Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 08, 15:55)
1.Šokoladinis Kalėdų senelis
2.Kokia nors knygelė, kad lavintų mąstymą
Na ir dar ką nors sugalvosiu prie viso šito pridėti  wub.gif

va tokius rinkinukus ir mes ruošėm praeitais metais mažiems giminaičiams drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Patiko vaikams mirksiukas.gif Knygeles rinkom su magnetukais, kad veikėjus pasakoje galėtų sulibdyti patys thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Manau jiems turėtų patikti dideli, grazus, svelnus, pukuoti meskiukai 4u.gif arba pvz dideli dideli meskina thumbup.gif Dar aisku saldainiu visokiu skaniu ir tt
Atsakyti
QUOTE(Wilkutea @ 2009 10 08, 18:45)
smile.gif Manau jiems turėtų patikti dideli, grazus, svelnus, pukuoti meskiukai  4u.gif arba pvz dideli dideli meskina  thumbup.gif Dar aisku saldainiu visokiu skaniu ir tt

Tik nedriskit niekas mano vaikui pirkti meskino ar siaip minkstu zaislu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilkutea @ 2009 10 08, 18:45)
smile.gif Manau jiems turėtų patikti dideli, grazus, svelnus, pukuoti meskiukai  4u.gif arba pvz dideli dideli meskina  thumbup.gif Dar aisku saldainiu visokiu skaniu ir tt

Manau tų žaislų vaikai tikrai turi daug, o mamytėms ir tėveliams jau seniai pabodę lakstyt iš paskos ir tvarkyt tuos žaisliukus 4u.gif tai vistik manau, kad knygutė geriau, negu žaislas blush2.gif
Atsakyti
pernai duktereciai dovanojau kaledines kojines+ pirstines ir aisku skanumynai.o knyga labai gera dovana
Atsakyti
Galvos skausmas man. Reikes vaikams kaledoms darzelyje pirkti. Atrodo,dar toli, bet jau nervuojuos,nes niekas neauna i galva! doh.gif Ka 3meciams pirkti? O ypac mergaitems? Pati auginu berniuka.tai apie mergaiciu zaislus-jokio supratimo! g.gif
Atsakyti
Beklaidziodama interneto platybese uzmaciau sita http://pigu.lt/knygo...lt_en?id=473606 atrodo turetu tikti mano 11metei pusseserei g.gif

One down, many to go ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 08, 19:15)
Manau tų žaislų vaikai tikrai turi daug, o mamytėms ir tėveliams jau seniai pabodę lakstyt iš paskos ir tvarkyt tuos žaisliukus  4u.gif  tai vistik manau, kad knygutė geriau, negu žaislas  blush2.gif

Tai knygeles irgi gali ismetyt, man tj pvz didelis svelnus baltas meskinas daug mieliau butu negu kaskokia knyga rolleyes.gif Nu nebent vaikui patinka skaityti pasakas, arba kuonors domisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilkutea @ 2009 10 09, 19:16)
Tai knygeles irgi gali ismetyt, man tj pvz didelis svelnus baltas meskinas daug mieliau butu negu kaskokia knyga rolleyes.gif Nu nebent vaikui patinka skaityti pasakas, arba kuonors domisi  smile.gif

O kur tą meškiną dėti kai jį jau ne vieną turi? Arba namuose ir taip vietos ribotai, o dar meškiną kažkas atneša dovanų doh.gif
Ir beje, kiek pastebėjau, vaikai nelabai su tais pliušinukais žaidžia. Daugiau jie naudojami pasidėjimui, ir dulkų rinkimui.
Atsakyti
Tai tada galima koki idomesni zaisla, pvz suniuka kuris vaiksto, sedi, vartosi loja, arba papuga kur zodzius atkartoja, masina su pultu is pns, o jaigu vaikas jau paauges ir moka rasyt tai pvz idomesni tusinuka, pvz ten tas kai parasai ir galima pamatyt tik kai specialia sviesele pasvieti. mirksiukas.gif ir kitokiu idomiu dalykeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilkutea: 09 spalio 2009 - 19:31
Pastebėjau jau seniai,kad šiuolaikiniai vaikai labai jau išrankūs, nebedomina jų nei žaislai, nei žaidimai...net nežinau ko jie benori...o paklausti ko norėtų, net patys nežino... doh.gif
Atsakyti
O man knygos vaikams,tai tokia atsaini dovana pasidare rolleyes.gif tiesiog tokia neipareigojanti,nueini nuperki pagal amziu.....juk turi patikti. doh.gif biggrin.gif
Musu seimoje knygu pirkimas vaikams tai smagi atrakcija,kai jie gali patys issirinkti ko nori. 4u.gif
O dovanoms tikrai yra visokiu kitokiu idomiu smulkmeneliu.pvz...... www.pauksciupienas.lt man labai patinka ivairios smulkemeneles,zaisliukai.(cia ne reklama,nes nesu susijusi,tiesiog daznai ieinu pasiziureti visokiu grozybiu wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 spalio 2009 - 13:10