Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Aquawille @ 2009 01 04, 22:25)
as degu soliariume ne rudai, o kazkaip oranziniai, nesuprantu kas blogai? kas galit pasakyt? g.gif  doh.gif

Bronzantai gal kalti.
Atsakyti
jei deginies su kremu, tai turbut del bronzantu
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 01 04, 22:25)
as degu soliariume ne rudai, o kazkaip oranziniai, nesuprantu kas blogai? kas galit pasakyt? g.gif  doh.gif

O kokia ydegio spalva buna sauleje? Kokius kremukus soliariume naudojat?
Atsakyti
O kokia ydegio spalva buna sauleje? Kokius kremukus soliariume naudojat?

krema paprasta nusipirkau is kosmetikos parduotuves uz 60 lt, kazkoki mega tan su savaiminio idegio medziagom, manau jis ir kaltas. sauleje beveik nesideginu, o jei deginuosi is pradziu degu raudonai poto paruduoja. dabar baisu ir brangesni kremuka pirk- o jei ir nuo jo oranziniai degsiu? pinigai kaip i bala bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 01 05, 12:42)
krema paprasta nusipirkau is kosmetikos parduotuves uz 60 lt, kazkoki mega tan su savaiminio idegio medziagom, manau jis ir kaltas. sauleje beveik nesideginu, o jei deginuosi is pradziu degu raudonai poto paruduoja. dabar baisu ir brangesni kremuka pirk- o jei ir nuo jo oranziniai degsiu? pinigai kaip i bala bus doh.gif

Nu tai viskas aisku.. reikia pirkt normalu, zinomos firmos krema.. o ne is pardes 4u.gif
Atsakyti
Nu tai viskas aisku.. reikia pirkt normalu, zinomos firmos krema.. o ne is pardes

o tai koki butent tada? su bronzatais ar be? swedish beauty ar australian gold firmos? ar dar koki? g.gif bukit geros ir patarkit nes as dar zalia kalbant apie soliariumus doh.gif tik neseniai pradejau vaiksciot i ji blush2.gif
Atsakyti
as tai viena karta pasitepus kremu buvau smile.gif nepatiko...be kremo vaiksciojau...smile.gif ir viskas grazu buvo..o tai problemos tik..ciuju niekur neeiciau jei ponosis butu rudas..ar oranzine buciau..geriausiai taip smile.gif ir vsio tongue.gif
Atsakyti
Ai as ir nebeeksperimentuoju su tais kremais...Gerai man be ju(o beje yra daug priestaringu nuomone, vieni sako, kad gerai, o kiti, kad labai blogai), bet labai daug naudoju drekinamojo kremo, ypac veidui. Kolkas rauksliu, ar issausejusios odos nematyti...Bet aisku zinau, kad su laiku SOLIARIUMAI atsilieps, nesvarbu su kremu ar be wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 04, 21:50)
o kiek tas daznai?

Šiaip jei teisybę pasakius, einu labai nereguliariai, kartais i savaitę po du kartus, kartais mažiau, bet i savaitę vieną kartą stengiuos nueiti..
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 01 05, 13:43)
o tai koki butent tada? su bronzatais ar be? swedish beauty ar australian gold firmos? ar dar koki?  g.gif  bukit geros ir patarkit nes as dar zalia kalbant apie soliariumus doh.gif  tik neseniai pradejau vaiksciot i ji blush2.gif

Labai daug pasakot..pasiskaitinek atsiliepimus cia SM ir issirinksi ka nors.. 4u.gif as tik siulau be bronziku imt.. pati nenaudoju ju.. 4u.gif turiu ir SB ir AG abu geri man.. 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai priimtina body blush, tingle nebandziau (bet reikia nejautrios odos ir netinka veidui), o bronzantai...Mano manymu tai blogis biggrin.gif:D:D Aisku kaip kam, bet nerekomenduociau! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 05, 21:30)
Man labiausiai priimtina body blush, tingle nebandziau (bet reikia nejautrios odos ir netinka veidui), o bronzantai...Mano manymu tai blogis biggrin.gif:D:D  Aisku kaip kam, bet  nerekomenduociau!  wink.gif

ir as uz body blush drinks_cheers.gif naturalus,ilgai isliekantis idegis.Tinka visam kunui.. thumbup.gif
Atsakyti