Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:01)
norfoj sausainiams30proc
kiausiniam 25proc
advento kalendoriam
sese minejo parkeriam,sasiuviniam,bloknotam 30 proc, bet neradau kad but parasyta

Agam, mama sake, kad kiausiniams akcija, reikes nuvaziuoti nusipirkti, nes kas jau kas, bet kiausiniai pas mus neuzsistovi...mes kartais is kaisiadoriu paukstyno gaunam papigiaja:deze apie 70lt o toj dezej, tai gal 300 kiausiniu g.gif
Hugga, tas suniukas vertas pinigeliu thumbup.gif tikrai laaabai fainas, as internete buvau radusi uz 109lt, bet atvezimas 10lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 06 gruodžio 2008 - 11:11
Sveikos mamytes 4u.gif ar priimsit mus augti kartu blush2.gif mums jau 5 menesiukas eina rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus tu pinigu irgi neprudai, tetis is chalturos dar negavo g.gif .Man vyras sako kad as i bobute pavirtau tik ir ieskau kur ko pigiau nupirkti biggrin.gif aisku vaikui tai jau netaupom bet sau jei yra pigiau tai visada perku.
Ale pastebejau kad ne mano vienos vyras cia chalturscikas biggrin.gif geras dalykas tos chalturos lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:07)
tai kad nepanasu lotuliukas.gif jus brangu suni turit,o man gaila pinigu, nors noriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
velivija o savaitgaly intikas nuo ryto yr g.gif

lotuliukas.gif hugga musu pirkinius seka blink.gif lotuliukas.gif mes suni pirkom uz dovanu ceki tongue.gif lotuliukas.gif o vat kaledom tai dar nieko niekam nepirkom ir nezinau ar pirksim,nes nuo svenciu vyra atleidzia is darbo...arba perkels gal i alytu dirbt ax.gif noreciau blush2.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad kol susiruošiu eit apsipirkinėt visos akcijos pasibaigs biggrin.gif Niu bet mačiau kad senukuose iki 16 d 30% nuolaida indams tai reiks užsipirkt (aišku jei liks ax.gif )
Atsakyti
renate,tai zinoma 4u.gif
megyte,o kam dabar lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 12 06, 11:11)
Sveikos mamytes  4u.gif  ar priimsit mus augti kartu  blush2.gif  mums jau 5 menesiukas eina  rolleyes.gif

sveika prisijungusi 4u.gif zinoma kad priimsim biggrin.gif Tavo dukryte mano bendravarde lotuliukas.gif liux varduka isrinkote mergytei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:05)
o mes masiniuka taisom,tai atliekamu lt baba schmoll.gif tai ir akcijos nedomina rolleyes.gif
Papildyta:
mano diedas biggrin.gif tai isvare padirbt biskiuka,paskui i garaza...taip ir leidziam dienas be tetes schmoll.gif kazkaip nera jam tokio poreikio pabut su seima g.gif

gal kai masina sutvarkys, pabus su seima g.gif
o tu pinigu yr ar ner vistiek reik dovanas nupirkt, maisto produktus,tai ir pradedu pries menesi, kas negenda pirkt, kad staiga kai viska pirksiu infarktas neistiktu doh.gif , nes ir dabar kai miestan vaziuojam mazdaug karta per savaite,vos viskas i masiniuka telpa, bagazaspilnas, ir dar priekine sedyne pilna. ale ir kainuoja maistas siais laikais.......ir brangs dar
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 12:11)
Ale pastebejau kad ne mano vienos vyras cia chalturscikas biggrin.gif geras dalykas tos chalturos lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo tikrai geras thumbup.gif Bet kartais kai MB nematai kiauras dienas truputi užknisa ax.gif
Naujai mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 12:11)
pas mus tu pinigu irgi neprudai, tetis is chalturos dar negavo g.gif .Man vyras sako kad as i bobute pavirtau tik ir ieskau kur ko pigiau nupirkti biggrin.gif aisku vaikui tai jau netaupom bet sau jei yra pigiau tai visada perku.
Ale pastebejau kad ne mano vienos vyras cia chalturscikas biggrin.gif geras dalykas tos chalturos lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Musu tetis irgi kartais pachalturina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras geras dalykiukas 4u.gif pinigeliu tada daug atsiranda lotuliukas.gif
tai turbut visos mes taip, ieskom kur kokia akcija, juk jom ir reikia naudotis ax.gif o lelytei, tai mano vyras ir as pinigu negailim...pvz as noriu nauju kelniu, vyras rekia-nera pinigu, pasakau, kd dukrytei reikia to ar to-niekada nei puses zodzio nepasake 4u.gif
Renate, sveika prisijungusi su savo mazuteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 12:14)
sveika prisijungusi 4u.gif zinoma kad priimsim biggrin.gif Tavo dukryte mano bendravarde lotuliukas.gif liux varduka isrinkote mergytei thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o sis vardas dar is mano vaikystes sapaliojau kad turesiu dvinukus ir vienas bus erika kitas erika lotuliukas.gif gavosi tik erika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 11:12)
renate,tai zinoma 4u.gif
megyte,o kam dabar lengva lotuliukas.gif

vat butent kad nelengva dabar per tas bjaurias krizes doh.gif as net pampersus vaikui pacius pigiausius pradejau pirkti lotuliukas.gif tai visa laime kad mano vaikas nealergiskas tfu tfu tfu lotuliukas.gif
Atsakyti