Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 11:54)
mamytes,kuom jus plaunat vaikus,muiliuku ar zele spec? ar padeda kur reklamuoja del ramaus miego blink.gif

As muiliuka naudoju tik 1-2 kartus per savaite,o kasdien tik vandenelyje ismaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:54)
mamytes,kuom jus plaunat vaikus,muiliuku ar zele spec? ar padeda kur reklamuoja del ramaus miego blink.gif

prausiu nuo A iki Z Jonson's baby " bedtime bath" bigsmile.gif
l.geras net ir pati maudausi užsipirkus gal pusmečiui į priekį sankaupų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai į vonią įpilu lašelį putų su levandom "baby bath" o prausiu su vaikišku muilu
Atsakyti
niu atia mamukai,varau baliavot tongue.gif biggrin.gif
babos gimce sian biggrin.gif
atnesiu torto servetelej jums biggrin.gif
Atsakyti
maniskis dzonsons baby produkcijai alergiskas doh.gif tai as prausiu ji su vaikisku muiliuku 2 kartus per savaite ir dar kartais kisu i vonele su balmandolio aliejuku biggrin.gif
Atsakyti
Uzmigo mano Motiejukas kose bevalgydamas, dar ziojasi, o akytes jau uzmerktos. Grazu buvo ziuret wub.gif

As maudau savo mazyli su muiliuku Tindi rindi ar kazkaip panasiai, bet su juo plaunu tik raukslytes, o kuneli tik su vandeniu.
Atsakyti
mes tai noretume i baseina paplaukiot,sako geras grudinimas.bet ar tai ziema g.gif ar jau pavasari pradet g.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 12 05, 13:45)
nu pyyyyp nesikeikus cool.gif
Papildyta:
mama Hu -laikas pakukuot tau tongue.gif  biggrin.gif

tai va kad čia jau ar keiktis ar nesikeikt... nebepadės.. žiūriu kuo toliau tuo durnesnius įstatymus ir taisykles priiminėja.. atiminėja ką netingi....

drugelis001 - jo nepigios... 300 už nutempimą + 20 už parą... verysad.gif

aistew - dėkui... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 15:23)
mes tai noretume i baseina paplaukiot,sako geras grudinimas.bet ar tai ziema g.gif ar jau pavasari pradet g.gif

kaip faina, aš ir noriu wub.gif
pas mus baseinas tik Birštone arba į Alytų reikia važiuoti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Paulita @ 2008 12 05, 15:27)
tai va kad čia jau ar keiktis ar nesikeikt... nebepadės.. žiūriu kuo toliau tuo durnesnius įstatymus ir taisykles priiminėja.. atiminėja ką netingi....

drugelis001 - jo nepigios... 300 už nutempimą + 20 už parą...  verysad.gif

aistew - dėkui... smile.gif

Užjaučiu Paulita, mano vyro brolis t.p. policininkas, bet pats keikia tokias taisykles schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mamicka, prie tavo vaikas zurnalo yra priedukas apie miega, va ten paskaiciau, kad vaikas aktyvaus miego fazeje gali kartoti nesenai ismokta veiksma, t.y. apsiversti ant pilvo, atsistoti, tai yra normalau, gali kartotis apie 8 kartus per nakti. Parasyta, kad reik vaika paglostyti nuraminti, duoti atsigerti
Atsakyti
niu va..sukirtom plova.norejau papa pakeist numoviau nauja uzdet o ji rekia,isivaizduojat vaikas pats priesinasi,tai vat guli nuogu uzpak,krykstaujauser posted image
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 14:28)
kaip faina, aš ir noriu  wub.gif
pas mus baseinas tik Birštone arba į Alytų reikia važiuoti  doh.gif

pas mus tai gimdymo namuose yra kur gimdžiau... bet va vis neprisiruošiam nukeliaut... ax.gif nuo kitos savaitėlės į masažus reikės į masažus eit, susižinojau kad musų klinikoj labai gera masažistė ir vaikučius masažuoja... smile.gif
Atsakyti