Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas per prievartą

QUOTE(Sandruliukas @ 2008 12 03, 19:52)
Bet juk ten jau gyvybė,gerai apgalvok...

Zinau.. pries kazkur metus esu gavusi skaidres apie abortus. Verkiau, siunciau visiem draugam, sakiau gywenime nesidaryciau, bet tada taip pat sakiau, kad manes niekas gyvenime neisprievartaus, nes as ne tokia kvaila, stipri - apsiginsiu. O gyvenimas tau suplanuoja visai ka kita
Atsakyti
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 18:55)
Zinau.. pries kazkur metus esu gavusi skaidres apie abortus. Verkiau, siunciau visiem draugam, sakiau gywenime nesidaryciau, bet tada taip pat sakiau, kad manes niekas gyvenime neisprievartaus, nes as ne tokia kvaila, stipri - apsiginsiu. O gyvenimas tau suplanuoja visai ka kita

Tai tu isivaizduok koks jausmas tau bus po aborto...Ar neteks gailėtis...Juk ir sava gyvybę rizikuoji.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 12 03, 19:54)
Tau nebūtina sakyt tėčiui ar kitiems artimiems žmonės. Tegul tai bus tik judviejų su mama paslaptis. Bet pasakyk jai. Pamatysi, kaip gerai tu pasijausi. Ji, suaugusi moteris, tau patars. Suprantu, ir gėda, ir nepatogu, bet neįtikinsi suaugusio žmogaus, kad tai vaikas nuo mylimo žmogaus, bet gavos taip ir taip. Tu pati nebe mažas vaikas. Nenuvertink mamos, ji kur kas labiau būtų įskaudinta, jei vėliau sužinotų, kad to jai nepasakei.

Beje, ar "tėvelis" žino? Beje, man toks jausmas, kad tu ne tai, kad bijai, bet nenori išduoti "tėvelio". Ar klystu?

Tavo tiesa... bet tam reikes velnioniskos drasos, o tada itariu labai daug vienkartiniu nosinaiciu. Jei nepavyks del aborto... jauciu isties teks su mama pasisneketi. Juk jin visuomet mane palaiko...
Oj ne. Jis nieko nezino. Ir tikrai nesuzinos. As jo visiskai nebijau, as jo nekenciu ir slyksciuosi. As net nenoriu jo vardo istarti, nes vien nuo tos minties slykstu pasidaro. veliau suzinojau, kad buvo ir kitai merginai vaikeli uzstates... aisku jam vienodai rodo kur jis, kaip laikosi
Atsakyti
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 18:50)
Na as negaliu jiem uzkrauti tokios nastos, bandytu rasti ta tipa ir pan. o as tik noriu ramybes. Nors zinau, kad mama suprastu, nes jai nutiko taip pat, o tai dar keisciau kai geriau pagalvoji. Darysiuosi jei tik rasiu kur... o del kito vaikelio.. mielai isivaikinciau, jei pati susilaukti nebegaleciau...

Ir tai tau atneš ramybę..?
Atsakyti
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 19:03)
Tavo tiesa... bet tam reikes velnioniskos drasos, o tada itariu labai daug vienkartiniu nosinaiciu. Jei nepavyks del aborto... jauciu isties teks su mama pasisneketi. Juk jin visuomet mane palaiko...
Oj ne. Jis nieko nezino. Ir tikrai nesuzinos. As jo visiskai nebijau, as jo nekenciu ir slyksciuosi. As net nenoriu jo vardo istarti, nes vien nuo tos minties slykstu pasidaro. veliau suzinojau, kad buvo ir kitai merginai vaikeli uzstates... aisku jam vienodai rodo kur jis, kaip laikosi

Gerai, paverksite abi su mama. Verkti dviese visuomet lengviau nei vienai mirksiukas.gif Sukaupk drąsą ir pas mamą, mes tau jos neatstosim. Tiesa, pačią kalbą siūlau apgalvoti, kad atėjus neišrėžtum mamai prieš tiek tiek laiko mane išprievartavo, aš nėščia. Nevaryk jai šoko. Tu pati turi būti rami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 gruodžio 2008 - 19:10
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 12 03, 19:59)
Juk ir sava gyvybę rizikuoji.

drinks_cheers.gif

Pasikalbek su mama. Juk sakai kad ji kazka panasaus patyre, todel neabejoju kad nera pasauly kito zmogaus kuris tave sitoj situacijoj labiau suprastu ir palaikytu.
Tiesa sakant nesu sutikusi moters kuri dziaugtusi pasidariusi aborta. Bet apstu besigrauzianciu. Aisku, tavo situacija isskirtine, bet kaltes jausmas vistiek bus.. paslapciom skaiciuosi kiek vaikeliui butu buve metuku.. nuziurinesi tokio amziaus vaikus galvej.. Nebandau as cia taves graudinti, bet pazistu mergina kuri dabar butent sitaip jauciasi.

