Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

Ai dar bairis. Net nenumanydama kad uz 5 d pagimdysiu variau i Jurmala Livu parka lotuliukas.gif kaip ten visi i mane ziurejo, o man dzin pasiplaukiojau ir thumbup.gif
Atsakyti
kas kavos? bigsmile.gif
taip miegelis traukia

Ka mamytes savaitgali veiksit?
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 14:58)
Paulita zinok nieko gero schmoll.gif  doh.gif kad tik butu isgeres tai bauda apie 1000,o kai dar teises buvo atimtos tai nuo 2000 ir daugiau,teismas paskirs bauda,o jus galit paduot apeliacija kad bauda sumazintu,ir paskyrtu moket dalimis.o dar lyg yra kad jej vezesi vaika mazameti tai rizikavo jo gyvybe,nes isgeres.bet jej nedaug tai gal nekreips demesio g.gif

taip ir maniau... na kleckiuko su mumis nebuvo.. tik mes abu... dėl to negalės prisikabint... smile.gif vis tiek dėkui kad paklausei... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o tai kieno masina nesvarbu,svarbu kas ja vairavo
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2008 12 05, 15:08)
o tai kieno masina nesvarbu,svarbu kas ja vairavo

tada ate bus mano astrytei..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte:) @ 2008 12 05, 17:06)
kas kavos? bigsmile.gif
taip miegelis traukia

as savo deimantei sakau susitvarkyk savo kambari , jei viskas bus tvarkinga ryt puosim eglute. tai kol su jumis rasinejasu ji ne tik savo sutverke bet ir saliona dar aptvarke, taip dar nera buve bigsmile.gif , tai man liko dulkes nulyt ir grindis isplaut, wink_3.gif
Papildyta:

atsiprasau kad tiek klaidu blush2.gif vis per ta skubejima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&S zivile: 05 gruodžio 2008 - 15:12
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 15:56)
Mazeikiai

o pas mus tai du baseinai
ir dar vienas su visokiais masazais ir garine uz 10km

as kai laukiaus kiekviena sekmadieni trenkdavomes 55km i Platelius, ten baseinas jacusi vonia sauna irgarine buvo super

juokingiausia kai atvaziuodavom administratores visada man siulydavo eit i kavine arbatos o ne i baseina  lotuliukas.gif

ooooo Mažeikiai wub.gif wub.gif linkėjimai SPC buhalterei Paulinai (žinoma, jei nuvažiuosit) į senukus , šiaip žinau, ten geri žmonės ir faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 17:13)
ooooo Mažeikiai  wub.gif  wub.gif linkėjimai SPC buhalterei Paulinai (žinoma, jei nuvažiuosit) į senukus , šiaip žinau, ten geri žmonės ir faini  thumbup.gif

mmmm tai bent ir uzduotele lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuraminot mane, o tai jau buvau issigandus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimir @ 2008 12 05, 15:13)
ooooo Mažeikiai  wub.gif  wub.gif linkėjimai SPC buhalterei Paulinai (žinoma, jei nuvažiuosit) į senukus , šiaip žinau, ten geri žmonės ir faini  thumbup.gif

nagi laimir fotkink auskariukus ir parodyk blink.gif dievinu auskarus biggrin.gif galeciau ju kruva tureti lotuliukas.gif .jei kada nors pamirstu isiverti auskarus tai jauciuosi kaip pusiau apsirengusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Teisybe sakai kad mazeikiuose geri zmones thumbup.gif mano vyrelis mazeikietis liux vyriokas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte:) @ 2008 12 05, 16:06)
kas kavos? bigsmile.gif
taip miegelis traukia

As yrgi gersiu kava siaubingai skauda galva net nezinau nuo ko senei taip neskaudejo doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif Man labai skaudiedavo galva pirmus nestumo menesiu rytia negalejau atsikelt ,bet pavaiksciojau i masazus tai labai padejo thumbup.gif thumbup.gif KAM SALDAINI PRIE KAVOS PAS MANIA SKANUS LABAI GRAUGE IS PITEPO ATVEZE tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:21)
nagi laimir fotkink auskariukus ir parodyk blink.gif dievinu auskarus biggrin.gif galeciau ju kruva tureti lotuliukas.gif .jei kada nors pamirstu isiverti auskarus tai jauciuosi kaip pusiau apsirengusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Teisybe sakai kad mazeikiuose geri zmones thumbup.gif mano vyrelis mazeikietis liux vyriokas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O mano svogeris is Mazeikiu tikrai kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif zmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 12 05, 15:25)
As yrgi gersiu kava siaubingai skauda galva net nezinau nuo ko senei taip neskaudejo doh.gif  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif Man labai skaudiedavo galva pirmus nestumo menesiu rytia negalejau atsikelt ,bet pavaiksciojau i masazus tai labai padejo thumbup.gif  thumbup.gif  KAM SALDAINI PRIE KAVOS PAS MANIA SKANUS LABAI GRAUGE IS PITEPO ATVEZE tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Papildyta:

O mano svogeris is Mazeikiu tikrai kad thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  zmones 4u.gif

is kur ta daruge tau tu saldainiu atveze g.gif
Atsakyti