Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Makalius @ 2008 12 30, 01:46)
Menkai, bet smagiai  4u.gif

na jau nereikia nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2008 12 30, 11:55)
na jau nereikia nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Makaliau,tu negyvenai Fabijoniškėse kartais? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo American Kitten: 30 gruodžio 2008 - 12:43
QUOTE(American Kitten @ 2008 12 30, 12:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Makaliau,tu negyvenai Fabijoniškėse kartais? blush2.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Gyvenau, ir dabar kartais gyvenu, o ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 30, 14:07)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Gyvenau, ir dabar kartais gyvenu, o ką?  smile.gif

biggrin.gif Oi,Makaliau,atsimeni,kai prie sniego senio mušėmės? megalol.gif Matai,aš vaikystę ten praleidau,tai žiūriu-matytas berniukas,galvoju,ar tas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo American Kitten: 30 gruodžio 2008 - 14:26
QUOTE(Misse @ 2008 12 27, 22:36)
aha, as irgi visad prisimenu ta filma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje, nezinau ar mes apie ta pati, bet ten kur jos negalejo iseit ir sudege, ane? blush2.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Aha tas pats filmas... biggrin.gif as guliaus ir pasigarsindavau muzika.. o jei muzika negrojo,tai baime tokia buvo..kiekvieno traskesi girdejau..baugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 30, 18:23)
Aha tas pats filmas... biggrin.gif as guliaus ir pasigarsindavau muzika.. o jei muzika negrojo,tai baime tokia buvo..kiekvieno traskesi girdejau..baugu biggrin.gif

bet nelabai suprantu kodel jos negalejo paspausti mygtuko stop. ir kodel jis ten po tu 15 min pats nesustojo...???keistai cia man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(American Kitten @ 2008 12 30, 14:15)
biggrin.gif Oi,Makaliau,atsimeni,kai prie sniego senio mušėmės? megalol.gif Matai,aš vaikystę ten praleidau,tai žiūriu-matytas berniukas,galvoju,ar tas biggrin.gif

Kąąą????? Geras biggrin.gif Nieko nepamenu doh.gif biggrin.gif bet jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 01:42)
Kąąą????? Geras  biggrin.gif  Nieko nepamenu  doh.gif  biggrin.gif bet jėga  biggrin.gif

maciau tave vakar Muzikos akademijoj per telika biggrin.gif is tolo dantukai tik sviecia lotuliukas.gif net nemaciusi gyvai ir tai is avataro atpazinau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2008 12 31, 10:38)
maciau tave vakar Muzikos akademijoj per telika  biggrin.gif is tolo dantukai tik sviecia  lotuliukas.gif net nemaciusi gyvai ir tai is avataro atpazinau  tongue.gif  biggrin.gif

Tai čia dar nieko, bet tai kaip įmanoma mane atsimint mažą, kai mušiausi su kažkuo prie besmegenio? doh.gif thumbup.gif Na čia atsiprašau labai, kad ne į temą absoliučiai, tačiau taip prisiminimai sukilo ir taaaaaaaaip keista biggrin.gif

Į soliariumą neinu jau daugiau nei savaitę, galvojau, dings tas mano rudumas, nu bet nė velnio biggrin.gif Šiaip ne dėl įdegio einu, o dėl problemų su oda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 31 gruodžio 2008 - 11:48
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 11:47)
Tai čia dar nieko, bet tai kaip įmanoma mane atsimint mažą, kai mušiausi su kažkuo prie besmegenio?  doh.gif  thumbup.gif Na čia atsiprašau labai, kad ne į temą absoliučiai, tačiau taip prisiminimai sukilo ir taaaaaaaaip keista biggrin.gif

Į soliariumą neinu jau daugiau nei savaitę, galvojau, dings tas mano rudumas, nu bet nė velnio  biggrin.gif Šiaip ne dėl įdegio einu, o dėl problemų su oda  4u.gif

o as dabar einu dar pasideginti pries naujus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 01:42)
Kąąą????? Geras  biggrin.gif  Nieko nepamenu  doh.gif  biggrin.gif bet jėga  biggrin.gif

Kur tu atsiminsi tokia žvaigždė megalol.gif dar man kepurę nuėmei ir numetei ant sniego,o aš nubėgau namo,o paskui grįžau pasiimt lotuliukas.gif ,o tu jau per langą žiūrėjai,neatsimenu,gal koks trečiam aukšte,bet dėl ko ten buvo,tikriausiai aš,bjaurybė,prieš tavo senį smurtavau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo American Kitten: 31 gruodžio 2008 - 12:55
manau, kad vargsiausias sioje istorijoje liko sniego senis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misse: 31 gruodžio 2008 - 13:09