Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(elze @ 2008 12 08, 13:30)
Jūs visos mano, tiksliau mano Dominykos, istoriją žinot, tuo pačiu ir mane iš arčiau pažįstat, o aš jūsų nežinau istorijų, bet norėčiau sužinoti, kad artimiau jus pažinčiau... gal kokia nuorodą galit įmesti, kur jau aprašyta, kad nereiktų pasakoti ir širdies drąskyti?... 4u.gif ...

Manoji verysad.gif trumpai:
Man dar nėščiai įtarė, kad mano Angelėlis turės širdies yda ir sunkią , apžiūrėjo bent trys daktarai, tačiau aš tikėjausi, kad galbūt ta yda bus kokia paprasta, ar jos visai nebus...
05.06.06 mano Gustukas išvydo šį pasaulį buvo didelis (4470gr) ir labai gražus (kaip ir kiekvienai mamai), tačiau diagnoze pasitvirtino(kairiosios širdies hipoplazijos sindromas), iškart išvežė į reanimaciją, po savaitės operavo, sunkiai, tačiau atsigavom, išgyvenom iki 2mėn:verysad: , priaugom svorio (6300gr)ir pablogėjus būklei teko daryti dar vieną operaciją, po kurios mano Angelėlis iškeliavo...Visą laiką kartu praleidome Santariškėse-2mėn ir 5d.

QUOTE(vdapr @ 2008 12 08, 18:20)

console.gif laikykis mažut console.gif
Labai tikiuos greito tavo grįžimo.... 4u.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 08, 18:43)
va - gera diena sudinas vakaras doh.gif

su tuo dieduku, tai juokas pro ašaras lotuliukas.gif doh.gif
O dėl šildymo, tai blink.gif anoks čia smagumas visą dieną išsėdėti doh.gif , paskui jei reik ant bilieto eit, tai irgi nepasitenkinimas, ane?

QUOTE(Amade @ 2008 12 08, 21:42)
na va, pagaliau as. 

na labai labai tikiuoooooooosssss 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 08, 21:42)
na va, pagaliau as.  4u.gif  situacija tokia...

Kad tik tau pasisektų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos drauguzes 4u.gif .
As griziau po darbo ir miegojau iki 5 blush2.gif , bet nieko nuostabaus po 1,5 paros budravimo ar ne mirksiukas.gif .
Siandien ilindau i sena tema, bandziau surasti savo istorija, tai buvo idomu pasiskaitineti kaip jautemes, kaip masteme, kokios viltys ir baimes buvo. As prisijungiau toje temoje kur ajuka pagimde savo Arielyte ir STT pastojo wub.gif . JAu metai beveik kaip su jumis draugauju...Laikas bega. Deja ne visi musu planai issipilde verysad.gif , bet dziugu, kad STT sulauke savo Zemynos, o ir rasve neatsilieka nuo plano. Tada buvo nemazai mergaiciu kurios nebebendrauja cia verysad.gif , idomu kaip joms sekasi...
Zarza dziugu, kad tu sugrizai i musu buri 4u.gif . ...Kai kuriose vietose vel verkiau..., kai kuriose buvo juokinga rolleyes.gif , visko cia pas mus buvo ir rimtumu ir pasipesimu, bet vienas tai tikrai musu skyrelis subrendo. Net kai prisijungia nauja mamyte arba kuriai nors is musu pasidaro labai liudna, net tada nesijaucia to begalinio skausmo ir jauciasi zymiai daugiau vilties, ramybes, svajoniu...Mes augam ir tobulejam mirksiukas.gif

Elze nuoroda i mano istoija cia

STT saulele tau stiprybes ir ramybes. Esam su tavim ir tavo angeleliu. O manau, kad angeleliui siemet turi buti linksma nes jis pagaliau sulauke seses wub.gif

Vdapr tu tik labai nepabek, juk mes ir liudesy kartu

Amade laikau kumstukus siunciau tau vaisinga balioneli 4u.gif mirksiukas.gif , lauksim geru ziniu is taves treciadieni, bet jei netycia nepasisektu, o kartais taip jau buna kaip gyvenimas parode, tai mes kartu sau tavim lauksim kito karto

Andryte aciuks, as laikausi ir taip ir stengiuosi galvoti, kad man ta polipuka nusnios ir as kaip planavau koki kova jau galesiu apie nestuma galvoti, juk vardas jau sugalvotas tai dabar butu negrazu nepasigimdyti vaikiuko mirksiukas.gif . dziaugiuosi, kad tau buvo emociskai geras savaitgalis ir labai tikiuosi, kad tokia nuotaika laikysis iki kaledu o po ju bus ir kitu priezasciu dziaugsmui wub.gif

Rugseje sveikinu pagaliau sulaukus prizo. thumbup.gif seniokas nemirtingas, gyvas anekdotas. O sildyma tai jau galetu pajungti g.gif . Nors pas mus namie sildyk nesildes, grindys saltos ir paciuose namuose vesu visa laika

Na ka trumpai pasisakiau. lotuliukas.gif Begsiu miegoti, ryt kursai paskui vel i darbeli vakare.

Gero dieneles visom. 4u.gif
Ir auuuuuuuuuuuuvisom prazuvelem !!!!!

