Na escados kvepalai yra vieni is megstamiausiu,bet kuris kvapas labiausiai patiktu sunku pasakyti,va siandien vyras padovanojo su gimtadieniu "Escada Incredible Me "-zinoma pati isirinkau,nes suzavejo sis kvapas
dar turejau "Magnetism"pirmieji mano kvepaliukai,vyras is amerikos parveze,labai juos milejau...drauges dovanoti buvo Escada "Sentiment"-taipat nuostabus kvapas
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 02:00)
Turėjau kažkada Escada Magnetizm ir man tikrai patiko 
Šiandien net nežinau kaip į juos reaguočiau, reikėtų gal pabandyti

Šiandien net nežinau kaip į juos reaguočiau, reikėtų gal pabandyti
ooo sitie Escada Magnetism tikrai skanus , as irgi juos turejau mmmm
Labiausiai patinka sitie

QUOTE(Snzk @ 2010 01 13, 14:12)
As pardei ant rieso isbandziau Desire Me...labai patiko...galvoju visa bonkute uzsakyti... 
Man sie irgi labai
Papildyta:
[quote=S..K..,2010 05 13, 17:28]
Labiausiai patinka sitie

O siu kaip tik laukiu
As taip pat esu didele Escados aromatu gerbeja. Meile kvepalams prasidejo nuo Island Kiss
ir nuo tada nuolat turiu kolekcijoje ka nors is Escados
O as dabar laukiu Ocean Lounge
kaip jum jie?
Sveikos Escada gerbėjos
, reikia jūsų patarimo
Kaip manot, kurie labaiu tiktų 14-metei
Noriu pirkt internetu, o pauostyt galimybės, ten kur gyvenu, neturiu
Ačiū
Ocean Lounge Women by Escada
Escada Signature Women by Escada
Ocean Lounge Women by Escada
Escada Signature Women by Escada
Sveikos,
Nesu didelė Escada gerbėja, bet vat paskutinieji kvapai Desire Me ir Incredible Me - man patiko. Pirmųjų jau laukiu atkeliaujant. Ir mąstau, ar Incredible Me tikrai geresni nei Desire Me? Kiek teko uostyti Kristianoje - man Desire Me pasirodė mielesni.
Kažkur prieš 7 metus, kai dar studijavau patiko vasarai Rockin' Rio. Vėliau visi kiti Escada kvapai man būdavo panašūs į šiuos...na tokie saldūs kompotėliai. Netgi ir šią vasarą turėtas Ocean Lounge pasirodė man per saldūs. Nors aš mėgstu saldžius, bet saldžius rytietiškus kvapus, o ne vasarinius.
Magnetism turėjau, bet nesusidraugavau
kažkuri nata labai erzino, peržiūrėjau jas...tai tikriausiai bazilikas arba ta žaluma - dar šiuo atveju serbentų lapai (jie suteikia ne tik žalumos, bet ir prieskoninį aštresnį kvapą
)
O aš dar laukiu šių, pačių naujausių - Absolutely Me ?
Kažkur prieš 7 metus, kai dar studijavau patiko vasarai Rockin' Rio. Vėliau visi kiti Escada kvapai man būdavo panašūs į šiuos...na tokie saldūs kompotėliai. Netgi ir šią vasarą turėtas Ocean Lounge pasirodė man per saldūs. Nors aš mėgstu saldžius, bet saldžius rytietiškus kvapus, o ne vasarinius.
Magnetism turėjau, bet nesusidraugavau
O aš dar laukiu šių, pačių naujausių - Absolutely Me ?
prieš kelis metus turėjau Escada "Sentiment". Nelabai patiko man tas kvapas, per didžiausias kančias per porą metų sunaudojau. Nežinojau dar tada, kad čia SM yra kvepalų išparduotuvė - būčiau nedvejodama juos pardavusi
Man iš Escada kvapų labiausiai patinka "Magnetic beat" (lyg tai taip rašosi). Teta juos turėjo, tai man jie l.skaniai kvepėjo
Man iš Escada kvapų labiausiai patinka "Magnetic beat" (lyg tai taip rašosi). Teta juos turėjo, tai man jie l.skaniai kvepėjo
Absolutely me - dievishko kvapo
gal kuri matet kur pigiau ju isigyti ?
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 07 28, 12:22)
As dabar juos turiu, tai yra Magnetismo lengvesne versija. Labai skanus, jei kam Magnetismas per sunkus, sie tikrai tiks