Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

QUOTE(Paršulis @ 2008 12 05, 16:25)
As yrgi gersiu kava siaubingai skauda galva net nezinau nuo ko senei taip neskaudejo doh.gif  doh.gif  doh.gif  schmoll.gif Man labai skaudiedavo galva pirmus nestumo menesiu rytia negalejau atsikelt ,bet pavaiksciojau i masazus tai labai padejo thumbup.gif  thumbup.gif  KAM SALDAINI PRIE KAVOS PAS MANIA SKANUS LABAI GRAUGE IS PITEPO ATVEZE tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Papildyta:

O mano svogeris is Mazeikiu tikrai kad thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  zmones 4u.gif

SALDAINIŲ neatsisakyčiau, bet jau kavos pakaks tik geriu ir geriu doh.gif
Atsakyti

user posted image
Papildyta:

tiek komplimentu mazeikiskiam ax.gif

einu ir as kavos

nusprendiau per aparata pasidaryt
o tai visada tingiu, siaip vyras man daro per aparat kavute ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 16:32)
user posted image
Papildyta:

tiek komplimentu mazeikiskiam  ax.gif

einu ir as kavos

o tai visada tingiu, siaip vyras man daro per aparat kavute  ax.gif  biggrin.gif

Man irgi dabar vyras rytais kava daro nes jis pirmas kelesi o anksciau as jam daridavo kai ejau i darba
Atsakyti
vakar savo vaikui kokia nagla kepure nupirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:21)
nagi laimir fotkink auskariukus ir parodyk blink.gif dievinu auskarus biggrin.gif galeciau ju kruva tureti lotuliukas.gif .jei kada nors pamirstu isiverti auskarus tai jauciuosi kaip pusiau apsirengusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Teisybe sakai kad mazeikiuose geri zmones thumbup.gif mano vyrelis mazeikietis liux vyriokas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kad šūds user posted image nesimato grožio kai nufotkini doh.gif

Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:39)
vakar savo vaikui kokia nagla kepure nupirkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif į žentelius priimu thumbup.gif kas dar? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimir: 05 gruodžio 2008 - 15:41
QUOTE(D&S zivile @ 2008 12 05, 15:32)
user posted image
Papildyta:

tiek komplimentu mazeikiskiam  ax.gif

einu ir as kavos

o tai visada tingiu, siaip vyras man daro per aparat kavute  ax.gif  biggrin.gif

nu kaip negirsi cia tu mazeikiskiu biggrin.gif juk ir mano vaikas turi truputuka mazeikietisko kraujo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o tu laimir vistiek parodyk kad bent matyciau kaip jie atrodo g.gif o kad spindi tai ir taip aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 12 05, 16:39)
vakar savo vaikui kokia nagla kepure nupirkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai faina man patinka mirksiukas.gif ,bet kokie jusu lialiukai visu dideli ar tai tik notraukosia taip atrora g.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip skaniai nusnaudem su mazuli pietu miegelio thumbup.gif ,cia kazkas kavute vaisina prisijungiu ir as ax.gif
Atsakyti
na maniskis sveria 7.500 o ugis net 71 cm blink.gif krepsininkas auga thumbup.gif
Atsakyti
vyras grizo i uola!! spageti su troskinta vistiena valgysim. mirksiukas.gif dieve mano vyras pas bureja eis doh.gif doh.gif cia musu forumose surado doh.gif doh.gif
Atsakyti
va mano braškė visa susivėlus, truputį pašėlus, kasas išsidraikius ir tėvelių lovelėj įsitaisius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
jei kam tinka į marčias prašau: manekenė svoris 7,900, ūgis visi cieli 69 cm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimir: 05 gruodžio 2008 - 15:50

nu faini maziai
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&S zivile: 05 gruodžio 2008 - 15:51