Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(zuasta @ 2006 12 10, 13:27)
Ar galit kas padet? g.gif

pabandykit i kokia didesne reklamos agentura nunest. pvz. "rodikli" ar "picoline". jie daro uzrasus ant rubu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 10 gruodžio 2006 - 13:23
mano 7 metu dukra mob. telefono uzsimane doh.gif
kaip manot ar pirkt vaikui ar ne? tetis sako NE...
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 10, 15:37)
mano 7 metu dukra mob. telefono uzsimane  doh.gif

as tai nepirkciau tokiam mazam vaikui, baisu kad negautu kur i galva, ar seip, kad nebutu trauma paskui jeigu kas atimtu doh.gif
Atsakyti
maniskis tai pasake kad nori lektuvo ir daugiau...nieko g.gif biggrin.gif
dar sakau didelio ar mazo nori,tai sako mazo blink.gif thumbup.gif zodziu kuklus mano vaikis.
tai lektuva krikstatevio paprasiau nupirkt,o mes tai galvoju dovanosim spalvota plastelina toky kvepianty su formelem.maciau cipoline 60lt kainuoja g.gif gal kas zino ar kur yra pigiau?

Papildyta:
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 10, 16:37)

manau tikrai per maza dar mob.telefonui.as nepirkciau schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
Vajei jei ne jūs būčiau pamiršus doh.gif Taigi mūsiškėm Bratz kvepalų reikia. Nors kai rašėm laišką pamiršo bigsmile.gif Viena prašė vaikiško kompiuterio cool.gif kita lėlių vežimėlio , nors apie tuos kvepalus jau seniau kalbėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 12 10, 20:51)
maniskis tai pasake kad nori lektuvo ir daugiau...nieko g.gif  biggrin.gif
dar sakau didelio ar mazo nori,tai sako mazo blink.gif  thumbup.gif zodziu kuklus mano vaikis.
tai lektuva krikstatevio paprasiau nupirkt,o mes tai galvoju dovanosim spalvota plastelina toky kvepianty su formelem.maciau cipoline 60lt kainuoja g.gif gal kas zino ar kur yra pigiau?

Papildyta:

manau tikrai per maza dar mob.telefonui.as nepirkciau schmoll.gif
4u.gif

4u.gif Tikrai 7 metų mergaitė nėra per maža turėti mobiliuką. Aš visada sakydavau, kad vaikams iki 10 metų tai tikrai mobilaus nepirksiu cool.gif . Bet aplinkybės privertė ir savo šešiametei mokinukei teko nupirkti. Ji labai protingai jį saugojo. Kur nereikėjo nesireklamavo, per pamokas neplepėjo. Tai buvo tik priemonė palaikyti ryšiui su artimaisiais. Manau, jei vaikas turi rimtą ir motyvuotą norą, tai puiku. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 10, 15:37)

Nemanau, kad per anksti. Savo vaikui nuo 6 įtaisiau telefoną blush2.gif kai nėra reikalo, jo nesinešioja.
O reikalui esant ir į mokyklą ir į būrelius pasiima. Jei būrelis baigiasi anksčiau arba vėliau, vaikas mums praneša - žinom kada atsiimti. Kartais kai blogiau jaučiasi išeidamas į mokyklą, tada irgi liepiu neštis - vaikiukas parašo žinutę per pertrauką, kad viskas gerai, ir man ramu, o kitu atveju arba mokytojai skambinčiau arba galvočiau pusę dienos kaip jis ten g.gif

Tik va klausimas, ar tokia dovana tinkama kalėdom g.gif Gal geriau kitai progai. Nes jeigu šiemet kalėdų senis atneš telefoną, ko prašys kitais metais, negi pasitenkins kukliaesne dovanėle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 09, 11:29)
o ka galima padovanoti 8 metu mergytei, su lelemis jau berods nezaidzia.. galvoju gal mokyklai kazka mandresnio  g.gif  tik va kad as nezinau ka jie ten tokio antroj klasej mandro gali nesiotis.. patarkit man neismanelei prasau  4u.gif

Mano panelytė yra 8 metų, tai su lėlėmis dar oi kaip žaidžia bigsmile.gif , turi sesę, tai jų pagrindinis žaidimas-namai. Žaislų dar abi labai nori. Mėgsta įsirengti namus, juos apstatyti baldukais, ir "vaikų" daug turi... Už tai lėlių šiais metais Kalėdų Senis neatneš.
Mažoji gaus savo išsvajotą lėlės namą (ten dar mašina lėlei yra), o didžioji-didelį minkštą šuniuką ir indukų rinkinuką. Žinau, kad dukrytės tikrai labai džiaugsis dovanomis smile.gif .
Atsakyti
Mano didzioji laabai daug ko nori ..ponio ,kur reklamuoja,o dabar jau kazkokiu sokanciu princesiu pilies blink.gif ,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase lotuliukas.gif ,o pernai gumos doh.gif .Vat kur neisrankus vaikas biggrin.gif ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek biggrin.gif .
Patarkit ka galima dovanu uzpirkt visiem klases vaikam kaledu proga -pirmokeliam .Va cia tai galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Mano "dicke" tai vezimelio naujo uzsimane su kudikiu tongue.gif tai kaip ir norai bus ispildyti biggrin.gif O mazgei tai dar vienodai tongue.gif gaus barskala ir bus smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 12 11, 16:52)
Mano didzioji laabai daug ko nori ..ponio ,kur reklamuoja,o dabar jau kazkokiu sokanciu princesiu pilies  blink.gif ,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase  lotuliukas.gif ,o pernai gumos  doh.gif .Vat kur neisrankus vaikas biggrin.gif ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek  biggrin.gif .
Patarkit ka galima dovanu uzpirkt visiem klases vaikam kaledu proga -pirmokeliam .Va cia tai galvos skausmas  doh.gif

cia priklauso uz kokia sume perkat. Mama kai pirkdavo brolio klasei dovanu dazniausia pirkdavo saldainiu rinkinius ir dar koki grazu piestuka ar kanors mokyklai pridedavo...
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2006 12 10, 01:25)
Uz kokia kaina radai?
As pirkciau  mirksiukas.gif  Pora metu vaikui-labai daug.Tegu ji tik pusmeti tuo kompu normaliai pazaidzia ir tai bus gerai...dizainas fainas.... As lietuviska nupirkau saviskei..... vafline vadinam mes ji... hihihi.gif Dabar dairaus kitokio....

80 euru kainuoja.Zinok siandien uzsakiau jai kompiuteri.Bet kita.Parduotuveje buvo vienas belikes,bet ekrane toks maziukas bruksnelis buvo,ir teko uzsakyti ji is firmos.
Mane pardaveja ikalbejo kita kompiuteri nupirkti 20 euru daugiau kainuoja,bet zymiai daugiau programu, ir pats kompiuteris vadinasi Intelligence Science.Skamba labai viliojanciai.
Atsakyti