QUOTE(zuasta @ 2006 12 10, 13:27)
pabandykit i kokia didesne reklamos agentura nunest. pvz. "rodikli" ar "picoline". jie daro uzrasus ant rubu

zodziu kuklus mano vaikis.
 zodziu kuklus mano vaikis. gal kas zino ar kur yra pigiau?
 gal kas zino ar kur yra pigiau? 

zodziu kuklus mano vaikis.
 zodziu kuklus mano vaikis. gal kas zino ar kur yra pigiau?
 gal kas zino ar kur yra pigiau? 

Tikrai 7 metų mergaitė nėra per maža turėti mobiliuką. Aš visada sakydavau, kad vaikams iki 10 metų tai tikrai mobilaus nepirksiu
 Tikrai 7 metų mergaitė nėra per maža turėti mobiliuką. Aš visada sakydavau, kad vaikams iki 10 metų tai tikrai mobilaus nepirksiu  . Bet aplinkybės privertė ir savo šešiametei mokinukei teko nupirkti. Ji labai protingai jį saugojo. Kur nereikėjo nesireklamavo, per pamokas neplepėjo. Tai buvo tik priemonė palaikyti ryšiui su artimaisiais. Manau, jei vaikas turi rimtą ir motyvuotą norą, tai puiku.
 . Bet aplinkybės privertė ir savo šešiametei mokinukei teko nupirkti. Ji labai protingai jį saugojo. Kur nereikėjo nesireklamavo, per pamokas neplepėjo. Tai buvo tik priemonė palaikyti ryšiui su artimaisiais. Manau, jei vaikas turi rimtą ir motyvuotą norą, tai puiku.  

kai nėra reikalo, jo nesinešioja.
 kai nėra reikalo, jo nesinešioja.  
  Gal geriau kitai progai. Nes jeigu šiemet kalėdų senis atneš telefoną, ko prašys kitais metais, negi pasitenkins kukliaesne dovanėle
 Gal geriau kitai progai. Nes jeigu šiemet kalėdų senis atneš telefoną, ko prašys kitais metais, negi pasitenkins kukliaesne dovanėle  

tik va kad as nezinau ka jie ten tokio antroj klasej mandro gali nesiotis.. patarkit man neismanelei prasau
  tik va kad as nezinau ka jie ten tokio antroj klasej mandro gali nesiotis.. patarkit man neismanelei prasau  
 , turi sesę, tai jų pagrindinis žaidimas-namai. Žaislų dar abi labai nori. Mėgsta įsirengti namus, juos apstatyti baldukais, ir  "vaikų" daug turi... Už tai lėlių šiais metais Kalėdų Senis neatneš.
 , turi sesę, tai jų pagrindinis žaidimas-namai. Žaislų dar abi labai nori. Mėgsta įsirengti namus, juos apstatyti baldukais, ir  "vaikų" daug turi... Už tai lėlių šiais metais Kalėdų Senis neatneš. .
 .

,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase
 ,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase   ,o pernai gumos
 ,o pernai gumos   .Vat kur neisrankus vaikas
 .Vat kur neisrankus vaikas  ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek
 ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek   .
 . 

,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase
 ,a vot mazoji siemet daug ledu uzsiprase   ,o pernai gumos
 ,o pernai gumos   .Vat kur neisrankus vaikas
 .Vat kur neisrankus vaikas  ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek
 ..savo ledus suvalgys ,o zais su seses zaislais vistiek   .
 .
 Pora metu vaikui-labai daug.Tegu ji tik pusmeti tuo kompu normaliai pazaidzia ir tai bus gerai...dizainas fainas.... As lietuviska nupirkau saviskei..... vafline vadinam mes ji...
  Pora metu vaikui-labai daug.Tegu ji tik pusmeti tuo kompu normaliai pazaidzia ir tai bus gerai...dizainas fainas.... As lietuviska nupirkau saviskei..... vafline vadinam mes ji...  Dabar dairaus kitokio....
 Dabar dairaus kitokio....