Įkraunama...
Įkraunama...

Escada parfumerija

Pritariu, saldumo daug. Bet ir kvapa jie islaiko gana ilgai. Jau daug metu mano meile wub.gif
Atsakyti
kadangi paskutiniu metu mėtausi į kraštutinumus, tai dabar esu užsiciklinus ant "saldžiųjų" kvapų, kaip anksčiau buvau ant gaivių. Taip kad man pats tas Magnetism, o dabar labai ir Moon Sparkling.
Atsakyti
Man beveik visi iš Escados patinka, tik vieni labai labai, kiti tiesiog neblogi biggrin.gif
Atsakyti
Nusivyliau Escada Rockin' Rio, na tikėjaus tokio kvapo saldaus, vasariško su šiek tiek prabangos, o tik kompotėlis išties, saldus, bet kažkas panašaus kaip galima maximoj nusipirkt fabio verso ocean fun, na tokia cukraus vatikė, aišku nekalbu apie magnetism, incredible me, desire me, na tie kvapai tai su tokiu prabangos prieskoniu, o šie vasariniai kažkaip nelabai man pridavė tokio prabangaus saldumo, tai nepirkau, vat patiko tai magnetic beat, galvoju, kad neblogai būtų nusipirkt, o incredible me tikrai sužavėjo labiau nei desire me, nors gana panašūs kvapai smile.gif patiko ir Marine groove, nauja limitkė, bet jau irgi per kompotiškas biggrin.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi Escada Magnetism wub.gif wub.gif Parsisiunciau is uzsienio ir nei kiek nenusiviliau jais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emocka21 @ 2010 03 13, 00:14)
Mano megstamiausi  Escada Magnetism wub.gif  wub.gif Parsisiunciau is uzsienio ir nei kiek nenusiviliau jais rolleyes.gif

Ant manęs Magnetism kažkaip neskaniai, įkyriai saldžiarūgščiai atsiskleidžia, visiškai nepatiko, man tik smagu ant kitų žmonių užuosti tą kvapą, o naujieji marine groove tai eilinis kompotėlis vėl, saldūs iki įkyrumo, vasarai manau rinkčiaus gaivesnius kokius
Atsakyti
QUOTE(emocka21 @ 2010 03 13, 00:14)
Mano megstamiausi  Escada Magnetism wub.gif  wub.gif Parsisiunciau is uzsienio ir nei kiek nenusiviliau jais rolleyes.gif

Gavau juos dovanu. Kvapas ne labai mano skonio,bet faktas,kad jis man daug ka primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 03 15, 10:41)
Gavau juos dovanu. Kvapas ne labai mano skonio,bet faktas,kad jis man daug ka primena smile.gif

Man ne dėl to, kad nepatiktų, bet įkyrus pasidaro po kiek laiko ir nebegaliu jo kęst doh.gif Ant kitų kvepia skaniai
Atsakyti
Kiekvieną pavasarį tėčio grįžtančio iš komandiruotės užsiprašau Escados naujo kvapo smile.gif

Bet iki šiol patys pačiausi buvo Ibiza hippie (nuo jų ir įsimylėjau wub.gif ), ir moon sparkle. Moon tai iš vis man magiškas kvapas, galvoju užsipirkt iš ebay 100 ml flakoną, kol dar yra biggrin.gif

O va Ocean lounge nelabai patiko. Kažkaip kai pauosčiau parduotuvėj pasirodė gerai, bet kai gavau parvežtą, tai nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Jau beveik savaitę turiu Moon Sparkle 100ml dovanotą tai beprotiškai džiaugiuos juo, tikriausiai labiausiai patinkantis Escados kvapas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 01, 10:16)
Jau beveik savaitę turiu Moon Sparkle 100ml dovanotą tai beprotiškai džiaugiuos juo, tikriausiai labiausiai patinkantis Escados kvapas thumbup.gif wub.gif

Turėjau tokius praeitą vasarą,labai patiko. smile.gif
Atsakyti
Esu labai didele escados gerbeja bigsmile.gif jeis kvepinausi, pastarus penkis metus smile.gif megstamiausi buvo escada magnetizm, moon sparkle, ocean, bei oranzines spalvos buteliuko kvepalai ax.gif minusas tas, kad nelb gerai laikosi kvapai kai kuriu escados kvepalu g.gif
Atsakyti