P.S. kaip ligoniukai laikosi?
P.P.S Zydrute vis galvoju tau parasyti ir vis neparasau, kaip suprantu tavo avatare angeliukas verysad.gif , jis is tiesu toks mielas kaip angeliukas...Laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 09 gruodžio 2008 - 03:02
La
QUOTE(Amade @ 2008 12 08, 22:42)
na va, pagaliau as.  4u.gif  situacija tokia... desinej kiausidej apskritas nulis (daug mazyliu), o kairej du po 16-16,5 mm. Tik jie irgi tokie idomus, labai jau salia vienas kito (dvynukai  biggrin.gif  ). gleivine tai nesuper 7,5 mm  blush2.gif  Na, bet ka... rytoj 10.30 vel einu pas gine (gerai, kad ji mane visur, kur dirba pasikviecia  thumbup.gif  ) ir turetu but biski paauge ir tada jau ... sprogdinsimes ...  taip skaiciuoju, kad gal koki treciadieni ir IUI pagaliau... 

o kad tik pasisektų wub.gif

QUOTE(Edeva @ 2008 12 08, 23:32)
wub.gif na tikiuosi kad tikrai uzkibs  mirksiukas.gif maziukas vertas visu milijonu  wub.gif kad tik iseitu 

pritariu, ir ne tik milijonų....

QUOTE(bicė @ 2008 12 09, 03:54)
. As prisijungiau toje temoje kur ajuka pagimde savo Arielyte  ir STT pastojo  wub.gif .

STT saulele tau stiprybes ir ramybes. Esam su tavim ir tavo angeleliu. O manau, kad angeleliui siemet turi buti linksma nes jis pagaliau sulauke seses wub.gif

metai - kaip greit tas laikas bėga...
einu paskaitysiu tą temą....
gal lengviau bus.... kažkaip ne taip kažkas man šiandien, ir nesuprantu nei kas nei kaip.... tarsi kažkokią kaltę jausčiau prieš kažką............................ verysad.gif
Atsakyti
Užbėgu minutėlei - kad tyliai tyliai pabūčiau su STT....... Įsivaizduoju tavo graudulį šiandien.... verysad.gif
Atsakyti
STT 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif uz valandos lekiu pas gine tongue.gif

o cia jums 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2008 12 08, 22:32)
wub.gif na tikiuosi kad tikrai uzkibs  mirksiukas.gif maziukas vertas visu milijonu  wub.gif kad tik iseitu  wub.gif

na taip vertas daugiau nei visi pasaulio milijonai wub.gif
Tik tiek, kad tuos "milijonus" reikia tureti ir moketi klinikose blush2.gif o tai jau kas kita, nes kai pagalvoji, kiek daug zmoniu greiciausiai negali to padaryt... Net ir as, jei gyvenciau koks 100 km nuo didelio miesto, kur galima gydytis sias problemas su puikiais daktarais, tai ir as tiesiog tikeciausi, kad gal siame desimtmetyje pastosiu unsure.gif

STT - cia tau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(vdapr @ 2008 12 08, 19:20)
Labai prasta nuotaika mano... sitos sventes artejancios varo i nevilti... nepajegiu kovot su savim... ir suimt save i rankas niekaip neiseina...
Kai pasijusiu geriau uzsuksiu...

Susiimk, turi nepalūžti dėl savo sūnelio..Dėl angelėlio... ir dėl to, kuris sėdi ant debesėlio ir laukia, kada galės pas jus ateiti. Laikykis 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zarza @ 2008 12 08, 19:40)
Mano dukryte uzduso budama pilve 32 savaiciu. Medikai sako virkstele susisuko. verysad.gif
O siandien sutikau pazystama ("cekava Zosia") klausia kodel vaiku neturite. Ir pradejo bla bla bla, reikia vaiku, metai ir taip toliau.... su savo pamokymus ir aiskinimu. Nieko as jai neatsakiau, tik norejau i snuki trenkti (atsiprasau bet negaliu susilaikyti)  mad.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif . Turejau jai i akis ziureti ir sypsotis, o sirdi lyg peiliais pjauste ir gerklej lyg kazkoks gumulas butu uzstriges.

Nu, nežinau tokius žmones uždaužyt reikia kurie nemoka bent liežuvio už dantų laikyti. Man irgi dažnai pasako - tai va džiaukitės, sūnų turit, vis geriau nei nieko - nu nukirsti norisi nuo vaizdelio tokius gun_bandana.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 09, 09:38)
Užbėgu minutėlei - kad tyliai tyliai pabūčiau su STT....... Įsivaizduoju tavo graudulį šiandien.... verysad.gif

Aš irgi užėjau dėl STT console.gif

Amade, o tau dideliausios sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 09, 08:10)

friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 09, 10:26)
labas rytelis  4u.gif  uz valandos lekiu pas gine  tongue.gif

sekmes tau. kad tie du butu dar labiau paauge ir viskam pasiruose smile.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 09, 09:26)
  uz valandos lekiu pas gine  tongue.gif

Lauksim ziniu mirksiukas.gif Mintimis su tavim ir kumsciai suspausti,dar zvakele uzdegsiu,kad tik kad tik!!!!
Atsakyti