Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas per prievartą

QUOTE(garbane @ 2008 12 05, 14:05)
Moterie, jus tema perskaitet?

Cia atsakymas buvo i Roux pasisakyma,nieko daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2008 12 05, 14:34)
Paskaičiau temą, tai net bloga pasidarė - kiek vištų aplinkui viską vien rūžavai matančių. Kudakuojančių viena per kita, kad tas vaikas atsiradęs prievartos keliu, tai stebukliukas, - utiutiukas. Matosi, kad pačios tai nepatyrė. Aišku ir nelinkėčiau jokiu būdu, bet prieš karksėdamos pagalvokit. Dar bjauriau, kad kalta tai pati mergina. Nu taip, kad negėrė extrinės kontracepcijos, nėjo pas gydytojus tai pagyrimo tikrai neverta, bet kai žmogui šokas ir stresas - tai bet kas gali nutikt. O dar gimdyti siūlo ir palikti. Lyg gimdymas jokių pasėkmių neturėtų nei sveikatai, nei išvaizdai. Atsigauti jai vistiek reikės. O tie 9 mėnesiai greičiausiai prilygsta nuolatinei prievartavimo būsenai. Siūlyčiau išvažiuoti autorei į UK - ten abortai berods iki 24 savaitės daromi. Nuskrist problemų nėra, nėr baisiai brangu, o susitart ir susirast ir užsiregistruot kad ir internetu galima.

UK falima is karto abortus darytis tik privaciose,zinau kad nemazus pinigus kainuoja,o taip niekas nedarys kol neprisiregistruosi GP,( musiškai-poliklinikoje),kol priregistruos -laukt reiks pora menesiu(ziurint kokiam rajone),bet ir tai niekas poliklinikoj neregistruos,kol neturesi dokumetu irodanciu kad tu UKgyveni ir moki uz siluma,vandeni ir t.t .Tai va tokios tokeles su ta UK
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 12 10, 22:50)
tai čia tas šūkis: citius altius fortius? atėjau pamačiau nugalėjau? Nu dar jauna buvau, atsiprašau, man reikėjo pabendrauti su žmogumi.

taip ir matau, kad tamstelė viską geriau žinote už tuos, kurie realiai išgyveno savo gyvenimo istorijas ir čia papasakojo tik jų fragmentus.
Įvairovei, įdomu, ar tas piršlybas įsivaizduojate kaip jaunikio atvykimą kinkytais arkliais ir sukirtimą rankomis su merginos tėvais laugh.gif  <trr>
ir ach, įsivaizduoji, ta atsisakė tekėti.. o buvau toks geras... smurtautojas laugh.gif

a jūs vis dar apie tai? bigsmile.gif iš fragmentų ir pasakiau mirksiukas.gif tas mažytis pastebėjimas visai nevertas jūsų tokio dyyydelio susinervavimo 4u.gif o ir prie ko čia tie arkliai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 gruodžio 2008 - 02:12
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 20:16)
As isivaizduoju... tikrai griausiu save del to... bet tikiu reinkarnacija... tikiuosi baigsiu studijas, susirasiu mylima zmoguti, ir mano prarastojo vaikelio siela, gims su antruoju vaikuciu. Tomet galeciau, jam viska suteikti laimingam gyvenimui... Na gal ir kaip pasaka skamba.. bet as tuom tikiu ir to noriu.

na matyt ne tokia jau ir nekvaila, kad sugebejau sitaip susidirbti gyvenima smile.gif

Rasa,isiskaityk i savo zodzius blink.gif mano prarastojo vaikelio siela gims su antruoju vaikuciu ,ka tai reiskia g.gif tai vis del to giliai sirdyja tau gaila sio vaikucio.
Daug cia visos tau patarinejo,taip....bet 4men vaikuti sudraskyti i gabaliukus.... kosmaras.....toks jausmas kad jis tau tik baigti studijas trugdys....ir daryti aborta ir palikti kudikeli abiems atvejams gaila leliuko.
Jau ilgokai cia nerasiai,tikriausiai jau esi apsisprendus....
bet butu idomu suzinoti pabaiga....
Atsakyti
Rasa, truksta zodziu tau, tik nepykanta,kad tau kyla mintis žmogžudystei doh.gif

