Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(American Kitten @ 2008 12 31, 12:52)
Kur tu atsiminsi tokia žvaigždė megalol.gif dar man kepurę nuėmei ir numetei ant sniego,o aš nubėgau namo,o paskui grįžau pasiimt lotuliukas.gif ,o tu jau per langą žiūrėjai,neatsimenu,gal koks trečiam aukšte,bet dėl ko ten buvo,tikriausiai aš,bjaurybė,prieš tavo senį smurtavau lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Blem, sorry, nepyk, labai atsiprašau, nu mažas kvailas buvau, ale nieko nepamenu, nors tu ką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet taip smagu prisimint dabar ir gėda unsure.gif verysad.gif

Ale nieks nelįskit prie mano sniego senio mad.gif mad.gif mad.gif protest.gif

Viskas, nebeisiu šiemet į soliariumą - tvirtai apsisprendžiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 31 gruodžio 2008 - 13:12
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 14:11)

Viskas, nebeisiu šiemet į soliariumą - tvirtai apsisprendžiau hihihi.gif

Aha as irgi eisiu tik kitais metais,gana jau siemet,darau pertrauka iki kitu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 12 31, 13:31)
Aha as irgi eisiu tik kitais metais,gana jau siemet,darau pertrauka iki kitu metu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai, aš poros savaičių pertrauką padarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 13:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Blem, sorry, nepyk, labai atsiprašau, nu mažas kvailas buvau, ale nieko nepamenu, nors tu ką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet taip smagu prisimint dabar ir gėda  unsure.gif  verysad.gif

Ale nieks nelįskit prie mano sniego senio mad.gif mad.gif mad.gif protest.gif

mirksiukas.gif oro_buckis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek is saves zinau,tai as neeinu jau i soliariuma gal pusmeti..ir vistiek kai nusieme trumpikes matau balta ..biggrin.gif tai mat islieka jis ilgai..o po savaites tikrai neisniks..jei leguliarei vaikstai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 31, 13:58)
Kiek is saves zinau,tai as neeinu jau i soliariuma gal pusmeti..ir vistiek kai nusieme trumpikes matau balta ..biggrin.gif tai mat islieka jis ilgai..o po savaites tikrai neisniks..jei leguliarei vaikstai tongue.gif

Tu į soliariumą su trumpikėm vaikštai? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo American Kitten: 31 gruodžio 2008 - 14:20
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 31, 13:58)

Tai kad nebevaikštau jau...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 14:16)

err "Jau neatsimenu,kada buvau..prieš savaitę" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(American Kitten @ 2008 12 31, 16:14)
Tu į soliariumą su trumpikėm vaikštai? blink.gif biggrin.gif

AHA smile.gif kiekvienas turi savo priciudu... as turiu toki biggrin.gif man slikstu gultis be trumpikiu tongue.gif beee.. o ir nusvilus ziauriai uzpakali buvau..kad savaite nedalejau atsisest..nors 10 min tik buvau.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 16:16)

menesi tikrai islilaikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 31, 14:41)
AHA smile.gif kiekvienas turi savo priciudu... as turiu toki biggrin.gif man slikstu gultis be trumpikiu tongue.gif beee.. o ir nusvilus ziauriai uzpakali buvau..kad savaite nedalejau atsisest..nors 10 min tik buvau.

O drinks_cheers.gif aš irgi buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dvi dienas pamokose sėdėjau kaip kokiam pragare, žiūrėdamas į laikrodį, kada gaėsiu ATSISTOTI lotuliukas.gif
Bet čia toks vienintelis atvejis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 31, 16:53)
drinks_cheers.gif aš irgi buvau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dvi dienas pamokose sėdėjau kaip kokiam pragare, žiūrėdamas į laikrodį, kada gaėsiu ATSISTOTI  lotuliukas.gif
Bet čia toks vienintelis atvejis smile.gif

Man irgi vienintelis biggrin.gif todel ir su trumpikem tongue.gif turbut jautri ten ooda labai biggrin.gif as net ir vaiksciot negalejau..pima diena kaip himhope ejau su placiom kelnem ,kad tik nieko nesiliestu prie jo..po savaites luptis pradejo..bent turejau,ka veikt ,kai liudna buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 12 31, 16:01)
Man irgi vienintelis biggrin.gif todel ir su trumpikem tongue.gif turbut jautri ten ooda labai biggrin.gif as net ir vaiksciot negalejau..pima diena kaip himhope ejau su placiom kelnem ,kad tik nieko nesiliestu prie jo..po savaites luptis pradejo..bent turejau,ka veikt ,kai liudna buvo biggrin.gif

as irgi kartais einu... tongue.gif
Atsakyti