Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Misse @ 2009 01 08, 19:31)
As anksciau naudojau kremus, be bronzantu (naturalius). Kadangi skirtumo nepasebejau, tai nustojau metyt pinigus i bala.

Abejoju ar visi kremai buvo naturalus g.gif isvis ar bent vienas is ju buvo naturalus mirksiukas.gif

100 % naturaliu kremu musu rinkoje kol kas nlbai yra 4u.gif

....Ir degintis visai be kremu doh.gif o jei dar deginates ir veida be jokio kremo, tai isvis tyliu...

Nejau nebijot rauksliu???

As tik uz saikinga deginimasi ir uz deginimasi su spec. kremais thumbup.gif
Atsakyti
Rauksliu tai vis tiek bus anksciau ar veliau, bet as irgi uz tai, kad reikia naudoti kremukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2009 01 08, 20:44)
Abejoju ar visi kremai buvo naturalus  g.gif  isvis ar bent vienas is ju buvo naturalus  mirksiukas.gif 

100 % naturaliu kremu musu rinkoje kol kas nlbai yra  4u.gif
....Ir degintis visai be kremu  doh.gif  o jei dar deginates ir veida be jokio kremo, tai isvis tyliu...

As tik uz saikinga deginimasi ir uz deginimasi su spec. kremais  thumbup.gif

bijau, todel veida daznai tepu drekinamuoju kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 08, 18:38)
Man atrodo natūralesnis, na kaip čia pasakyit, tikresnis įdegis 4u.gif  o  tuos soliariumo kremus tepant, man niekaip neišeina tolygiai išsitept doh.gif

as kaip isitepciau tai buciau gabalais nudegta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elektraaa @ 2009 01 08, 21:44)

As tik uz saikinga deginimasi ir uz deginimasi su spec. kremais  thumbup.gif

tai mes sakingai ir kaitinames...o kramu drekinamuoju veliau pasitepu...ir negalvoju ,kad tai blogai,kad be kremo kaitinuos smile.gif kaip tik girdejau,kad su kremais negerai smile.gif darau taip,kaip man gerai smile.gif
Atsakyti
Kaip aš nusivažiavau - 3 savaites soliariume nebuvau unsure.gif

Bet įdegis laikosi, dar ir kaip mastau.gif

P.S. Kosmadoj tokioj šlykščioj bonkutėj mačiau visiškai natūralų soliariumo kremą.
Atsakyti
Na ir drasios jus merginos,kurios be kremu deginates blink.gif ,kas is to,kad paskui juo pasitepat,bet juk reikia pries tai pasitepti,juk kenkiat savo odai,o kremas spec.kazkiek apsaugo nuo spinduliu ir visa kito blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 01 10, 13:17)
Na ir drasios jus merginos,kurios be kremu deginates blink.gif ,kas is to,kad paskui juo pasitepat,bet juk reikia pries tai pasitepti,juk kenkiat savo odai,o kremas spec.kazkiek apsaugo nuo spinduliu ir visa kito blink.gif

Mazut, kremai neapsaugo nuo spinduliu.. unsure.gif jie tik pagreitina idegy, uzfiksuoja spalva.. 4u.gif Eglukaz, ar as klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 sausio 2009 - 13:51
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 08, 11:20)
Su tais kremais su bronzatais vienos bėdos,nes nelygiai išsitepus  doh.gif  geriau jau po truputį įgaut reikiamą įdegį su paprastais kremais..  drinks_cheers.gif

Tam yra kremai su Derma dark! Alternatyva bronzatams! Pabandykit jei su bronzatais vargstat..man tai ziauriai patiko bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 10, 14:47)
Mazut, kremai neapsaugo nuo spinduliu..  unsure.gif jie tik pagreitina idegy, uzfiksuoja spalva.. 4u.gif Eglukaz, ar as klystu?  g.gif

Man ta pati daktare sake. Kad jau geriau tada is vis be kremu (na su drekinamaisiais tai aisku, kad reikia) negu su! Labai nusiteikus buvo pries tuos skatinancius idegi kremus, sake gryna komercija schmoll.gif Ai, is tikro, tai nezinia kuo cia tiket, o kuo ne, bet as darau taip kaip man geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 10, 15:44)
Man ta pati daktare sake. Kad jau geriau tada is vis be kremu (na su drekinamaisiais tai aisku, kad reikia) negu su! Labai nusiteikus buvo pries tuos skatinancius idegi kremus, sake gryna komercija schmoll.gif  Ai, is tikro, tai nezinia kuo cia tiket, o kuo ne, bet as darau taip kaip man geriausia bigsmile.gif

O as skaiciau,kad kremus dermatologai liepia naudotis deginantis soliariume,nes jie apsaugo nuo kenksmingu spinduliu,nes kremai neutralizuoja laisvuosius radikalus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2009 01 10, 15:54)
O as skaiciau,kad kremus dermatologai liepia naudotis deginantis soliariume,nes jie apsaugo nuo kenksmingu spinduliu,nes kremai neutralizuoja laisvuosius radikalus tongue.gif

drinks_cheers.gif

beje, veidui ilga laika naudojau Tini faces krema su spf4 apsauga mirksiukas.gif

Be to pasiskaitykit gero soliariumui skirto kremo sudeti, issianalizuokit kiekviena idigridienta ir paskaitykit, kas ieina i jusu drekinamaji krema.... Skirtumas akivaizdus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2009 01 10, 16:17)
drinks_cheers.gif

beje, veidui ilga laika naudojau Tini faces krema su spf4 apsauga  mirksiukas.gif 

Be to pasiskaitykit gero soliariumui skirto kremo sudeti, issianalizuokit kiekviena idigridienta ir paskaitykit, kas ieina i jusu drekinamaji krema.... Skirtumas akivaizdus  4u.gif

Butent drinks_cheers.gif ,aisku po soliariumo gali teptis ir su paprastu drekinamuoju kremuku,bet pries soliariuma eiti be jokio blink.gif ,merginos nori anskciau laiko pasenti rolleyes.gif
Atsakyti