Mb man taip pat siule aborta, nes suzinojau kad nescia nelaiku,vos baigus vidurine,Man 18m. Jam 28m. buvom labai susipyke ir issikyre,,, bet as buvau stipri, jau nuo pirmos dienos mylejau SAVO vaikuti, nesvarbu nuo ko, bet svarbu kad ne kaimynes, o mano, dabar auksiuka mylim abu, mb man kojas buciuoja, kad atleisciau jam istarta zodi "Aborta" ax.gif

O stai vienos mamytes pasakojimas (tikiuos nesupyks,kad pacitavau jos zodzius) 4u.gif

Isiskaityk i sita pasakojima, ypac paskutine pastraipa ar paciai tik neskaudes sirdis ir aplamai kur tavo sirdis?????????????????????? "aj pirma nuzudysiu antra pasigimdysiu", saudyt tokias mamas, gun_bandana.gif bash.gif

QUOTE(Theia @ 2008 11 14, 14:14)
Perskaiciau visa temele, nuo pradziu. Negalejau atsitraukti. Kaip man suprantamos jusu problemos, nors tai buvo taip senai... Istorija bus labai ilga, bet taip uzspaude issipasakoti. Be to, noriu tiketis, kad gal kuria is jusu padrasins, pades nuspresti teisingai.

Istekejau 19. Is meiles. Tevai buvo labai pries, jie inteligentai, mano busimasis - darbininkas. Bet ne tame esme, mama mate, kad taurele vertina labiau nei ka kita. As tubut buvau per jauna tai suprasti. Po metu pradejau suvokti, kad musu santuoka ne tokia, kaip svajojau. Pradejau abejoti, po truputi galvoti apie skyrybas. Ir BAC "Oj, taip, yra, yra, jau 8 savaites"  swoon.gif  doh.gif  Ogi saugojomes. Mano tevai neapsidziauge, bijojo kad mokslu nebaigsiu, mate, kad seimoj ne super sutariam. Vyras taip, buvo laimingas, ir is tos laimes dvi savaites "pyle", diena dienon  doh.gif . Finansine ir praktine situacija: 12 kv.m bendrabucio kambarys, mano stipendija + mazute vyro alga (o tiksliau, dalis algos likusi po  drinks_cheers.gif ), karstas vanduo karta i menesi, sildymas minimalus (jaunutems - paklauskit tevu, ka reiskia "1992 m. blokada"). Tas menuo laiko iki 12 savaiciu man buvo juodas. Tureti, ar ne? Ir ne tiek del finansines situacijos, ne tiek del mokslu, kiek del santykiu su vyru. Du kartus buvau uzsirasiusi abortui. Abu kartus nenuejau. Nepajegiau. Mylejau busima maziuka. Mylejo ir tetis, tik kad ji valde alkoholis. Nestumas praejo lengvai fiziskai bet sunkiai moraliskai. Buvau ir sumusta, o apie nervus geriau patylesiu. Aciu mano grupiokams ir destytojams uz palaikyma. Pagimdziau pasisvilpaudama, vos nepramiegojau  lotuliukas.gif . Parsivezem suneli i tuos 12 kv.m. Buvo sunku. Pinigais nereme niekas. Mano tevai - is principo, uosviai - neturejo is ko. Anyta bande paziureti vaika, kol ejau i paskaitas, bet geriau butu nebandziusi mad.gif . Negalejau sau leisti imti akademiniu, reikejo greiciau gauti diploma ir pradeti dirbti, maziu teko ir i paskaitas nusinesti kartais. Kaip dabar pamenu, jau po vidurnakcio, darau praktikos darba atsisedusi ant grindu, staline lempa irgi ant grindu, kad maziaus nepazadintu sviesa, pavalgyti ir vel nebuvo kada, noriu miego, asaros byra kaip pupos, vyro dar nera - reiskia vel gris girtas. Per metus po gimdymo sau nusipirkau viena vieninteli ruba - megztuka. Pampersai man neegzistavo. Viena, pasirode, kai vaikui jau 6 men. buvo, antra buvo ziauriai brangus ir pardavinejami vienetais. Naudojau tik i poliklinika. Kelios is jusu zino, ka reiskia kasdien isskalauti kibira vystyklu lediniame vandenyje smile.gif? Suneliui buvo 7 men., kai susiradau darba (ir vis dar mokiausi). Jau galejau nusisamdyti aukle, ir dar siek tiek prisideti prie seimos pajamu. Atrodziau taip, kad viena giminaite mane pamaciusi pradejo rekti kad eiciau tirtis kraujo, galvojo, kad kraujo veziu sergu. Buvau 168 cm / 48 kg. Ir maitinau pati. Dabar kai pagalvoju, is kur tos jegos tiek  g.gif .... Baigiau kolegija, gavau diploma kartu su savo grupe.

