Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

sūnus septynmetis nori žmogaus voro šautuvo,o mažesnysis sausio mėn treji m,tai išvis nustebino,panorėjo sulčių ir kelnių :lotuliukas:matyt dar nelabai supranta ax.gif ir išvis aš daugiau niekada neklausiu vaikų ko jie nori nuo senelio šalčio,žiūrėsiu savo nuožiūra,nes iki šiol buvo visos dovanos dovanotos ko norėjo,ir gan už nemažą sumelę,bet tas daiktas tik laikina,vėliau su jais nežaidžia ax.gif kaip pav pernai taip norėjo viryklės berniukas doh.gif kad išsipildė tas jo noras,na žaidė gal mėn ištisai,o dabar balkone stovi,teks atiduoti pusbrolio dukrytėms wub.gif dabar manau,kad knygelės šiais metais bus jiems perkamos,ir vienam ir kitam pagal amžių,ir šiaip kokių skanių saldainių ar šokoladų dar pridėsiu ir bus labai patenkinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 22 lapkričio 2007 - 13:29
mano sesiametis nori tanko su pultu blink.gif
Atsakyti
Mano 5m. vaikas užsinorėjo gaublio, žemėlapio, knygos apie gyvūnus, na ir aišku kompiuterinio žaidimo thumbup.gif sakau, gal vaikui atėjo noras mokytis lotuliukas.gif , nes šiaip tai mokosi tik tada, kada ko nors nori, na aišku išskyrus tas dienas kai gerumo fazė užeina, tada piešia, raides kartoja, spalvas vardina, skaičiuoja laikrodi pasiemęs book.gif o po to sako "Aš jau viską išmokau dabar einu kompu pažaisti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukterecia 5,5 m parase laiska kaledu seneliui ir paprase leles, dramblio ir bokso pirstiniu blink.gif , o mano maziukas dar nieko nesake turbut nesupranta kam tos dovanos
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 11 21, 14:04)
Mielosios, prasau patarimo smile.gif Pati vaiku dar neturiu, tai nelabai zinau, ka padovanoti 9 metu berniukui ir 7 metu mergaitei (pirmokele). Skirciau mazdaug po 20 lt kiekvienam. Zinau, kad nelabai yra ka uz tiek nupirkti, bet vyro seimoje vyksta visuotinis dovanu apsikeitimas, turim nupirkt dovanas 15 zmoniu,tai uztai labai durnai gaunas  doh.gif

Nupirk po Kūrybini rinkinį .Va mazdaug toks ,yra ivairiu variantu .Tiek mergaitei ,tiek berniukui .Kaina nuo 17-20lt.Dar galima kokiu stalo zaidimu ,kad vaikui idomu butu ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jei is knygu,tai vaikiskos enciklopedijos labai gerai.Vienais metais senis atnese-tai dar ir dabar buna skaitomos,ir mokykloj kartais prireikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2007 11 20, 14:14)
Reklamos labai daug duoda... bigsmile.gif  Maniskis nori kompiuterio su zmogum voru,lietuviu kalba(taip pat per reklama mate),tai vakar uzmaciau ji Senukuose-250 Lt

ups..nesitikėjau tokios kainos,nes mažas irgi tokio nori doh.gif .Kitas vaikis nori kokio nors skraidančio lėktuvo su pultu distanciniu-čia išvis papurtyti teks Seniui kišenes santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 15, 08:37)
Nezinau, kaip elgciaus as, bet yra saliu kur "blogiems" vaikams Senis atnesa angliu - vadinas ir kitur yra panasiu vaiku.

Bet kaip vaikui turėtų būti baisu gavus tokią dovaną. g.gif
O jeigu Jus nubaustų schmoll.gif tokią gražią dieną, kai visi tikisi gauti iš Kalėdų Senelio dovanų. Nu man tai čia žiauru, kokie bebūtų vaikai. Vaikui su tokia dovana galima įvaryti stresą ir neapykantą. g.gif verysad.gif Juk ši šventė yra labiausiai laukiama vaikų. Ir tokią dieną nemanau, kad tinkama juos bausti, kai aplink turi būti gėris, supratimas. g.gif
Manau geriausiai būtų tikęs pokalbis, o gal ir dabar prisiminti kaip jei elgėsi negražiai praeitais metais. Juk jie jau didesni ir turėtų suprasti.
Atimam iš vaikų nuoširdų Kalėdų Senelio laukimą (juk jie dar maži ir nuoširdžiai tiki, kad toks yra). Gal tiktų parašyti Kalėdų Seneliui atsiprašymo laišką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slapta_mintis: 25 lapkričio 2007 - 13:16
QUOTE(Lieputaite @ 2007 11 22, 13:37)
Mano 5m. vaikas užsinorėjo gaublio, žemėlapio, knygos apie gyvūnus, na ir aišku kompiuterinio žaidimo  thumbup.gif  sakau, gal vaikui atėjo noras mokytis  lotuliukas.gif , nes šiaip tai mokosi tik tada, kada ko nors nori, na aišku išskyrus tas dienas kai gerumo fazė užeina, tada piešia, raides kartoja, spalvas vardina, skaičiuoja laikrodi pasiemęs  book.gif o po to sako "Aš jau viską išmokau dabar einu kompu pažaisti"  lotuliukas.gif

na kaip saunu, maniskiam 6 metai, bet noro mokintis visiskai nera verysad.gif vien zaidimai su lego konstruktorium doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2007 11 22, 15:37)
Mano 5m. vaikas užsinorėjo gaublio, žemėlapio, knygos apie gyvūnus, na ir aišku kompiuterinio žaidimo  thumbup.gif 

Koks fainas noras. Šaunuolis vaikas. thumbup.gif
Kalėdų Seneliui būtų privalu išpildyti visus mažojo mokslininko norus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slapta_mintis: 25 lapkričio 2007 - 14:37
Mano panos užsimanė vienodų arkliukų doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
O aš 11 metei nupirkau šiltą chalatėlį ir šlepetes, prašė manęs Bratz ir t.t. bet šį kart nepasidaviau, nes per žaislus jau pereiti neįmanoma doh.gif
Atsakyti