Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(edux @ 2008 12 09, 17:16)
bigsmile.gif toki ir mes dovanosime vietoj dar vieno garazo  thumbup.gif

o kur radote toki? maniskis kasdien uzia , kad butent tokio labai reikia, bet kiek ieskau, niekur nemaciau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraZ: 09 gruodžio 2008 - 20:33
Mes per kaledas irgi dovanojam ko vaikas nori(bent jau nors viena jo norima daikta), ir giminem pasakau, siemet labai vaikinas nori krano , tai va ji ir gaus.
Dar gaus astunkoji su modalinu(cia jau savo nuoziura as parinkau) labai dar norejau piesimo lentod dideles, kur ir piesti ir su magnetais delioti galima.Bet gal kitam kartui paliksim, nes ir taip bus dovanu daug smile.gif
Atsakyti
musu 5-metis gaus LEGO rinkinuka , ko gero ,,rimta,, masina ir gal kokia ,,muzikike ,, , o mazoji pirma lele-kudiki , bet be jokiu ,,pribambasu ,, ir vezimeli tai lelei vezioti. dar galvoju gal ir jai LEGO SU GYVUNELIAIS ...
Atsakyti
mano krikstasunis tai uzsiprase zmogaus voro kompiuterio,lektuvo ir masinos.ivairiu irankiu rinkinio su stalu kur per tv rode,masinu su keliais... doh.gif wacko.gif bet nupirkau visai ka kita nes manau jam labiau patiks,jis ko pamato ta praso nors gal ir nelabai reik jam g.gif biggrin.gif nupirkau ivairiu motociklu rinkini,zmogaus voro masinu,dzipu ir motocikla,sautuva triniti.gif biggrin.gif zaibo makvyno masinyte labai faina,nes jam patinka jis labai ir seip dar kokiu saldainiu nupirksiu thumbup.gif tai va jam patikt turetu nes jam svarbu kad visko daug butu biggrin.gif efektas geresnis vaikui.. thumbup.gif biggrin.gif jo sesytei mazai kuriai dar metuku nera tai lelyte nupirkau nes labai megsta zaist su jom thumbup.gif ir paskui dar striuke su kepuryte, vistiek dar nk nesupranta beveik ax.gif biggrin.gif o kitai mergickai dar tokiai tai nupirkom rinkini kur yra barbe su vaiku,masina jai didele toke,suniukai du,rubeliu ivairiu ir papuosalu dar. g.gif manau gerai turetu but ax.gif thumbup.gif ir dar galvojam masina ar sautuva nupirkt nes ir mergaites megsta su jais zaist tongue.gif thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Mano vaikas - paprastas, kaip trys kapeikos biggrin.gif
Jis senelio užsiprašė dar vieno kamuolio ir Kinder siurprizo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2008 12 10, 21:25)
Mano vaikas - paprastas, kaip trys kapeikos biggrin.gif
Jis senelio užsiprašė dar vieno kamuolio ir Kinder siurprizo cool.gif

Geraaas thumbup.gif O kaip tevams pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazoji varto vis reklaminius zurnaliukus ir praso leles su buteliukais ivairiais. Vyresnioji uzsiprase kamuolio ant kurio galima sokineti ir paspirtuko. Tai senelis siandien viska nupirko ir laukia kaledu.
Atsakyti
QUOTE(mamusia 9 @ 2008 12 10, 23:07)
Geraaas  thumbup.gif  O kaip tevams pasiseke  mirksiukas.gif

Mažiukas dar matyt wub.gif Prašo tai, kas jam tuo momentu aktualu biggrin.gif Be to - smaližius doh.gif
Nu vienžo, su tėvu dabar galvas purtom, ką jam nupirkt po egle unsure.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kur matėte pirkt vaikiškų chalatų g.gif Niekur nerandu doh.gif
Reik berniukui maždaug 128 cm ūgio. Chalatus mačiau tik RIMI, bet jau tokie sintetiniai ir šiurkštūs, kad tik skudurams tinktų doh.gif
Atsakyti
pas mus visi artimieji duoda pinigais o dovanas superkam patys, pirkom abiem po sautuva (nes senai prase), po knygute, po pratybeles, spalvinimo knyguciu, flomasteriu, po puzzle, po lavinamaji zaidima, po masina, didziajam kilimeli gatve masinelem delioti, o mazajam mozaika, na ir aisku kokiu kinderiu,mandarinu,siek tiek saldumynu padesim. lyg viska isvardinau blush2.gif
Atsakyti
labukas visiems,
mes irgi per Kaledos davonojam dovoneles, kurios uzsako vaikas pas Kaledu Seneli smile.gif vaikui siemet mieliausios dovanos yra: Malunsparnis ir Abecele newyear.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos mamytes,
mano vaikas uzsiprase Malunsparni ir Abecele wub.gif
Atsakyti