Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(renate @ 2008 12 06, 12:11)
Sveikos mamytes  4u.gif  ar priimsit mus augti kartu  blush2.gif  mums jau 5 menesiukas eina  rolleyes.gif

zinoma prasom i plepiu svetaine 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz silta priemima 4u.gif maniskis ir pachalturina kartais cool.gif manau kad daugumos taip elgiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 06 gruodžio 2008 - 11:19
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:15)
gal kai masina sutvarkys, pabus su seima g.gif
o tu pinigu yr ar ner vistiek reik dovanas nupirkt, maisto produktus,tai ir pradedu pries menesi, kas negenda pirkt, kad staiga kai viska pirksiu infarktas neistiktu doh.gif , nes ir dabar kai miestan vaziuojam mazdaug karta per savaite,vos viskas i masiniuka telpa, bagazaspilnas, ir dar priekine sedyne pilna. ale ir kainuoja maistas siais laikais.......ir brangs dar

kad viena dalyka sutaiso,kitas sugenda doh.gif man tai neina daug nusipirkt,nes nuejus i parde vyras begtute vos ne perbega,surenka ko reik ir bega prie kasos,as net nespeju pajust,kad pardej buvau blink.gif o vienai man liudna eit i parduotuve schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:11)
lotuliukas.gif hugga musu pirkinius seka blink.gif  lotuliukas.gif mes suni pirkom uz dovanu ceki tongue.gif  lotuliukas.gif o vat kaledom tai dar nieko niekam nepirkom ir nezinau ar pirksim,nes nuo svenciu vyra atleidzia is darbo...arba perkels gal i alytu dirbt ax.gif noreciau blush2.gif

lotuliukas.gif neseku tik atminty nebloga turiu, kavos dinamitines isgeriau biski smegenys prasivale. lotuliukas.gif
ir zuika parpia, tikiuosi puikios nuotaikos atsibus g.gif
Atsakyti
o beto jei daugiau uzsiperkam,tai yra kas "padeda" suvalgyt ir gaunas,kad nieko nenusipirkom doh.gif
Atsakyti
O aš mėgstu apsipirkinėti viena ax.gif Nieks nezyzia kad greičiau arba nesako kam to reik smile.gif
Atsakyti
ziuriu apie nuolaidas ir akcijas snekat, mes su vyru ir daznai tokiu ieskom tiksliau gal as daugiau o maniskis poto suka pirsta prie smilkinio kai visko prisikraunu akcijiniu sako visvien nesutaupysi doh.gif bet nepriestarauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:15)
gal kai masina sutvarkys, pabus su seima g.gif
o tu pinigu yr ar ner vistiek reik dovanas nupirkt, maisto produktus,tai ir pradedu pries menesi, kas negenda pirkt, kad staiga kai viska pirksiu infarktas neistiktu doh.gif , nes ir dabar kai miestan vaziuojam mazdaug karta per savaite,vos viskas i masiniuka telpa, bagazaspilnas, ir dar priekine sedyne pilna. ale ir kainuoja maistas siais laikais.......ir brangs dar

Tu cia labai protingai viska darai g.gif nes as kai apsiperku pries sventes, rimtai kojos sulinksta doh.gif reikes gal kokia diena nusipirkti sio bei to, nors pas mus niekada nebuna daug zmoniu per kaledas, tik mes blush2.gif nors dbr, kai seima padidejo, tai nzn kaip cia bus biggrin.gif gal sveciu nepriguzes...negrazu taip sakyti, bet per tokias sventes man patinka ramybe ax.gif jau geriau as i siltapleda susisukusi su seima pliurpsiu, nei su giminem tauskesiu...
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 12 06, 11:17)
o sis vardas dar is mano vaikystes sapaliojau kad turesiu dvinukus ir vienas bus erika kitas erika  lotuliukas.gif  gavosi tik erika wub.gif

o pas jus gal visu vardai is e raides, nes ziuriu ir maziukas is e biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:21)
lotuliukas.gif neseku tik atminty nebloga turiu, kavos dinamitines isgeriau biski smegenys prasivale. lotuliukas.gif
ir zuika parpia, tikiuosi puikios nuotaikos atsibus g.gif

o mano atmintis po gimdymo tragiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:19)
kad viena dalyka sutaiso,kitas sugenda doh.gif man tai neina daug nusipirkt,nes nuejus i parde vyras begtute vos ne perbega,surenka ko reik ir bega prie kasos,as net nespeju pajust,kad pardej buvau blink.gif o vienai man liudna eit i parduotuve schmoll.gif

o vyras su manim eina i parde kartu, bet jis i alkoholio skyriu ar prielempuciu,o as vezima su kaupu prikraunu, tai jam belieka viska i masina temti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 12:22)
o pas jus gal visu vardai is e raides, nes ziuriu ir maziukas  is e biggrin.gif

pas vyra tevai abu is Z jo broliai ir sesuo is R mes abu ir is R tai kazkaip nenutraukem tos tradicijos ir pas mus vaikai is E gavos wub.gif
Atsakyti