Kai vaikui buvo 2 metukai, nebeistveriau, issiskyriau. Isejau is to 12 kv.m bendrabucio, tada jau privatizuoto, kaip stoviu, vienoj rankoj tases, kitoj vaikas. Issinuomavau kambari. Aciu mano mamai, kad zinojo kaip man padeti - nedave pinigu, bet padejo susirasti puiku darba. Aciu auklytei, prabuvusiai su mumis 6 metus. Alimentu negavau, prisiteisiau, bet tetis jau nebespedavo susirasti darbo, kaip ji prarasdavo... Paskui, po 2 metu kovos teismuose (nekaltinu vyro, anyta viskam vadovavo), atsikovojau pinigus uz puse to 12 kv.m kambario. Ir pradejau niuriam gyvenimo tunelyje iziureti taskeli sviesos. Baigiau universiteta, nusipirkau buta, gavau puiku darba tarptautineje kompanijoje. O variklis buvo mano sunus, del jo turejau stengtis ir gyventi.

Dabar, kai matau kaip baisiausiai burbedamas bet kruopsciai siurbliuoja kilima 16 metu kavalierius, kaip imeta tritaski varzybose, kaip prikandes liezuvi ir suprakaitaves bando suvaldyti pirmu begiu mano alfaromeo, kai girdziu kaip jis klausia, kur nudejau jo kedus, kuriuos jis buvo "tvarkingai numetes prie duru", net sirdi nudiegia pagalvojus, kad truko tiek nedaug, ir sito galejo nebuti. Jei tik buciau pasirinkusi save. Jei tik buciau pasirinkusi lengvaji kelia.

Ir dar. Dabar turiu viska. Puiku vyra, dideli buta, saunu darba (kurio bosas supranta ir saugo nescias darbuotojas) ir Prada batelius. Ir jau pusantru metu negalim susilaukti maziuko. Kazin, kokiam kancios pragare degciau kas nakti, jei buciau atsisakiusi savo ne laiku pasibeldusio pirmojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukraa: 14 gruodžio 2008 - 01:44
Uz sirdies griebianti istorija.

O kaip gi musu Rasa?Idomu,kaip jai sekasi ir ka ji nusprende g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 14, 02:43)
Rasa, truksta zodziu tau, tik nepykanta,kad tau kyla mintis žmogžudystei  doh.gif

Mb man taip pat siule aborta, nes suzinojau kad nescia nelaiku,vos baigus vidurine,Man 18m. Jam 28m. buvom labai susipyke ir issikyre,,, bet as buvau stipri, jau nuo pirmos dienos mylejau SAVO vaikuti, nesvarbu nuo ko, bet svarbu kad ne kaimynes, o mano, dabar auksiuka mylim abu, mb man kojas buciuoja, kad atleisciau jam istarta zodi "Aborta"  ax.gif

