Vyro pusseserė tėvų užprašė lėlių teatro...turbūt patys darys (nes ner beveik ten ką daryt)
ir šiaip labai smagus dalykas man atrodo
QUOTE(Belita @ 2009 11 25, 17:20)
Mano keturmetė nori barbės - fėjos.
Galvos skausmas dabar man.
Prisižiūri visokiuose žurnaliukuose ar TV reklamų,
o po to užsimano. Svarbiausia pas mus niekur tokios nėra, reikės siųstis.
Juk kalėdų senelis negali apvilti....
Maximoj mačiau, kad yra. Tik nepigi Barbė Mariposa 99,- Lt.
o mano panele kameros kuri tvirtinasi prie kompiuterio uzsiprase
Aš savo vaikų dar neturiu, bet yra sūnėnas. Šiemet užsiprašė Mako (tos didelės mašinos, kur žaibą makvyną vežiojo). Seneliai nupirko Maką, o aš kiaušinį. Kiek skaičiau aprašymą tai tam kiaušiny šokoloadiniai saldainiukai, modeliukas kažkurio personažo iš ratų ir lipdukas.
Dabar ratų ir žvaigžių karų manija
.
Dabar ratų ir žvaigžių karų manija
Vyrenioji užsiprašė juodų džinsu ir tikro fotoaparato
Pasakiau,kad labai brangu,kad neprašytu,nes greitai atiduosime savo,tai persigalvojo
Nori High School Musical auskarų seifo,Hanos Montanos rėmelių ir pamąsčiusi kiek laiko,dar truputį pagalvos ko nori daugiau.
Mažoji tai pat,persigalvojo,nori ne tik šaltanosiuko,bet ir poniuko "Ponny Little" kolekcijos,sako su kažkokia lovyte,bet dairiausi ir "Vaikų krašte","Maximoj",nu niekur nerandu. . .
Mažoji tai pat,persigalvojo,nori ne tik šaltanosiuko,bet ir poniuko "Ponny Little" kolekcijos,sako su kažkokia lovyte,bet dairiausi ir "Vaikų krašte","Maximoj",nu niekur nerandu. . .
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 11 26, 00:18)
nu ne tokia
barbė
QUOTE(Casual @ 2009 11 25, 18:55)
mano trimetukas nori BAISULIU
nezinau kaip jie turi atrodyti net - bet jis nuomones jau koks menuo nekeicia:"Ateis kaledu senelis , man atnesh BAISULIU
"
bandziau kalbet apie mashineles, knygutes ir tt - nieko kito nereikia
- tik BAISULIU
kita "beda" - dickiai patys nezino ko nori

nezinau kaip jie turi atrodyti net - bet jis nuomones jau koks menuo nekeicia:"Ateis kaledu senelis , man atnesh BAISULIU
bandziau kalbet apie mashineles, knygutes ir tt - nieko kito nereikia
kita "beda" - dickiai patys nezino ko nori
Pasiūlykit rašyti laišką (būtinai dalyvaukit procese) ir nupiešti (jei Kalėdų senelis netyčia lietuviškai nemokėtų). Pamažu ištrauksit, kur jis tų BAISULIŲ prisižiūrėjo. O gal susapnavo? Gal tiesiog nesunkiai pasiūti galėsit iš kokių kailių atraižėlių...
SĖKMĖS
o maniškis užsiprašė Lego policijos nuovados
kaina kaip ir ryškiai per didelė
Reiks ieškot gal kiti konstruktorių gamintojai kažką panašaus, bet pigiau pasiųlys.
patarkit mamos ir netik, ka naudingo kaledu senis galetu atnest 5 metu vaikui?
ar koki zinot zaidima , kuris gal ir visai seimai tiktu, ar knyga, konstruktoriu
nesinori pirkt tu kinisku masineliu, kuriu jis turi begale
nesinori pirkt tu kinisku masineliu, kuriu jis turi begale
lego nupirkit
Na cia tikriausiai daugumos teveliu galvosukis

Siaip siulyciau isrinkit kokia naudinga dovana vaikuciui kuri nebus numsta ir pamirsta
Jei masinyciu nenorit pirkt, tai pirkit kokia delione
ar komstruktoriu - masinyte
Pernai dovanojom Makvyno delione ir kilima su Makvynu, buvo labai patenkintas
Mano berniukui 4 metukai. siemet sumasciau pirkti toki ciuzinuka-lovyte, kadangi savo lovytes dar neturi, taip, kad manau bus pati ta dovanele

Siaip turiu dar tokia viena altiekama jei netycia sudomins parasykit
Siaip siulyciau isrinkit kokia naudinga dovana vaikuciui kuri nebus numsta ir pamirsta
Mano berniukui 4 metukai. siemet sumasciau pirkti toki ciuzinuka-lovyte, kadangi savo lovytes dar neturi, taip, kad manau bus pati ta dovanele

QUOTE(vaivora @ 2009 12 03, 20:57)
Na cia tikriausiai daugumos teveliu galvosukis

ar komstruktoriu - masinyte

o kokio aukscio nuo grindu gaunas ta lovyte? irgi ziurejau i tokia, bet kazi ar netrauks nuo grindu mieganciam