niekas nesmerks taves,kad ji atiduosi.svarbiausia pasakyk viska mamai palengves tikrai.
Atsakyti