Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

o ten neparasyta kada liausis blink.gif blink.gif blink.gif nes as tai nuprotet baigiuuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
maniskis siandien mane is proto isves doh.gif istisai visa diena zyzia, o jei nezyzia tai verkia doh.gif dabar imetus i vezima linguoju gal uzmigs nors pusvalandziui doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:30)
niu va..sukirtom plova.norejau papa pakeist numoviau nauja uzdet o ji rekia,isivaizduojat vaikas pats priesinasi,tai vat guli nuogu uzpak,krykstaujauser posted image

buna tokiu kartu kai ir maniskis priesinasi kai dedu pampersa, kelia savo sikniuka ir neleidzia uzdeti pamperio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 14:30)
kaip faina, aš ir noriu  wub.gif
pas mus baseinas tik Birštone arba į Alytų reikia važiuoti  doh.gif

Papildyta:
Užjaučiu Paulita, mano vyro brolis t.p. policininkas, bet pats keikia tokias taisykles  schmoll.gif  schmoll.gif

visi čia jas keikia... unsure.gif durniausia tai kad yra kas padetu, bet jau nebegali... bet kaip nors.. nešim pažymas kad neatimtų... nes vyras bedarbis oficialiai, aš mažametį vaiką auginu, studentė, gyvenam pas močiutę, pinigai tik mano motinystės atostogų matosi.. gal atsižvelgs... o žiūrėkit gal kas žinot jei mašiniukas mano mergautine pavarde registruotas ir pirktas prieš vestuves gal į šitą atsižvelgia... kurios čia vyras policininkas?.... gal žinos?.... smile.gif
Atsakyti
kaip noreciau kur nors i kaimiska sodyba ant peciaus silto pamiegot,pirtelej pasikaitint,ryte pienuko tikro atsigert biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:30)
niu va..sukirtom plova.norejau papa pakeist numoviau nauja uzdet o ji rekia,isivaizduojat vaikas pats priesinasi,tai vat guli nuogu uzpak,krykstaujauser posted image

o kaip vaikišką plovą verdi?... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 15:33)
o ten neparasyta kada liausis blink.gif  blink.gif  blink.gif nes as tai nuprotet baigiuuuuuuuuuuuuuu

dar nebaigiau skaityti, bet kol kas nerandu kad butu parasyta verysad.gif
Atsakyti
zinok paulita mano pusbrolis keliu pol ..pasiklausiu.. ax.gif o gal kazkuom ir padet g.gif g.gif
Atsakyti
PAGALIAU IR AS JUS PAVIJAU tongue.gif NU SAUNOLES MAMUTES NE SNAUDZIAT.As tai kol apsitvarkiau maziukas irgi nesenei uzmigo isveziau i balkona megot nes i lauka jau siandin neiseisim ax.gif verysad.gif As tai maudau su vaikisku muilu,namosi nesiojam sliaustinokus nes man kaskaip atrodo kad petkelnes spaudzia vaikuti pedkelnes dedames tik kai kr nors vaziojam g.gif o i baseina irgi norejom bet pagalvojom kad zema galim sirgti nuo tokio malonumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:40)
zinok paulita mano pusbrolis keliu pol ..pasiklausiu.. ax.gif o gal kazkuom ir padet g.gif  g.gif

be galo dėkinga būčiau jei paklaustum... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 15:37)
kaip noreciau kur nors i kaimiska sodyba ant peciaus silto pamiegot,pirtelej pasikaitint,ryte pienuko tikro atsigert biggrin.gif  biggrin.gif

Baik erzint mamička user posted image, nes ir aš noriu visur visko ir visaip user posted image
Atsakyti
iberiu ryziu paverdu , morkytes ,paverdu tada vistienos gabaliuka. ipilu alivogiu al.ant silpnos ugnies,kol ryziai suminkst po to viska sumalu su smulkint ..tfu tfu geras daiktas braun 4 metai dar nepaviede.antram vaikui tarnauja,na ir seimai irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 16:37)
kaip noreciau kur nors i kaimiska sodyba ant peciaus silto pamiegot,pirtelej pasikaitint,ryte pienuko tikro atsigert biggrin.gif  biggrin.gif

nu pirtele galiu pasiulyt, bet peciaus ir pienuko nier lotuliukas.gif
siaip mano vyras tai tikras pirtininkas pasidare, kiekviena sekmadieni eina, na ir as kas antra prisijungiu

tai medu su druska sumaisau ir visa issitepu
arba nuo kavos tirrcius isdziovinam idedam vaniles cinamono, thumbup.gif pylingas biggrin.gif
Atsakyti