O stai vienos mamytes pasakojimas (tikiuos nesupyks,kad pacitavau jos zodzius) 4u.gif 

Isiskaityk i sita pasakojima, ypac paskutine pastraipa ar paciai tik neskaudes sirdis ir aplamai kur tavo sirdis?????????????????????? "aj pirma nuzudysiu antra pasigimdysiu", saudyt tokias mamas, gun_bandana.gif bash.gif

Ne nu radot ka palygint - vaikas nuo 28m. savo vyro/draugo ir nuo prievartautojo blink.gif
Jei tai nebutu isprievartavimas, tai nieks ir nesiulytu abortu darytis, bet siuo atveju viskas visiskai kitaip.
As linkiu autorei stiprybes atsitiesti po viso to, ak teko patirti, kad ir koki sprendima ji butu priemusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 12 17, 17:05)
nuo prievartautojo  blink.gif

Nesakykit,kad prievartautojas, pati žinojo ka dare, su kuo gulejo, vat cia ir visa bega iziuriu doh.gif

Bet rimtai, senai autore zodi betare, kazi kaip jai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 18, 15:49)
Nesakykit,kad prievartautojas, pati žinojo ka dare, su kuo gulejo, vat cia ir visa bega iziuriu  doh.gif

Bet rimtai, senai autore zodi betare, kazi kaip jai  unsure.gif

a jus su savimi susipykus blink.gif pirma varo, kad autores nieks cia neprievartavo, pati kalta, kaip ji cia save pakiso, o paskui jau autores likimas parupo blink.gif del tokiu kaip jus ji cia ir nesirodo ir nieko nekomentuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 18, 15:49)
Nesakykit,kad prievartautojas, pati žinojo ka dare, su kuo gulejo, vat cia ir visa bega iziuriu  doh.gif

blink.gif..... ner ka daugiau ir pridurti doh.gif doh.gif Gaila, kad moteris moteriai tokius zodzius gali rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2008 12 18, 15:25)
a jus su savimi susipykus blink.gif pirma varo, kad autores nieks cia neprievartavo, pati kalta, kaip ji cia save pakiso, o paskui jau autores likimas parupo blink.gif del tokiu kaip jus ji cia ir nesirodo ir nieko nekomentuoja blink.gif

Nu jus irgi maisotes kalboje. pirmiausia as pasakiau negi autore rysies zmogzudystei, nes tai jos pacios vaikas, o as labai pries abortus, nera ko begt nuo likimo cool.gif ir apie prievartavima tada dar nekalbejau.
Kita mamyte parase,kad ja isprievartavo, bet autore tai neigia,ir parasiau,kad ji zinojo ka dare... mirksiukas.gif
O parupo, nes viliuos,kad isnesios kudykeli wub.gif

Kristine, rasau, nes pvz as zinau ka gyvenime darau ir elgiuosi taip, kad nereiketu dejuot del padarytu klaidu rolleyes.gif Bet, deja, ne visiems taip iseina ir kalciausi lieka pasekmes-kudikiai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukraa: 18 gruodžio 2008 - 18:31
QUOTE(jukraa @ 2008 12 18, 19:27)
Kristine, rasau, nes pvz as zinau ka gyvenime darau ir elgiuosi taip, kad nereiketu dejuot del padarytu klaidu  rolleyes.gif Bet, deja, ne visiems taip iseina ir kalciausi lieka pasekmes-kudikiai verysad.gif

Saunu, kad jus atsakote uz save ir savo veiksmus, taciau, kaip bebutu, jus nesate garantuota, kad niekada nepatirsite seksualines prievartos. Teisti kitus turbut yra lengviausia 4u.gif
Atsakyti
Taip,del seksualines prievartos nesu garantuota kad nepatirsiu,neduok nedaves, o to ir nepasirinksi, doh.gif bet ne apie tai tema, autore vienkartini nuotiki nevadina seksualine prievarta,tai ir teisiu ja jei ji darys aborta,ypac kad 4men nestumas doh.gif
Atsakyti