Įkraunama...
Įkraunama...

Original SILICEA Balsam

QUOTE(Auksiukė @ 2009 11 10, 21:28)
O kiek laiko užtenka vieno buteliuko, mėnesiui turėtų užtekti, ar ne?  ax.gif

Uzteks mirksiukas.gif , poryt bus menuo kai jau geriu si Balzama ir dar nebaigiau, nors nebe daug liko smile.gif
Atsakyti
Nulėkiau šiandien į Eurovaistinę du buteliukai tebuvo, abu pačiupau, pasidėjau į šaldytuvą bigsmile.gif
Atsakyti
kol nepradarytas butelis, saltai nereik laikyti
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2009 11 14, 22:48)
kol nepradarytas butelis, saltai nereik laikyti

Gal vistiek geriau vėsiau unsure.gif
Atsakyti
Apsirūpinau balzamu pusei metų, belieka sąžiningai jį gerti ir laukti puikių rezultatų.
Kaip sekasi jį vartojančioms? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiukė: 19 lapkričio 2009 - 19:47
QUOTE(Auksiukė @ 2009 11 15, 15:24)
Gal vistiek geriau vėsiau  unsure.gif

Tikrai nereikia, nes vaistinėje jis stovi lentynose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Netycia uzklydau i sia tema ir sakau pasidalinsiu savo patirtimi mirksiukas.gif
Saziningai geriau Silicea puse metu. Tokio super efekto, kaip parasyta informaciniame lapelyje nebuvo, t.y. nepamirsau priezesciu del ko peradejau gerti si geli. Geriausias efektas - nagams: mano nagai pastoviai ir kiek save pamenu sluoksniuojasi, tas sluoksniavimas sumazejo, bet visiskai neisnyko. Plaukai tikrai netapo storesni ax.gif Gal tik plauku galiuku sakojimasis sumazejo, reciau reikejo eiti kirptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2009 11 21, 14:42)
Sveikutes  smile.gif
Netycia uzklydau i sia tema ir sakau pasidalinsiu savo patirtimi  mirksiukas.gif
Saziningai geriau Silicea puse metu. Tokio super efekto, kaip parasyta informaciniame lapelyje nebuvo, t.y. nepamirsau priezesciu del ko peradejau gerti si geli. Geriausias efektas - nagams: mano nagai pastoviai ir kiek save pamenu sluoksniuojasi, tas sluoksniavimas sumazejo, bet visiskai neisnyko. Plaukai tikrai netapo storesni  ax.gif Gal tik plauku galiuku sakojimasis sumazejo, reciau reikejo eiti kirptis  smile.gif

Na smagu, kad nors viena atsirado, kuri naudojo Silicea visą rekomenduojamą laiką. Gala tik, kad nuomonė apie šį produktą ne pati geriausia unsure.gif
Na, bet čia tikėsimės, kad kiekvienam individualiai smile.gif Po 5 mėnesiukų parašysiu ir aš savo nuomonę, tikėsimės ji bus gera biggrin.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 21, 13:10)
ar niekam nebuvo taip kad geriant Silicea spuogai pradetu lyst?  g.gif  gal man taip sutapo su menesinem, bet tokie spuogai lenda kad ojojoj, galvoju gal oda valosi...  g.gif balzama geriu apie 2 savaites  4u.gif

as siulau nebegerti, nes pati bandziau pantogar, tai mane tokiais ismete spuogais, kad jau 3cia menesi dermatologas negali atstatyt odos, kokia buvo blink.gif matyt jie man visiskai netiko. ir siaip daugiau nebandysiu jokiu maisto papildu ir pan dalyku, o geriau maista labiau derinsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haliba: 02 gruodžio 2009 - 23:42
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 21, 15:59)
Na smagu, kad nors viena atsirado, kuri naudojo Silicea visą rekomenduojamą laiką. Gala tik, kad nuomonė apie šį produktą ne pati geriausia unsure.gif
Na, bet čia tikėsimės, kad kiekvienam individualiai smile.gif Po 5 mėnesiukų parašysiu ir aš savo nuomonę, tikėsimės ji bus gera biggrin.gif  ax.gif  bigsmile.gif

as jau rasiau, kad vartojau puse metu kiekviena diena, o rezultatai labai teigiami,plaukai greiciau auga, nustojo slinkti smile.gif
Atsakyti
Silicea Balamo vartoju jau trečią buteliuką. Kol kas rezultatų jokių, nagai baisiai skilinėja, kaip skilinėjo, plaukai nugeibę, nepaklusnūs, negyvi tokie, oda suglebusi. Vartosiu ir toliau, žinoma, tikriausiai kiekvienam skirtingai pasisavina. Tikiuosi, kad pavartojus pusmetį, rezultatai bus. Nors man niekad nepadėdavo jokie perfectiliai ir pan., kad ir ilgai vartojami. Plaukų slinkimą stabdau ir placentos ampulėmis, ekologišku stiptinančiu šampūnu ir balzamu, pakaitom šampūnu su kofeinu. Gal šiek tiek ir sumažėjo slinkimas, bet būklė nesitaiso, mėginsiu dar kokias kaukes su svogūnais. O vat ką su nagais daryt, tai nežinau, kaip baisiai atrodo mano rankos... verysad.gif Per nėštumą nagai buvo atsigavę, bet vos pagimdžius, po kelių savaičių nagų nebeturiu...

Dėl skonio,tai aš irgi iš tų jautresnių, tai su vandeniu gėriau gal vieną ir paskutinį kartą. Nereikia savęs kankinti, nes galima tikrai, ir su sultimis. Maišau su pomidorų ar vyšnių sultimis. Svarbu gerai suplakti buteliuką prieš pilantis! Manau, gal dėl to čia pasisakiusioms merginoms sušokdavo į gumuliukus. Aš to tikrai nepastebėjau nei vieno karto, nes visada gerai suplaku, kaip ir parašyta. O dozuoti reikia taip, kaip parašyta, kad išgersite daugiau, kaip kažkuri rašė, tikrai poveikio geresnio nebus. Juk ir parašyta, kad negalima vartoti daugiau, nei nustatyta dozuotė.
Atsakyti
Antras mėnuo kaip vartoju šitą balzamą, ir dabar pamačiau kaip sutvirtėjo nagai, o plaukai žiauriai slenka. Bet rašo, kad po pusės metų turi pasirodyti rezultatai...Dabar bent nagus stiprius turiu ax.gif
Atsakyti