Silicea Balamo vartoju jau trečią buteliuką. Kol kas rezultatų jokių, nagai baisiai skilinėja, kaip skilinėjo, plaukai nugeibę, nepaklusnūs, negyvi tokie, oda suglebusi. Vartosiu ir toliau, žinoma, tikriausiai kiekvienam skirtingai pasisavina. Tikiuosi, kad pavartojus pusmetį, rezultatai bus. Nors man niekad nepadėdavo jokie perfectiliai ir pan., kad ir ilgai vartojami. Plaukų slinkimą stabdau ir placentos ampulėmis, ekologišku stiptinančiu šampūnu ir balzamu, pakaitom šampūnu su kofeinu. Gal šiek tiek ir sumažėjo slinkimas, bet būklė nesitaiso, mėginsiu dar kokias kaukes su svogūnais. O vat ką su nagais daryt, tai nežinau, kaip baisiai atrodo mano rankos...

Per nėštumą nagai buvo atsigavę, bet vos pagimdžius, po kelių savaičių nagų nebeturiu...
Dėl skonio,tai aš irgi iš tų jautresnių, tai su vandeniu gėriau gal vieną ir paskutinį kartą. Nereikia savęs kankinti, nes galima tikrai, ir su sultimis. Maišau su pomidorų ar vyšnių sultimis. Svarbu gerai suplakti buteliuką prieš pilantis! Manau, gal dėl to čia pasisakiusioms merginoms sušokdavo į gumuliukus. Aš to tikrai nepastebėjau nei vieno karto, nes visada gerai suplaku, kaip ir parašyta. O dozuoti reikia taip, kaip parašyta, kad išgersite daugiau, kaip kažkuri rašė, tikrai poveikio geresnio nebus. Juk ir parašyta, kad negalima vartoti daugiau, nei nustatyta dozuotė.