Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(Misse @ 2009 01 05, 20:30)
Man labiausiai priimtina body blush, tingle nebandziau (bet reikia nejautrios odos ir netinka veidui), o bronzantai...Mano manymu tai blogis biggrin.gif:D:D  Aisku kaip kam, bet  nerekomenduociau!  wink.gif

o kodel su bronzantais negerai? blush2.gif
Atsakyti
Reikia man aprasyti soliariumui skirtu kremu rinka Lietuvoj g.gif Gal kokios nors mergaites, dirbancios soliariumuose, galetu man padeti? (atitinkamai atsilyginciau) 4u.gif

Parasykit, i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 01 06, 08:53)
o kodel su bronzantais negerai?  blush2.gif

nu...kai ka alrgizuoja, uzkemsa poras. Nelygiai issitepus galima nelygiai idegt. Idegis, kadangi yra nudazomas, tai paskui nusiplauna (nusiplaut irgi gali nelabai lygiai). Ir siaip s...:DDD Bet kai kam tai labai patinka, kiek zinau. Ypac ti visi Crystal'iai is Australian Gold. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 07, 16:48)
nu...kai ka alrgizuoja, uzkemsa poras. Nelygiai issitepus galima nelygiai idegt. Idegis, kadangi yra nudazomas, tai paskui nusiplauna (nusiplaut irgi gali nelabai lygiai). Ir siaip s...:DDD Bet kai kam tai labai patinka, kiek zinau. Ypac ti visi Crystal'iai is Australian Gold.  mirksiukas.gif

niu aisku.. rolleyes.gif kai nebandzius tai ir nezinau blush2.gif bet kiek girdejau tai kitoms labai patinka..cia kaip kam turbut..
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 01 07, 17:53)
niu aisku..  rolleyes.gif kai nebandzius tai ir nezinau  blush2.gif bet kiek girdejau tai kitoms labai patinka..cia kaip kam turbut..

tj jo biggrin.gif as cia savo nuomone parasiau. Aisku pliusas labai didelis jei nori iskart idegio (pvz pries kokius vakarelius) bigsmile.gif
Atsakyti
Su tais kremais su bronzatais vienos bėdos,nes nelygiai išsitepus doh.gif geriau jau po truputį įgaut reikiamą įdegį su paprastais kremais.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 08, 11:20)
Su tais kremais su bronzatais vienos bėdos,nes nelygiai išsitepus  doh.gif  geriau jau po truputį įgaut reikiamą įdegį su paprastais kremais..  drinks_cheers.gif

arba naudoti krema skatinanti naturalu idegi+nedaug bronzatu,tada naturalu idegi siek tiek paryskina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 01 05, 19:24)
Ai as ir nebeeksperimentuoju su tais kremais...Gerai man be ju(o beje yra daug priestaringu nuomone, vieni sako, kad gerai, o kiti, kad labai blogai), bet labai daug naudoju drekinamojo kremo, ypac veidui. Kolkas rauksliu, ar issausejusios odos nematyti...Bet aisku zinau, kad su laiku SOLIARIUMAI atsilieps, nesvarbu su kremu ar be wink.gif

drinks_cheers.gif aš irgi nenaudoju soliariumo kremu, o tik pasideginus padrėkinu odą, ir būtent labai daug paskui naudoju drėkinamojo kremo veido odai mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi smile.gif man atrodo taip naturaliau idegama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 08, 17:30)
as irgi smile.gif man atrodo taip naturaliau idegama smile.gif

Man atrodo natūralesnis, na kaip čia pasakyit, tikresnis įdegis 4u.gif o tuos soliariumo kremus tepant, man niekaip neišeina tolygiai išsitept doh.gif
Atsakyti
O man tai su kremais viskas gerai iseina, naudoju pries ir po, kai jau pripratau kremus naudoti dabar be ju turbut ir nebegaleciau rolleyes.gif
Atsakyti
As anksciau naudojau kremus, be bronzantu (naturalius). Kadangi skirtumo nepasebejau, tai nustojau metyt pinigus i bala.
Atsakyti