Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

As dar nesugalvojau ka manajai Kaledu senis atnes mastau.gif Klaust jos pacios beviltiska doh.gif nes viena diena ji noretu barbes,kita-scooby doo... doh.gif o vakar pareiske,kad geriau lai tas senis nenesa barbes,nes ja galima nusipirkt,atseit mate tokia parduotuvej doh.gif sake,galetu geriau senis jai atnest kazkoki skraidanti poni mastau.gif kur toki daikta rast? g.gif jei ji tokio nemate parduotuvej ,reiskia jo nupirkt negalima biggrin.gif iseina,kad tik senis zino kas tai per vienas-skraidantis ponis ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2007 11 13, 13:51)
Man praeitas Kalėdas buvo labai graudu, kai maniškis ir panašaus amžiaus pusbroliai parodė savo nepasitenkinimą dovanomis. Pirmasis pradėjo 7 m pusbrolis trankyti dovanas, kad jam jos nepatinka, o iš paskos ir maniškis. Tai aš vos sulaikiau ašaras. Tai šiemet sukam galvas ar iš vis verta, kad pas tokius vaikus ateitų Kalėdų senelis. Ir ko gero padarysim taip, kad jo pas Diedulius nebus.
Taip būti abejingiems ir nedėkingiems vaikams, kad nežinau.
Per daug geras gyvenimas.
"Nieks kits čia nekalts, mergužėle, tu pati".
Tai net ir neklausinėju ko nori dovanų.

paskutinis sakinys yra atsakymas į jūsų problemą. visų pirma, šiais laikais tiek vaikai, tiek suaugę yra apsiknisę bereikalingais, lengvai gaunamais daiktais. o jeigu per šventes dar gauna visokio šlamšto, tai ir suima nervas.
todėl neverta dovanot vaikui bele ko, ko jam nereikia, juolab jei jis tikėjosi kokio nors konkretaus dalyko.

QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 15, 06:37)
bet yra saliu kur "blogiems" vaikams Senis atnesa angliu - vadinas ir kitur yra panasiu vaiku.

žinau kad Čekijoj ir Vokietijoj (bent jau anksčiau buvo) advento pradžioj vaikai gauna "įspėjamąsias" dovanas -- jei vaikas geras, tai senis priberia į kojinę riešutų ar saldainių, jei blogas -- įdeda bulvių, anglių, ar kažką panašaus. tai ženklas vaikui, kad jeigu Kalėdoms nori gauti tikrų dovanų, turi pasitaisyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 19 lapkričio 2007 - 22:58
Mano vaikai rekLamų aukos .Pasiziurejo zaislu reklama ir jau zino ko nori . rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikiui bus dar tik trys metai, bet sąrašas pas jį jau ilgas:kompiuteris -žalias(per jetix tv reklamuoja), mačiau analoga "Maximoje", motociklas, o dabar tos bezdžionytės, ir gi kur reklamuoja per tv(gražios jos bet jaučiu apie kokius 200 lt kainuoja)
Nors aš jam sakau, kad neaišku, ką senis tau atneš, nes tu nelabai geras esi, o tokiems vaikams, senis šaltis tik plytas dovanoja thumbup.gif
Atsakyti
Reklamos labai daug duoda... bigsmile.gif Maniskis nori kompiuterio su zmogum voru,lietuviu kalba(taip pat per reklama mate),tai vakar uzmaciau ji Senukuose-250 Lt
Atsakyti
Savo maajam vyrui jau nupirkau, tik maajai nupirkti nezinau, gal koki barskuti ar taip ka nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 20, 16:22)
Savo maajam vyrui jau nupirkau, tik maajai nupirkti nezinau, gal koki barskuti ar taip ka nors g.gif

O tai ka pirkote? ax.gif pats uzsiprase tokios dovanos ar jus sugalvojot?
Atsakyti
Mielosios, prasau patarimo smile.gif Pati vaiku dar neturiu, tai nelabai zinau, ka padovanoti 9 metu berniukui ir 7 metu mergaitei (pirmokele). Skirciau mazdaug po 20 lt kiekvienam. Zinau, kad nelabai yra ka uz tiek nupirkti, bet vyro seimoje vyksta visuotinis dovanu apsikeitimas, turim nupirkt dovanas 15 zmoniu,tai uztai labai durnai gaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 11 21, 14:04)
Mielosios, prasau patarimo smile.gif Pati vaiku dar neturiu, tai nelabai zinau, ka padovanoti 9 metu berniukui ir 7 metu mergaitei (pirmokele). Skirciau mazdaug po 20 lt kiekvienam. Zinau, kad nelabai yra ka uz tiek nupirkti, bet vyro seimoje vyksta visuotinis dovanu apsikeitimas, turim nupirkt dovanas 15 zmoniu,tai uztai labai durnai gaunas  doh.gif

už 20Lt ne ką nupirksi. mergaitei gal kokių nors vaikiškų kvepalų (su barbėm ar bratz). berniukui -- gal lektuvo modeliukas klijuojamas tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 22, 10:05)
už 20Lt ne ką nupirksi. mergaitei gal kokių nors vaikiškų kvepalų (su barbėm ar bratz). berniukui -- gal lektuvo modeliukas klijuojamas tiktu?

As irgi apie kvepaliukus buvau pagalvojus smile.gif
Atsakyti
mano vaikis šeis metai užsisakė mašinos kuri įsijugia ir važiuoja blink.gif daba reiks ieškot tokios biggrin.gif
Atsakyti
Nepatikėsit,bet mano dukra nori mašinos su pulteliu... g.gif O šiaip tai geriausia dovana mums visiems bus tuo tuoj gimsiantis lelius nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti