o ten neparasyta kada liausis
nes as tai nuprotet baigiuuuuuuuuuuuuuu
maniskis siandien mane is proto isves
istisai visa diena zyzia, o jei nezyzia tai verkia
dabar imetus i vezima linguoju gal uzmigs nors pusvalandziui
.
Papildyta:
buna tokiu kartu kai ir maniskis priesinasi kai dedu pampersa, kelia savo sikniuka ir neleidzia uzdeti pamperio
Papildyta:
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:30)
niu va..sukirtom plova.norejau papa pakeist numoviau nauja uzdet o ji rekia,isivaizduojat vaikas pats priesinasi,tai vat guli nuogu uzpak,krykstauja

buna tokiu kartu kai ir maniskis priesinasi kai dedu pampersa, kelia savo sikniuka ir neleidzia uzdeti pamperio
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 14:30)
kaip faina, aš ir noriu
pas mus baseinas tik Birštone arba į Alytų reikia važiuoti
Papildyta:
Užjaučiu Paulita, mano vyro brolis t.p. policininkas, bet pats keikia tokias taisykles

pas mus baseinas tik Birštone arba į Alytų reikia važiuoti
Papildyta:
Užjaučiu Paulita, mano vyro brolis t.p. policininkas, bet pats keikia tokias taisykles
visi čia jas keikia...
kaip noreciau kur nors i kaimiska sodyba ant peciaus silto pamiegot,pirtelej pasikaitint,ryte pienuko tikro atsigert
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 15:33)
dar nebaigiau skaityti, bet kol kas nerandu kad butu parasyta
zinok paulita mano pusbrolis keliu pol ..pasiklausiu..
o gal kazkuom ir padet
PAGALIAU IR AS JUS PAVIJAU
NU SAUNOLES MAMUTES NE SNAUDZIAT.As tai kol apsitvarkiau maziukas irgi nesenei uzmigo isveziau i balkona megot nes i lauka jau siandin neiseisim
As tai maudau su vaikisku muilu,namosi nesiojam sliaustinokus nes man kaskaip atrodo kad petkelnes spaudzia vaikuti pedkelnes dedames tik kai kr nors vaziojam
o i baseina irgi norejom bet pagalvojom kad zema galim sirgti nuo tokio malonumo
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:40)
be galo dėkinga būčiau jei paklaustum...
iberiu ryziu paverdu , morkytes ,paverdu tada vistienos gabaliuka. ipilu alivogiu al.ant silpnos ugnies,kol ryziai suminkst po to viska sumalu su smulkint ..tfu tfu geras daiktas braun 4 metai dar nepaviede.antram vaikui tarnauja,na ir seimai irgi
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 16:37)
kaip noreciau kur nors i kaimiska sodyba ant peciaus silto pamiegot,pirtelej pasikaitint,ryte pienuko tikro atsigert

nu pirtele galiu pasiulyt, bet peciaus ir pienuko nier
siaip mano vyras tai tikras pirtininkas pasidare, kiekviena sekmadieni eina, na ir as kas antra prisijungiu
tai medu su druska sumaisau ir visa issitepu
arba nuo kavos tirrcius isdziovinam idedam vaniles cinamono,