Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

QUOTE(ibieililiai @ 2009 03 03, 18:23)
Sveiki, kokia Jusu nuomone apie kremus AG Accelerator bei AG Puppy love?

AG accelerator tai turiu..man tai s.. verysad.gif nieko neima su juo.. o Puppy love kiek zinau neblogas 4u.gif siulyciau dar is pigesniu SB Intensiefer..man labai geras smile.gif
Atsakyti
Sveikos, neskaiciau viso forumo Jusu. Esu dirbusi soliariumu studijoje, prekiavusi kremukais, dalyvavusi daugelyje seminaru apie juos ir t.t.Galiu patarti , jei kam reikia. Tiesa, nebrangiai pasiulyciau kremuku.Neturiu ju daug-keleta bonkuciu.Jei ka domina parasykite.
Atsakyti
na tai prašau patark, kaip yra su tuo mintu kad jei kremas su bronzantais tai liksiu kai zebriukas jeui netolygiai pasidengsiu odą?
kokį kremą pasiūlytum iš savo turimų jautriai odai kuri labai raudonai dega, ir negali išgulėt ar išstovėt daugiau nei 7min vidut. inten. soliariume.
ir šiaip gal yra kokie super geri kuriuos gali rekomenduoti?
kokius pati naudoji? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Jeigu oda labai raudonai idega, tai reikia po nedaug minuciu eiti ir buti kantraiia, nepulti iskart ilgai degintis, nes tada koki vezi isivarysi..
Atsakyti
oho, ir kaip dauguma jautresnės odos savininkių dar vaikšto po svietą?

aš ne taip sakyčiau wink.gif

reik naudoti labai gerus kremus, skirtus itin jautriai odai, eiti ne daugiau 5min į vidutinio ar silpno st. sol. eiti kas tris dienas ne dažniau ir t.t. aibė patarimų.

o geriausia iš vis neiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 05, 16:50)
oho, ir kaip dauguma jautresnės odos savininkių dar vaikšto po svietą?

aš ne taip sakyčiau wink.gif

reik naudoti labai gerus kremus, skirtus itin jautriai odai, eiti ne daugiau 5min į vidutinio ar silpno  st. sol. eiti kas tris dienas ne dažniau ir t.t. aibė patarimų.

o geriausia iš vis neiti smile.gif

Ir kuo čia kitaip pasakei? Juk žinutėje prieš tai ir buvo pasakyta, kad reikia eiti po nedaug minučių ir nepersideginti. Beje, soliariumas, kaip ir saulė, gali sukelti odos vėžį. Nematau toje žinutėje nieko keisto
Atsakyti
taip, bet vėžį sukelti gali ir rūkymas ir gėrimas ir kvepavimas užterštu oru, beigi nuo to ar oda dega raudonai ar rudai - greičiau/lėčiau vėžio nebus.
reik viską su saiku naudoti ir tiek. o ką aš kitaip parašiau, tai pabrėžiau kad silpnesnius geriau rinktis nes nukepti gali nuėjus į stipriausią ir 5 min wink.gif o kur dar kremukai...
Atsakyti
O kaip su lūpomis? Kaip jų odą apsaugoti? Po kelių kartų pastebėjau rudesnes dėmesles virš lūpų verysad.gif
Atsakyti
O koks butu geriausias, Jusu nuomone, kremas veidui? Nes visisai neidega kazko...ir atsiranda strazdaneliu (nors paskui dingsta).
Atsakyti
ibieililiai - pati ne naudojusi šio bet atsiliepimus girdėjusi tik gerus arba labai gerus smile.gif

user posted image

aprašymas:
BROWNING SILK max kiekis jo 88ml.
veidui ir kaklui
Browning Silk™ – aukščiausios kokybės produktas, specialiai sukurtas švelniai ir jautriai veido ir kaklo odai. Jūsų veido oda bus lygi ir dar švelnesnė, įdegis spindės ir ilgiau išliks.
• Pagamintas 100% aloe vera pagrindu.
• Šilko proteinai ir stiprūs vitaminai antioksidantai – maksimaliai apsaugo veido ir kaklo odą nuo smulkių raukšlelių susidarymo, tausoja, stangrina odą, skatina gilų ir prabangų įdegį.
Atsakyti
O klausykit, o jei man vakar veido valymą darė, ryt jau galiu eit į soliką? user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 05, 20:19)
ibieililiai - pati ne naudojusi  šio bet atsiliepimus girdėjusi tik gerus arba labai gerus smile.gif

user posted image

aprašymas:
BROWNING SILK max kiekis jo 88ml.
veidui ir kaklui
Browning Silk™ – aukščiausios kokybės produktas, specialiai sukurtas švelniai ir jautriai veido ir kaklo odai. Jūsų veido oda bus lygi ir dar švelnesnė, įdegis spindės ir ilgiau išliks.
• Pagamintas 100% aloe vera pagrindu.
• Šilko proteinai ir stiprūs vitaminai antioksidantai – maksimaliai apsaugo veido ir kaklo odą nuo smulkių raukšlelių susidarymo, tausoja, stangrina odą, skatina gilų ir prabangų įdegį.

Aciu 4u.gif Dabar mastysiu, kur cia pigiau isigyti sita geri lotuliukas.gif
Atsakyti