Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(lyra82 @ 2008 12 01, 12:33)
Mes jau nupirkome savo pupai Kaledine dovana  mirksiukas.gif Tai lavinamasis zaislas- isardoma karusele (apvertus pasidaro pavesine) su zvereliais, lankeliais ir ivairiomis geometrinemis figuromis. thumbup.gif Skirtas geometriniu figuru, dydziu, spalvu skyrimui ir smulkiosios motorikos lavinimui.  Jai per Kaledas bus 1,5 m.

thumbup.gif Kur tokį pirkot? g.gif Kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
Mano panele 5 metu. Gitaros laiske uzsiprase. Na zinoma vaikiskos ir, pasak jos - "mergaitisku spalvu"... Nu gi problema mum. Gal uzmatet kur netycia? Kad ir stygos butu, ir kokie tai mygtukai grojantys?
Atsakyti
Nuo ryt maximoj 40 proc zailsams.
Gal kas anskciau kokas trasas esate bande .. Noretusi kad dviese zaistu? gal ka is situ bandet?
http://www.maxima.lt...s-zaislai/2961/
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2008 12 01, 15:58)
Mano panele 5 metu. Gitaros laiske uzsiprase. Na zinoma vaikiskos ir, pasak jos - "mergaitisku spalvu"... Nu gi problema mum. Gal uzmatet kur netycia? Kad ir stygos butu, ir kokie tai mygtukai grojantys?

tikrai Senukuose barbisku esu macius, zaislu planetoj irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(traliabum @ 2008 12 01, 17:57)
Nuo ryt maximoj 40 proc zailsams.
Gal kas anskciau kokas  trasas esate bande .. Noretusi kad dviese zaistu? gal ka is situ bandet?
http://www.maxima.lt...s-zaislai/2961/

mes pernai Senukuose buvom pirkę. su pačiu važiuojančiu traukinuku. visokie garsai dar, tai mano pypliukei labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
dukrai,duktereciai,Mb sunenui sakem,kad pirksim kokias geras deliones,nes ant bangos dabar jos thumbup.gif .nes zaislai...kelioms valandoms idomu patampyt,nes ju turi kalnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 01, 18:59)
tikrai Senukuose barbisku esu macius, zaislu planetoj irgi  mirksiukas.gif

Aciu.
va siandien nulekem i maxima nuolaidom naudotis, nu buvo tu gitaru, bet "ni to". Ir barbiska radom, ir nupirkom.... sakom geresniu variantu nerasim. Gaila be stygu o su keliais mygtukais (vos keturios muzikos variacijos)... Nu gal itiks bi tik ruzava ir gitaros formos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 11 25, 14:52)
Valio valio valio!!! Nusiprikau ir aš šian dukriukui:
user posted image
Pirkau akropolio maximoj, labai didelis virtuvėlių pasirinkimas, praktiškai visos geidžiamiausios yra Tiek Kleim Miele, tiek Smoby tefalai smile.gif
Nuolaidų nelaukiau, pabijojau, kad neliks....

kokia kaina virtuveliu?o virtuveleje yra puodai,ar atsidaro dujine...?
Atsakyti
newyear.gif 000054.gif santa2.gif arteja graziausias metas! tai kaledos,visi skuba,ruosiasi smile.gif ir kokias jus dovanas perkate vaikams? ir kiek? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dar neparašėm laiško seneliui blush2.gif Nesinori labai ankstinti to laukimo, nes pastebėjau, kad bent maniškė paskui perdega ir ta euforija jau nebūna tokia didžiulė rolleyes.gif O pirkt planuoju tai ko ji ištikro labai nori, net jeigu tai beviltiškai nepraktiškas daiktas, nes šiaip visus metus gauna tik lavinamuosius žaidimus biggrin.gif Ir dar žinau, kad iš giminių gaus daug visokių niekų kur ji pasidžiaugs dvi dienas ir numes irnesakyk.gif Visada visiems pranešu ko ji norėtų išsanta2.gif ir ko reikėtų, bet finale jie nusprendžia, kad vaikui bus neįdomu ir nuperka savo nuožiūra doh.gif megalol.gif
Atsakyti
Kalėdos stebuklų metas.Taigi stengiuosi dovanas vaikui pirkti tas, apie kurias jis tikrai svajoja ir labai nori. Taip sakant sudarom sarašą, o vėliau stengiuosi jį platinti tarp giminių. Dovanų gauna nemažai, iškart visų nesudedam po eglute, o tolygiai paskirtom šventiniam laikotarpiui.
Atsakyti
kaip tik šiomis dienomis perku. Garažas su mašinomis, knygos gal 4. Šiaip tai jau sunku kažkuo vaikus nustebinti. Niekada ir nelaukiu progos.. Lavinamieji dalykai tai perkami ištisus metus ir naudojami. Visgi stebuklai per šventes bus saldūs valgomi dalykai, nes juos rečiausiai perku.
Atsakyti