Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Misse @ 2009 01 02, 00:02)
as irgi kartais einu... tongue.gif

su trumpikem? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 01, 23:20)
su trumpikem? biggrin.gif

aha blush2.gif man labai nepatinka eit i gulima visiskai nuogai...kazkaip labai neestetiskai atrodo, o kai pagalvoji kiek nuogu uzpakaliu pries tave cia gulejo, tai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 02, 13:35)
aha blush2.gif man labai nepatinka eit i gulima visiskai nuogai...kazkaip labai neestetiskai atrodo, o kai pagalvoji kiek nuogu uzpakaliu pries tave cia gulejo, tai... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi nuvalo ten po kiekvieno kas gulejo pries tai blush2.gif bet as i gulima neinu, tik i stovima.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 01 02, 15:25)
taigi nuvalo ten po kiekvieno kas gulejo pries tai  blush2.gif bet as i gulima neinu, tik i stovima.

zinau, kad nuvalo, bet visvien...
o as irgi beveik visad einu i stovima, bet kartais, kai neturiu laiko laukt, tai ir i gulima nueinu g.gif
Atsakyti
o į kokio brangumo soliariumą ir kokias studijas jūs einat? ax.gif aš mąstau kur geriau, ar eit daugiau minučių į pigesnį ir silpnesnį, ar į brangų ir stiprų trumpiau... g.gif kaip jūs darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 02 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(Afterglow @ 2009 01 02, 18:19)
o į kokio brangumo soliariumą ir kokias studijas jūs einat? ax.gif aš mąstau kur geriau, ar eit daugiau minučių į pigesnį ir silpnesnį, ar į brangų ir stiprų trumpiau... g.gif kaip jūs darot?

Einu dažniausiai į Solisun,nes arčiausiai namų.Visuomet einu į tą a la brangų.Stovimą Mega Sun.Deginiesi trumpiau,bet lempos stipresnės.Skaičiau,kad kituose solisunuose atsirado naujų soliariumų,tai reiks lėkt išbandyt... lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausima labiau patyrusiems su soliariumais mirksiukas.gif ar idegis lb priklauso nuo naudojamo kremo? nes as nelabai gaudausi, per kiek laiko galima idegti tokia sodria sokolado spalva, na kad jau tikrai matytusi g.gif as jau 7 kartus buvau, paskutinius 2kart i pati stipriausia ejau, bet nera tokio ryskaus idegio kaip noretusi,tik vos vos toks, nesuprantu ar reikia tiesiog dar ilgiau pavaiksciot, ar taip yra todel kad as totali baltaode ir sunkiai degu? patarkit kas nusimanot, dekui blush2.gif
Atsakyti
Totaliem baltaodžiam manau reik kremo su bronzatais,nes kažkur skaičiau,kad paprastu soliariumo kremu tepantis,kai kurie baltaodžiai gali net ir daug besidegindami,niekaip norimo rezultato nepasiekt...nors turbūt tiksliau į šitą klausimą atsakytų kiti šviesią oda turintys žmonės,nes mano oda tamsi,tai su tokia problema nesusidūriau...
Atsakyti
As einu i Sachara, nes arciausiai namu, pirma ejau 6min, paskui 2 kartus po 8min, siandien 10min, tai jau matosi matosi smile.gif cia i pati silpniausia, dabar eisiu vis i stipresni. As irgi baltaode, man nera lengva idegti. Siaip buciau ir nejus, bet kremas iki siu metu pabaigos galioja, tai nesinorejo ismest...
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 03, 00:07)
As einu i Sachara, nes arciausiai namu, pirma ejau 6min, paskui 2 kartus po 8min, siandien 10min, tai jau matosi matosi smile.gif cia i pati silpniausia, dabar eisiu vis i stipresni. As irgi baltaode, man nera lengva idegti. Siaip buciau ir nejus, bet kremas iki siu metu pabaigos galioja, tai nesinorejo ismest...

As ligtais ejau irgi i sachara..bet,kad ten 8min yra minimum minuciu. smile.gif kaip tu ejai 6iom min? as ten abonimenta emiau..seip pigesnis uz labamba...ir seip man patinka..arciau namu..ir niekada laukt nereik..smile.gif
ejau kas antra diena pradzioje..ir gerai visai idegdavauu..po savaites,dvieju jau vaiksciojau palaikyt idegi,kuris man jau buvo tinkamas..oda irgi baltute mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 02 sausio 2009 - 22:26
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 02, 22:23)
As ligtais ejau irgi i sachara..bet,kad ten 8min yra minimum minuciu. smile.gif kaip tu ejai 6iom min? as ten abonimenta emiau..seip pigesnis uz labamba...ir seip man patinka..arciau namu..ir niekada laukt nereik..smile.gif

minimumas yra 6min, bent jau klaipedoje. as norejau 5min, bet sake tik nuo 6min. nuo 8 pirma karta buciau sudegus smile.gif as irgi emiau abonementa, 100lt vertes. Man kartais tenka palaukt, bet ka padarysi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 02, 15:35)
aha blush2.gif man labai nepatinka eit i gulima visiskai nuogai...kazkaip labai neestetiskai atrodo, o kai pagalvoji kiek nuogu uzpakaliu pries tave cia gulejo, tai... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vat vat.. ka as zn pravale ji ta vieta gerai ar ne..smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 03, 00:24)
minimumas yra 6min, bent jau klaipedoje. as norejau 5min, bet sake tik nuo 6min. nuo 8 pirma karta buciau sudegus smile.gif as irgi emiau abonementa, 100lt vertes. Man kartais tenka palaukt, bet ka padarysi.. smile.gif

aga as is vln smile.gif tai pas mus 8 min.yra maziausiai..ten pastovi akcija buvo..dbr nznnn..emi uz 100lt abonimenta sumoki 85lt mirksiukas.gif pas jus irgii?
Atsakyti