Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

kazkada maciau kazkuri rase,kad hemoglobinas zemas... g.gif hugga,gal atsimeni kas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:22)
o mano atmintis po gimdymo tragiska doh.gif

mano irgi doh.gif bet dabar lyg ir atsistato po biski bet dar vistiek ne tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 11:22)
o mano atmintis po gimdymo tragiska doh.gif

vadinasi ne man vienai cia su ta atmintimi prastai doh.gif siaubas jau net baisu darosi, nieko neprisimenu doh.gif netgi pamirstu kelinta valanda vaikui valgyti daviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2008 12 06, 12:21)
O aš mėgstu apsipirkinėti viena ax.gif Nieks nezyzia kad greičiau arba nesako kam to reik smile.gif

As irgi megstu viena blush2.gif tada po truputi, viska apziuriu apgalvoju...na zinoma tik ne pries kaledas, nes tada stengiuosi kuo greiciau dingti is parduotuves doh.gif
Atsakyti
Labas rytas... smile.gif
Markutį su mėniasiadieniu sveikinam... 4u.gif
naujai mamytei 4u.gif
liuksiškai šiandien išsimiegojom... smile.gif jau baigė blūdyt po skiepų ir visą naktį išmiegojo kaip ir visada.. smile.gif
pagaliau vyrelis išsivilko.. taip vakar supykau, kad šiandien net iš lovos nesikėliau, kol neišėjo.....

Ausrioke o kodėl vyrą į alytų išsiust nori?... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 11:24)
kazkada maciau kazkuri rase,kad hemoglobinas zemas... g.gif hugga,gal atsimeni kas? lotuliukas.gif

as rasiau kad mano kleckui zemas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 06, 12:25)
vadinasi ne man vienai cia su ta atmintimi prastai doh.gif siaubas jau net baisu darosi, nieko neprisimenu doh.gif netgi pamirstu kelinta valanda vaikui valgyti daviau doh.gif

man tas pats.o va po gimdymo tai isvis buvo blink.gif pries gimdyma pora dienu vyras stipriai taise masina.po gimdymo praejus keliom dienom,sesuo kazka manes klausia ta tema apie masina,o as sakau ka cia nusisneki,netaise jis masinos blink.gif tai sesuo pagalvojo,kad man jau biski kuku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 12:24)

mamicka tikrai jos Anetutes zemas
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 12:27)
Labas rytas...  smile.gif
Markutį su mėniasiadieniu sveikinam...  4u.gif
naujai mamytei  4u.gif
liuksiškai šiandien išsimiegojom... smile.gif jau baigė blūdyt po skiepų ir visą naktį išmiegojo kaip ir visada.. smile.gif
pagaliau vyrelis išsivilko.. taip vakar supykau, kad šiandien net iš lovos nesikėliau, kol neišėjo.....

Tai ko dbr pykstates? g.gif a?
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 12:27)
Labas rytas...  smile.gif
Markutį su mėniasiadieniu sveikinam...  4u.gif
naujai mamytei  4u.gif

nori Ausrioke anyta atsikratyti lotuliukas.gif
Atsakyti
megyte,o koks yra norma?mum liepe issitirt del mazakraujystes.
paulita,tai ka vyras padare? biggrin.gif tai ne ji viena,mes kartu su juo kraustytumemes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 12 06, 12:30)
nori Ausrioke anyta atsikratyti lotuliukas.gif

jus visiskai teisi drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
mamos patarkit is ko puokste padaryti mokykloj dukrai liepe su seima puokste sukurti tai kazkaip galva neisnesa is ko doh.gif
Atsakyti