Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(amber78 @ 2006 12 15, 02:42)
As irgi virykle nupirkau mazajai su tikru vandeniu  biggrin.gif pazesim kiek ilgam  lotuliukas.gif va tokia va  smile.gif
  https://www.argos.co...chTerms=3520635

a ten su tom viryklem tai nejuokas zinokites doh.gif karta buvau pas drauge, tai jos dukra savo lovos antram aukste vire makaronus blink.gif nu seip grazu buvo ziuret i vaika, kol nesusiruose anas manes pavaisinti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 9m mergina uzsiprase auskaru,dazu,tusinuko kazkokio mandro ir dar liks pinigu,nes kiekvienam vaikui paskyrem atitinkama suma,jie jau apskaiciave "pajamas ir islaidas" biggrin.gif o sunus 7m uzsiprase tv zaidimo ir masinu,bet atkalbejau,sakau geriau koki vertingesni daikta,tai didcke primete broliui ir issirinko viena,bet gera zaidima,kuriuo abu gales zaist,tik jau gincai prasidejo kas pirmas ir po kiek minuciu megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(amber78 @ 2006 12 15, 02:55)
Mano 9m mergina uzsiprase auskaru,dazu,tusinuko kazkokio mandro ir dar liks pinigu,nes kiekvienam vaikui paskyrem atitinkama suma,jie jau apskaiciave "pajamas ir islaidas"  biggrin.gif o sunus 7m uzsiprase tv zaidimo ir masinu,bet atkalbejau,sakau geriau koki vertingesni daikta,tai didcke primete broliui ir issirinko viena,bet gera zaidima,kuriuo abu gales zaist,tik jau gincai prasidejo kas pirmas ir po kiek minuciu  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

kas per mandras tusinukas? g.gif mane dominas viskas mandra kas susija su mokykla, noriu gi anytai itikti rolleyes.gif biggrin.gif bet ir vaiko laimingas akis kartu uzmatyt..
Atsakyti
QUOTE(amber78 @ 2006 12 15, 03:42)
As irgi virykle nupirkau mazajai su tikru vandeniu  biggrin.gif pazesim kiek ilgam  lotuliukas.gif va tokia va  smile.gif
  https://www.argos.co...chTerms=3520635

Mano mažylei pernai kalėdų senelis tokią pačią lygiai lygiai viryklę atnešė biggrin.gif Jai tada buvo 1 m. ir 10 mėn. Aš tik vandenį nusukau (t.y.tą šlangelę, kuria vanduo cirkuliuoja), nes manau, kad per maža. Ta virykle iki šios dienos kasdien pažaidžia. biggrin.gif Tai viena iš geriasių dovanų, kurias vaikas vertina ( dar labai chou chou lėlė)

Beje, neseniai išgirdau iš jos pageidavimą: iš Kalėdų senelio prie visų kitų dovanų (barbių, princo, saldainių ir pan.) dar labai nori daug lakų ir blakstienų tušo doh.gif košmaras, panelei dar 3 m. nėra g.gif Pasakaiu, kad senelis senas ir apie tokius dalykus nenusimano smile.gif Šiam kartui paaiškinimas tiko.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 15, 02:58)
kas per mandras tusinukas?  g.gif  mane dominas viskas mandra kas susija su mokykla, noriu gi anytai itikti  rolleyes.gif  biggrin.gif  bet ir vaiko laimingas akis kartu uzmatyt..

žinai, mačiau tokį tušinuką su ausinėm ir radijuku, ir nebrangiai (apie 10 lt.), gal mokslams ir nepadeda tokie dalykai biggrin.gif , bet "krūtai" atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 15, 03:58)
kas per mandras tusinukas?  g.gif  mane dominas viskas mandra kas susija su mokykla, noriu gi anytai itikti  rolleyes.gif  biggrin.gif  bet ir vaiko laimingas akis kartu uzmatyt..

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 15, 14:48)
žinai, mačiau tokį tušinuką su ausinėm ir radijuku, ir nebrangiai (apie 10 lt.), gal mokslams ir nepadeda tokie dalykai  biggrin.gif , bet "krūtai" atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif

Va toks tas stebuklingas tusinukas biggrin.gif
https://www.argos.co.....erms=352/3474
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 15, 13:48)
žinai, mačiau tokį tušinuką su ausinėm ir radijuku, ir nebrangiai (apie 10 lt.), gal mokslams ir nepadeda tokie dalykai  biggrin.gif , bet "krūtai" atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif

O kur matei toki tusinuka??? Man labai reiktu... 4u.gif
Atsakyti
o mano kai dar mažas tai kalėdų senelio paprašė mažyčių mašinyčių ir mažyčių mašinyčių garažo blush2.gif tai jau turiu nupirkus
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 12 15, 17:43)
O kur matei toki tusinuka??? Man labai reiktu...  4u.gif

nugi nepamenu doh.gif , dar pagalvojau, kokioj durnoj vietoj lotuliukas.gif - gal kokiam Avon kataloge g.gif unsure.gif .. Nors turėtų būti ir visokiuose turgeliuose, nes kažkada mini radijukę pirkau, dydžio kaip raktų pakabukas, tai ir dabar manau, kad bus tušinukų, ale kažkodėl misliju, kad Avon kataloge ir mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 16, 17:12)
nugi nepamenu  doh.gif , dar pagalvojau, kokioj durnoj vietoj  lotuliukas.gif  - gal kokiam Avon kataloge  g.gif  unsure.gif .. Nors turėtų būti ir visokiuose turgeliuose, nes kažkada mini radijukę pirkau, dydžio kaip raktų pakabukas, tai ir dabar manau, kad bus tušinukų, ale kažkodėl misliju, kad Avon kataloge ir mačiau  biggrin.gif

Aciu 4u.gif bandysiu ieskot ax.gif jei netycia kur mieste uzmatysi, pranesk ax.gif
Atsakyti
mes pagaliau nupirkom poros metu krikstasuniui dovana.. tapkutes tokias pliusines, anciukas tipo bus bigsmile.gif kre kre kre.. biggrin.gif dar reiks masinyte kazkokia dadet
Atsakyti
Turbut jau mazdaug visi Seniai Salciai yra apsiprekine sioms Kaledoms, bent jau nusiziureje ka nors rolleyes.gif juk tik savaitele liko, bet ziuriu paskutinem dienom sita tema labai vartoma, ziurima paliko, turbut dar daug Seneliu Salciu mastanciu neapsisprendzianciu like yra bigsmile.gif biggrin.gif ech... kiek nedaug laiko liko ax.gif taigi pasidalinkim visos savo patirtim biggrin.gif ka nupirkot ka dovanosit siemet maziesiems 4u.gif galbut kai kuriems Seneliams Salciams beskaitant i galva saus geru ideju bigsmile.gif
Atsakyti