Paulita zinok nieko gero kad tik butu isgeres tai bauda apie 1000,o kai dar teises buvo atimtos tai nuo 2000 ir daugiau,teismas paskirs bauda,o jus galit paduot apeliacija kad bauda sumazintu,ir paskyrtu moket dalimis.o dar lyg yra kad jej vezesi vaika mazameti tai rizikavo jo gyvybe,nes isgeres.bet jej nedaug tai gal nekreips demesio
as savo deimantei sakau susitvarkyk savo kambari , jei viskas bus tvarkinga ryt puosim eglute. tai kol su jumis rasinejasu ji ne tik savo sutverke bet ir saliona dar aptvarke, taip dar nera buve , tai man liko dulkes nulyt ir grindis isplaut, Papildyta:
nagi laimir fotkink auskariukus ir parodyk dievinu auskarus galeciau ju kruva tureti .jei kada nors pamirstu isiverti auskarus tai jauciuosi kaip pusiau apsirengusi
Teisybe sakai kad mazeikiuose geri zmones mano vyrelis mazeikietis liux vyriokas
As yrgi gersiu kava siaubingai skauda galva net nezinau nuo ko senei taip neskaudejo Man labai skaudiedavo galva pirmus nestumo menesiu rytia negalejau atsikelt ,bet pavaiksciojau i masazus tai labai padejo KAM SALDAINI PRIE KAVOS PAS MANIA SKANUS LABAI GRAUGE IS PITEPO ATVEZE Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:21)
nagi laimir fotkink auskariukus ir parodyk dievinu auskarus galeciau ju kruva tureti .jei kada nors pamirstu isiverti auskarus tai jauciuosi kaip pusiau apsirengusi
Teisybe sakai kad mazeikiuose geri zmones mano vyrelis mazeikietis liux vyriokas
As yrgi gersiu kava siaubingai skauda galva net nezinau nuo ko senei taip neskaudejo Man labai skaudiedavo galva pirmus nestumo menesiu rytia negalejau atsikelt ,bet pavaiksciojau i masazus tai labai padejo KAM SALDAINI PRIE KAVOS PAS MANIA SKANUS LABAI GRAUGE IS PITEPO ATVEZE Papildyta: