Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(dushianerami @ 2009 02 26, 11:28)
beje, akinukus soliariume naudoju visada. man mano akytes labai svarbu. o ruozeliu jokiu baltu nuo to neatsiranda bent man. Kai kur buna akinukai kur issispaudzia, tas tai nefaina aisku, na bet pamasazuoji po soliariumo pirstukais ir atleidzia.

Aš irgi naudoju akinukus, bet ruoželiai lieka. Galvoju panaikinsiu juos sav. įdegio kremuku, bet kad ne doh.gif Iš arčiau visvien jie matosi ir kaip nervina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 01, 10:51)
Ji klausė, ar liks dryžiai, jei NEIŠSITEPS tolygiai. Tai jei netolygiai išteps, tai netolygiai ir degs. Čia net nenaudojus logiška, kad taip yra. Daugmaž tas pats, kad apsirengt vilnonį megztinį ir tikėtis, kad įdegs pilvas. Ten, kur daugiau išsitept, ten ir bus rudžiau

NESVAIK TIK mirksiukas.gif
pati naudoju Crystal X jis su 10bronz. tai galiu pasakyti kad įdegu lygiai net tada kai pamirštu daugiau mažiau kur įtrinti, tikrai nei moku nei laiko yra cackintis soliariume kad idealiai visur išsiteptumei, ir lankau studijas jau ne vienus ir ne penkis metus - tai kad nereik žmonių gąsdinti - aišku jei veidą išsitepi o kaklo net nepalieti, ranką vieną ištepsi o kitos ne - tai bus vaizdas galbūt, bet jei tepi visur (aš nugaros nepasiekiu ir netepu ir ką -rura ištepta o nugara ne - o įdegis tolygus mirksiukas.gif

Juk bronzantai kremukuose tai NE TAS pats kas savaiminio įdegio kur reik kruopščiai teptis kitu atveju kaip zebras pasiliksi.

P.s jeigu kremuks iki 3bronzantų tai gali tepti iš vis kaip nori ir nebus jokio skirtumo ant kūno
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 01, 18:57)
NESVAIK TIK  mirksiukas.gif
pati naudoju  Crystal X jis su 10bronz. tai galiu pasakyti kad įdegu lygiai net tada kai pamirštu daugiau mažiau kur įtrinti, tikrai nei moku nei laiko yra cackintis soliariume kad idealiai visur išsiteptumei, ir  lankau  studijas jau ne vienus ir ne penkis metus - tai kad nereik  žmonių gąsdinti -  aišku jei veidą išsitepi o  kaklo net nepalieti, ranką vieną ištepsi o kitos ne - tai  bus vaizdas galbūt, bet jei tepi visur (aš nugaros nepasiekiu ir netepu ir ką -rura ištepta  o nugara ne - o įdegis tolygus  mirksiukas.gif

Juk  bronzantai kremukuose tai  NE TAS pats kas savaiminio įdegio kur reik  kruopščiai teptis kitu atveju  kaip  zebras pasiliksi.

P.s jeigu kremuks iki  3bronzantų tai gali  tepti iš vis kaip nori ir nebus jokio skirtumo ant kūno

Kol kas, kiek žinau patirčių ir nuomonių, tai tik tau vienai taip. Gal tiesiog tavo oda yra imlesnė. Nesakyk, kad svaigstu, nes kiekvienam asmeniškai. Daug mačiau ašarų per tuos bronzatus
Atsakyti
sakau kad kažką panioji nes bronzantai tai tikrai ne tokie pat kaip kad savaiminio įdegio priemonėse.
Nors reik pačiai ant savęs pamėginti kad sužinotumei, nes mano aplinkoje, o su soliariumo priemonėmis esu ne naujokė - pirmą kartą girdžiu kad reik idealiai tolygiai padengti odą
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 01, 22:52)
sakau kad kažką panioji nes bronzantai tai tikrai ne tokie pat kaip  kad savaiminio įdegio priemonėse.
Nors reik pačiai ant savęs pamėginti kad sužinotumei, nes mano aplinkoje, o  su  soliariumo priemonėmis esu ne naujokė -  pirmą kartą girdžiu kad reik  idealiai tolygiai  padengti odą

Na, nežinau. Nesiginčysiu. Tiesiog esu girdėjus kitokių nuomonių smile.gif
Atsakyti
Sveiki,siandien pradejau ir as lankyti soliariuma ax.gif Kaip pirmam kartui,ejau i stipresni,ir 7minutes.kaip manot,ar gerai darau,pradziai pasirinkusi stipresni soliariuma? g.gif g.gif Ir sekanti karta kazin kiek rinktis minuciu,ir aplamai po kiek laiko vel eiti i soliariuma?Manau,kad geriausia galbut kas antra dienuke pradzioj? blush2.gif
P.S.
Akinuku siandien man nei nepasiule g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 02 kovo 2009 - 13:39
stipriausias stipriausiam nelygus smile.gif
jeigu išėjusi iš soliariumo, arba po kelių valandų, ir ant rytojaus nebūsi raudona - vadinasi viskas gerai, jei būsi raudona siūlau mažinti min kiekį.
kas kiek laiko eiti - manau du kart į savaitę pakankamas kiekis norint gražiai įrusti bet nenusiskrudinti smile.gif
Atsakyti
O sakykit ar tepat kremus ant veido, ar nekemša porų? Spuogeliai po to nekilsta?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 02, 18:30)
stipriausias stipriausiam nelygus smile.gif
jeigu  išėjusi iš soliariumo,  arba po kelių valandų, ir ant rytojaus nebūsi raudona - vadinasi viskas gerai, jei  būsi raudona  siūlau mažinti min kiekį.
kas kiek laiko eiti -  manau  du kart į  savaitę pakankamas kiekis norint  gražiai įrusti bet nenusiskrudinti smile.gif

Na bent jau kolkas visiskai nejauciu jokio raudonumo ir persideginimosi jausmo nera ax.gif
Atsakyti
Sveiki. smile.gif Norejau paklausti kiek kartu per savaite reikia eiti i soliariuma, norint ne idekt o isgydyti spuogus? Zinoma ir idegis nepakentu thumbup.gif Bet manu supratot kad esme - tureti lygia oda. Dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 03 02, 17:41)
O sakykit ar tepat kremus ant veido, ar nekemša porų? Spuogeliai po to nekilsta?

tepu aš, bet veidui specialiais kremukais arba Crystal X su kitais netepdavau nes tikrai labai padaugėjo spuogų nes oda linkusi į riebumą yra.
Nuo specialių veidui kremų nebuvo spuogų kaip ir nuo Crystal X.
Kolegė naudoja paprstą dangerously dark sako kad viskas jai labai tinka ir jokių papildomų kremukų jai net nereik veidui, nžn kaip kam jaučiu įtakos ir pati oda turi.

QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 02, 19:24)
Sveiki.  smile.gif  Norejau paklausti kiek kartu per savaite reikia eiti i soliariuma, norint ne idekt o isgydyti spuogus? Zinoma ir idegis nepakentu  thumbup.gif  Bet manu supratot kad esme - tureti lygia oda. Dekoju uz atsakymus  smile.gif

išgydyti spuogus reik ne soliariumo pagalba juos nudžiovinant bet pareguliuoti mityba nes būna nuo tam tikro maisto beria arba paauglystėje - pastarųjų neišnaikinsi soliariumo pagalba mirksiukas.gif

bet kokiu atveju tarpas geriausia 48h.
Atsakyti
Sveiki, kokia Jusu nuomone apie kremus AG Accelerator bei AG Puppy love?

Aciu smile.gif
Atsakyti