QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 09, 15:07)
tikrai nereikia atsiprašynėti, kažko stengtis dėl mūsų
, kad neliūdint
.... manau kiekviena čia dėl to ir ateinam, kad galim pasirodyti su tokia nuotaika, kokia yra išties 

pritariu
QUOTE(elze @ 2008 12 09, 15:09)
ai, tai kazkaip nefaina, kai matau ateina i temele seniai bendraujancios ir iseina, nes liudna cia pas mus, tai jauciuosi pati prie to liudnumo prisidejusi, tai ir atsiprasau
juk nesunku... 

kas ateina seniai bendraujančios??? ir nepasisako?
Elze, vienai užtenka atgedėjimui ir nusiraminimui, atėjimui čia pusmečio, kitai mėnesio, dar kitai ir dešimt metų nebus gana...
ir negali sakyt, kad iš seniau ateina, pamato liūdnumą ir išeina... ne, galbūt neturi ką pasakyt, gal verkia ar dar kas nors...
man kartais irgi nesirašo...
daug kas čia jau ir nebeužeina, o aš jau du metai čia ir manau kad būsiu dar ilgai... aš nenoriu tylėt, noriu kalbėt ir visi žino, kad turiu tris vaikus.
O kartais tiesiog ateinu ir neturiu ką pasakyt... tiesiog prisirenku citatų bet taip ir nepaspaudžiu atsakyti... o kartais ir laiko tam neužtenka.
nemanau, kad įnešei čia liūdnumo, nesakyk taip, nes visos gali taip galvot... kaip kiekviena jaučias taip tą dieną ir šneka, čia mūsų skyrelis ir čia mes būnam tokios kokios tuo metu esam, o ne šypsomės per ašaras ir vaidinam.
Beje, mergos, kaip sunku pasidarė blyn... išėjom su Žemyna ir Martu laukan, apsukom ratus... martas jau kiek laiko nėra niekam užsiminęs apie broliuką.... o šiandien, per antras metines net dviem sutiktiem žmonėm pasakė, kad jo brolis mirė ir dabar jis turi sesę.... net du kartus prisiminė... bet po to sudrausminau ir paprašiau, kad visiems nereikia pasakot to, kas buvo... ty nepažįstamiems žmonėms... jie ir taip žino, o jis prisimena... pasakiau, kad reikia kalbėti gatvėje apie tai, ką mes turime dabar, o apie Angeliuką kalbam namie...
nežinau ar gerai padariau...
Bet supratau, nors praėjo du metai, broliai jaučia vienas kitą... ojoj kaip jaučia...
ir mano nuotaikos kitokios vaikas tikrai nepastebėjo, o ir per mažas kad sulygint prieš du metus vykusius įvykius... juk apie brolį nekalbėjo gal kokius keturis ar penkis mėnesius ir būtent šiandien vėl prisiminė... net du kartus...
o kodėl ne vakar, užvakar, užužvakar...
KODĖL????
Ir dar, kai sudrausminau, jis nusisukęs kažkaip taip pusiau tyliai, bet aš nugirdau, pasakė, kad mes jo taip ilgai laukėm ir nebeturim.... nu blyn, ašaros susitvenkė tik... visgi ką tai reiškia, kas man pasakys...???
oi kaip padrikai prirašiau, šiandien rišlumo nerasta pas mane...sory
o tu Elze daugiau taip nebegalvok, sutariam?...
Papildyta:
QUOTE(elze @ 2008 12 09, 15:16)
Oi, as dar praleidau kai ka labai svarbaus... atleisk STT... noreciau tave stipriai stipriai apkabinti 

dėkui