Is rasymo stiliaus sprendziu kad esi ne kvaila mergina - gerai pagalvok pries priimdama toki sprendima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 03 gruodžio 2008 - 19:08
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 12 03, 19:59)
Tai tu isivaizduok koks jausmas tau bus po aborto...Ar neteks gailėtis...Juk ir sava gyvybę rizikuoji.

o gimdydama rizikuoju savo ateitimi.. istojau i taip trokstama specealybe uzsienio universitete ir dabar visa tai praprasti del vaiko i kuri tikriausiai net nenoreciau ziureti? Jau geriau rizikuosiu
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 12 03, 20:06)
Gerai, paverksite abi su mama. Verkti dviese visuomet lengviau nei vienai  mirksiukas.gif  Sukaupk drąsą ir pas mamą, mes tau jos neatstosim. Tiesa, papačią kalbą siūlau apgalvoti, kad atėjus nepaskytum mamai prieš tiek tiek laiko mane išprievartavo, aš nėščia. Nevaryk jai šoko. Tu pati turi būti rami.

neatstosis, bet tikrai padejote. Palengveja, kai gali su kazkuom pasikalbeti...
Atsakyti
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 19:07)
o gimdydama rizikuoju savo ateitimi.. istojau i taip trokstama specealybe uzsienio universitete ir dabar visa tai praprasti del vaiko i kuri tikriausiai net nenoreciau ziureti? Jau geriau rizikuosiu

Na tau spręsti...Net graudu pasidarė,gaila tavęs,bet dar labiau vaikelio,juk jis nekaltas kad jo gyvybė užsimezgė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 19:09)

Tu pirma pagimdyk, o paskui nuspręsi, ką su vaiku darysi. Gal ir nenorėsi į jį žiūrėti, gal atiduosi jį į prieglaudą, bet vaikas gyvens. Manau, kad po aborto jausiesi šlykščiau nei po išprievartavimo... O kam tau kartoti košmarą? Jei būtų mažesnis nėštumas, taip, ko gero, būčiau siūlius daryt abortą. Bet dabar labai pakenksi sau. Galvok apie šviesią ateitį su mylimu žmogumi, su kuriuo norėsi susilaukti vaikų. Tad palik tam galimybę.

Beje, šiuo metu kaip tik galvoju apie tavo mamą. Ir man net graud ir gaila, kaip ji dabar kažką veikia, net nenutuokdama, kad čia, forume, savo skausmu dalijasi jos dukra. Ji norėtų tau padėti, tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 gruodžio 2008 - 19:15
QUOTE(garbane @ 2008 12 03, 20:07)
drinks_cheers.gif

Pasikalbek su mama. Juk sakai kad ji kazka panasaus patyre, todel neabejoju kad nera pasauly kito zmogaus kuris tave sitoj situacijoj labiau suprastu ir palaikytu.
Tiesa sakant nesu sutikusi moters kuri dziaugtusi pasidariusi aborta. Bet apstu besigrauzianciu. Aisku, tavo situacija isskirtine, bet kaltes jausmas vistiek bus.. paslapciom skaiciuosi kiek vaikeliui butu buve metuku.. nuziurinesi tokio amziaus vaikus galvej.. Nebandau as cia taves graudinti, bet pazistu mergina kuri dabar butent sitaip jauciasi.

Is rasymo stiliaus sprendziu kad esi ne kvaila mergina - gerai pagalvok pries priimdama toki sprendima  4u.gif

As isivaizduoju... tikrai griausiu save del to... bet tikiu reinkarnacija... tikiuosi baigsiu studijas, susirasiu mylima zmoguti, ir mano prarastojo vaikelio siela, gims su antruoju vaikuciu. Tomet galeciau, jam viska suteikti laimingam gyvenimui... Na gal ir kaip pasaka skamba.. bet as tuom tikiu ir to noriu.

na matyt ne tokia jau ir nekvaila, kad sugebejau sitaip susidirbti gyvenima smile.gif
Atsakyti
4 menesiu abortas..cia jau kriminalinis tik..ir tikrai ne siaip kokia operacija..
mergyt,tu gal atsitokek kol tevams nereik grabelio pirkt blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa_ir_tiek @ 2008 12 03, 19:16)
. tikiuosi baigsiu studijas, susirasiu mylima zmoguti

normaliai..jinai jau planuoja ateiti... blink.gif
as tau sakau tu sprendi ne to vaikelio gyvybes klausima dabar,o SAVO...mastyk gal jau..uzteks svaicioti nesamones apie princa ir pilis bash.gif
Atsakyti
Galima paklaust, o kur tu ta aborta darysies? Tiksliau, kas ji tau padarys? Kaip supratau, nestumas jau izenge i antraji trimestra, abortas tokiu atveju daromas tik tokiu atveju, jei gresia pavojus sveikatai ar gyvybei (pataisykit, jei as klystu). Gal i "juodaja rinka" patrauksi? unsure.gif
Ir dar... Tu gal tik dabar suzinojai is kur vaikai atsiranda, kad laukei 4 menesius, kad suprastum, jog esi nescia? Ar testu vaistinese nera pirkti, ar tiesiog nepasivarginai nueiti kad anksciau suzinotum?
Piktai as cia. Suprantu, kad autorei sunku, bet... Proto uztenka mokslams uzsienyje, bet deja, jo neuztenka paprasciausiam pasitikrinimui del nestumo LAIKU.
O dabar sau lengvai galima pasakyt - pasidarysiu aborta blink.gif Kaip saunu!

Atsakyti