Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas per prievartą

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 17:20)
Ooo, man jūs protingesnė atrodėt iki tos pastabos apie toną. Na nebūtinai nukentėjusioji turi raudoti ir draskytis veidą nagais, nebūtinai depresuoti ir mąstyti apie savižudybę- savikontrolės laipsnis pas visus skirtingas, be to, šokas irgi daro savo (kikenimas pasakojant apie išprievartavimą labai panašus į šoko būseną).

as skiriu kur isteriskas kikenimas, kur ne. ir po isprievartavimo labai daug maciusi, todel man itartinas pasisakymas, kad tai buvo isprievartavimas. savo abejone (ne teigima) as ir issakiau.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 03, 17:21)
as skiriu kur isteriskas kikenimas, kur ne. ir po isprievartavimo labai daug maciusi, todel man itartinas pasisakymas, kad tai buvo isprievartavimas. savo abejone (ne teigima) as ir issakiau.

Bandau suvokti, kuo jums sukėlė abejonę autorės pasisakymai. Ir nesuvokiu.
Tiek to. O jeigu padarysim prielaidą kad abejonė nepagrįsta? Ar nebūtų geriau tą abejonę pasilaikyti sau? Na, gal skauda dabar mergaitei. Jums negėda dėl to?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 17:28)
Bandau suvokti, kuo jums sukėlė abejonę autorės pasisakymai. Ir nesuvokiu.
Tiek to. O jeigu padarysim prielaidą kad abejonė nepagrįsta? Ar nebūtų geriau tą abejonę pasilaikyti sau? Na, gal skauda dabar mergaitei. Jums negėda dėl to?

ne.
Atsakyti
O fainai... dar vienas vaikas gims. Taigi sveikinti reikia, o jūs čia pjaunatės...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 03, 17:57)
O fainai... dar vienas vaikas gims. Taigi sveikinti reikia, o jūs čia pjaunatės...

kas pjaunasi? kur pjaunasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 12 03, 17:57)

Norit jus papjausiu?
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 16:59)
Norit jus papjausiu?

oi bijau bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 12 03, 18:59)
Norit jus papjausiu?

Atsiprasau uz kisimasi ne i savo reikala, bet cia jau grasinimas susidorojimu, uztraukiantis baudziamaja atsakomybe pagal LR BK 145 str. 1 dali....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fishbone: 03 gruodžio 2008 - 17:05
QUOTE(Fishbone @ 2008 12 03, 18:05)
Atsiprasau uz kisimasi ne i savo reikala, bet cia jau grasinimas susidorojimu, uztraukiantis baudziamaja atsakobybe pagal LR BK 145 str. 1 dali....

nea, nes atsiklausiama Medinio nuomones - ar nori, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 12 03, 17:05)
Atsiprasau uz kisimasi ne i savo reikala, bet cia jau grasinimas susidorojimu, uztraukiantis baudziamaja atsakomybe pagal LR BK 145 str. 1 dali....

Dėkoju. Jūs tikrai laiku ir vietoje.

QUOTE(ooo @ 2008 12 03, 17:05)
nea, nes atsiklausiama Medinio nuomones - ar nori, ar ne  ax.gif

Aš vis dar svarstau...

Viskas, baigiu off topic'ą. "Kertelė sielai" vis dėlto. Atsiprašau temos autorės.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 03, 18:14)
Esi jauna ir dar ,kaip suprantu,todel paklausyk moteru su patirtim.Man 40 ,istekejau 30,visa savo jaunyste prasilinksminau-turesiu ka atsiminti senatveje,bet......niekada,niekada neidavau ten kur nepazystami ar mazai pazystamibernai,o gal man paprasciausiai pasiseke,kad turejau gerau draugus

mhhh.... toks jausmas, kad tik mazai pazystami gali isprievartauti..... kartais geru draugu reikia labiau bijoti, nei tu pavojingu mazai pazystamu... cia as is savo patirties, ne is oro buriu, o ir siaip, matyt, paciai pasiseke 4u.gif
ir siaip, ziuriu, aistros verda, o "kaltininke" temos tyli..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaS @ 2008 12 03, 13:50)
Bet susiimk ir priimk tai ka tau gyvenimas dave, patikek tureti ir supuoti ant ranku savo kudiki yra nuostabu wub.gif  wub.gif

Deja, ji sūpuos savo, bet prievartos vaisių, o tai visiškai skirtingi dalykai.

Nesuprantu, kokia temos esmė, nes komentarai ir klausimai duodami "niekam".
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2008 12 03, 15:41)
Toks ispudis kad jeigu isprievartavo 'toose' arba 'pazistamo pazistamas' tai isprievartavimo faktas susvelneja?!

Čia tik spėlionės, nes autorė tyli. O atsakant į klausimą, taip, kai kurios aplinkybės gali labai pasikeisti, jei išaiškėtų vieta kur ir su kuo tai vyko.
Atsakyti